Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Koku hassasiyetin varsa girme hiç mustelaya o zaman valla pek fenaydı. Sebamed de iyi koku ve kalite açısından. Bir tane marka vardı adını unuttum o da çok iyi hatırlarsam ya da nette bulursam yazayım gruba.

Benim oğlan 24 aylık olacak kızım doğunca.. Oğlanı yürütmek mesele aslında bende araba oğlanı sling ile kızı taşırım diyorum gerçi arabayı da aldım eşimde o zaman daha kolay olur

aynen benim oglumda 19 aylik olacak kardeşi doğduğunda senin gibi düşündüm ama sicak olir diye tereddüt ettim almaya
Bizim oğlan simdide biraksan yürüyor ama keyfinin istedigi yere gitmesi gereken yone degil

Kızlar arkadaşım Fatma ana eli otu verdi,sancım başlayınca suya koyacakmışım o açılınca rahim açılıp kolay doğum oluyormuş,herkes yararını görmüş,yorumlarda hepiyi,bir araştırın isterseniz

Ben de aynıyım daha hiçbir şey almadım. Bakıyorum internette aa bu güzelmiş şu güzelmiş alırım bir ara diyorum :))

Günaydın herkese
Koşun koşun indirim haberim var
Carters da 3 çift çorap 54 liraya inmiş ,kaçırmayin
Battık ki ne battık,bu nasıl indirimdir,2 çocuk kendime birşey alamadım vallahi,lcw dan dün çıkamadım 400 lira sadece çocuklara tuttu,ama baya bişey aldım

Benimde çeyiz sandığından çıkan bir kaç şeyde vardı sarı lekeler, annem beyaz sabun ile kaynattı sonra makineye attı hiçbirşey kalmadı sizde deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…