El bulaşık deterjanı denesene canım. Sık çitile makinede yıka. Lekelere iyi geliyor. Nar vişne lekesi bile çıkarttım ben öyleMerhaba güzel anneler uzun zamandır takipteyim ama yazma fırsatım olmadı şimdi raporluyum evdeyim de daha rahat takip edip yazabilirim artık.çok zorlu geçen bir hamilelik sürecinde şükür bugünleri görebildik Rabbim hayırlısı ile hepimizin evlatlarını kucağına sağlıkla almasını nasip etsin inş.bu benim ikinci hamileliğin 5.5 yaşında bir kızım var nasipse ikinci kızımızı bekliyoruz.bugün kızımın kıyafetlerini elden geçirdim ve lekeli olanlar var vakumlu hurcun içindeydi normal hurçtakilere bişey olmamış ama vakumludakiler lekeli.bu durumda olanlar varmı lekeler nasıl çıkar varmı bir öneriniz
Evet guzel cnm ben bir tane daha almak istiyorun o kugulu vardi resim atmistim bir ara onu alicam internetten.İlk hastane çıkışını bende görmüştüm beğenmiştim sanırım Nisan başı gibi alırım ben de
Bende cok merak ediyorum kiz bebisli ev nasil oluyor☺Lütfen yanlış anlamayınbu muhabbet açılınca aklıma bu paylaşım geldi inşallah bende 2.çocukta yakalarım kızı
2 tane abim var evin tek kızıyım eğer kızınızı minnoş yetiştirmezseniz erkek Fatma olurBende cok merak ediyorum kiz bebisli ev nasil oluyor☺
Oglum var.
Cevremdeki herkesin de hep oglu oldu.
Kuzenlerimin, teyzemin, eltimin kizinin falan.
Hic minnak kiz sevemedim.
Evin icinde de minnak bir kizla kalma durumum olmadi.
Esim hep cok istiyordu ( 15sene sonra bizim minnos geliyor) ben 2. cocugu hep istemedim.
Esimde 1 tanecik daha 1 kiz 1 kiz sayikliyordu.
Niyeti bozdum boyle boyle.
Insan tuhaf hissediyor kizim, kız nasil dicez falan diye.
Hep oglum oglum dedik ya.
Evde nasil bir renk olacak bakalim.
Esim sabah diyor ki senin tokalarini topluyordum koltuklardan, sehpalardan simdi ikinizinkini toplicam diyor☺
Benim kardeşimle aramda 9 eşimin kardeşiyle arasında 10 yaş var. Ben küçük anne modundayımBende cok merak ediyorum kiz bebisli ev nasil oluyor☺
Oglum var.
Cevremdeki herkesin de hep oglu oldu.
Kuzenlerimin, teyzemin, eltimin kizinin falan.
Hic minnak kiz sevemedim.
Evin icinde de minnak bir kizla kalma durumum olmadi.
Esim hep cok istiyordu ( 15sene sonra bizim minnos geliyor) ben 2. cocugu hep istemedim.
Esimde 1 tanecik daha 1 kiz 1 kiz sayikliyordu.
Niyeti bozdum boyle boyle.
Insan tuhaf hissediyor kizim, kız nasil dicez falan diye.
Hep oglum oglum dedik ya.
Evde nasil bir renk olacak bakalim.
Esim sabah diyor ki senin tokalarini topluyordum koltuklardan, sehpalardan simdi ikinizinkini toplicam diyor☺
Güle güle giysin canim minnosunEskiden aldiklarim varda onlari yikadim katladim bohcaladimyelekler tek altlat ustler var battaniyeler vs onlari cekemedim yeni aldikca cekerim
Canım tansiyonunu kontrol ediyor mu doktorun?Selam arkadaşlar. Ben yine bir dertle geldimbebeğimin karın çevresi 2 hafta geride görünüyor. Doktorum sıkıntı yok ama takipte kalalım artık 2 haftada bir gel belki zayıf bi bebektir ondan böyledir dedi. Sizce sorun olur mu? Yaşamış olan ya da şu anda yaşayan var mı azcık bi içime su serpin
İnşallahBenim oğlumda karın çevresi hep 2 hafta geriden di,ne ağlamıştım,birşey varmış gibi,bu oğlumda 1 hafta geriden merak etme gayet normal doğuyolar,bez bağlarken biraz beli ince gibi geldi ilk ay topaldı 3200 doğdu hiç üzülme
860 -920 gram arası dedi. Ayrıntılıda Bikaç gün geriymiş sadece baktımda. Problem edecek bi sorun yok sadece arayı açarsa önlem almalıyız dediKilosu ne kadar ki ? Bir de sorun olsa detaylıda çıkardı. Sonuçta mide bağırsak hepsine bakıyorlar benim de genelde 5 gün küçük oluyor
Evet canım her gittiğimde ölçüyor bende evde ölçüyorum. Kilolu olduğum için korkup ara ara birkaç gün kontrol amaçlı sağlık ocağında ölçtürüyorum. Yüksek çıkmıyo normal seyrinde genelde. Bugün hepsine tekrar baktı ödem idrarda protein hiç bişey yok şükürCanım tansiyonunu kontrol ediyor mu doktorun?
Yok canım doktor isaret ve orta parmagiyla makas gibi yapip bakıyor hiç korkulacak bisey degil kendini kasmassan.Hmm tskr ederim nasıl yapılıyor bi makineyle felan mi
Yok kuzum hic denemedim iste.arayis icersindeyim sen ne almayi dusunuyorsun
Araya maydonoz olcam yine ama benim kızçe konaklı bir bebekti mustelanın şampuanını kullanmıştık kokusu cidden kötüydü ama şifayı da onda bulmuştuk.
Bence normal benim doktorum bel kısmıyla ilgili birşey demedi ama genelde 4/5 gün geri. 22+0 Haftada 407gr idi 22+5 de 487 Gr idi. Ufak bi kızım var ama doktor sorun değil dedi.860 -920 gram arası dedi. Ayrıntılıda Bikaç gün geriymiş sadece baktımda. Problem edecek bi sorun yok sadece arayı açarsa önlem almalıyız dedi
Hadi inşallah bizimde öyle olurBence normal benim doktorum bel kısmıyla ilgili birşey demedi ama genelde 4/5 gün geri. 22+0 Haftada 407gr idi 22+5 de 487 Gr idi. Ufak bi kızım var ama doktor sorun değil dedi.
Evet canım her gittiğimde ölçüyor bende evde ölçüyorum. Kilolu olduğum için korkup ara ara birkaç gün kontrol amaçlı sağlık ocağında ölçtürüyorum. Yüksek çıkmıyo normal seyrinde genelde. Bugün hepsine tekrar baktı ödem idrarda protein hiç bişey yok şükürPazartesi oksapar yeterli mi diye ona baktıracak birde garanti olsun diye. Bol proteinle beslen ve günde bir bardak havuç suyu iç dedi iki haftada neler olacak bakalım
Genelde 40ını doldurduktan sonra spiral oneriyorlar ben yaptirmadim klasik yöntemle korunuyoruz. zaten benim hemen olmuyor gebelik ama riske atmamak lazım bu sefer spiral dusunebilirimKizzzlaarrr simdi size mukemmel bir soru sorcam dogumdan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuzyaa ben ilk dogumdan sonra sütüm yok diye hap kullaniyordum biraktigim gibi de bu bebis oldu.. Simdi sutum olursa napicam bilmiyorum kafamda deli sorular
Yani benim boyum 172 kilomu hiçTamam canım normalse iyi. Ben sadece bir ihtimal düşündüm de. Kuzenimin hamileyken doktoru tansiyonunu hiç takip etmemiş, tansiyonun yüksek olması bebeğe giden damarlardaki akışı mı azaltıyormuş ne, ondan dolayı gelişimi geriden geliyordu, doktor geç farketmişti. Ondan merak ettim tansiyonunu. İyiymiş şükür. Yapısı öyledir bebişin belki. Siz nasılsınız yapı olarak eşinle boyunuz kilonuz?
Ben de oğluma hep mustela kullandım. Banyo sonrası saçında hafif bir kokusu kalıyor. Masaj kremi pişik kremi vs hepsinden de memnundum ama şampuanını çok beğeniyorum. Bir ara daha uygun içeriği temiz bir şampuana yöneldim ama kafasında egzema gibi kızarıklık döküntüler oldu. Tekrar mustelaya döndüm. Belli bir aydan sonrada izmirin bir köyünden ev yapımı zeytinyağlı sabun aldım. Bakıcımız saçına da ondan kullanıyor :)benim eksik kalan tek şeyim bu konu, gidip herşeyi tek tek koklayasım var, ben dalinle büyümüşümama geçen gün mr_ca chicco aldı çok güzel kokuyomuş. Bakıcam bilemedim aklımda bişey yok daha.
Aşk olsun ne maydanozu, tabiki bizlere fikir verin her daim. Evet namını okuyorum sürekli aslında kafam karışmıyor değil. Ama koku delisiyim ben,orada acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?