Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Battık ki ne battık,bu nasıl indirimdir,2 çocuk kendime birşey alamadım vallahi,lcw dan dün çıkamadım 400 lira sadece çocuklara tuttu,ama baya bişey aldım
Valla hayat çok pahalı ama çok da güzel şeyler var her yerde kizimdan da birşeyler var diye hala bir şey almadım doğru düzgün bebise ..

Valla hayat çok pahalı ama çok da güzel şeyler var her yerde kizimdan da birşeyler var diye hala bir şey almadım doğru düzgün bebise ..
Bu ay abarttım,kartı doldurdum,ben dağıttıydım oğlumunkileri 3 yaşında,kızım olacak gibi geliyordu hep,bu da oğlan olunca ikisine takım aldım birkaç tane kendime zor engel olyorum aralarda alıyorum ama hediyede çok gelir minikler kalıyor sonra

Merhaba hanımlar. Işim konusunda çok kararsız kaldik. En son nil bilge diyoruz sizce nasıl
Bence çok hoş her ikisi de ve birlikte söylendiklerinde ahengi de güzel. Ben de zeynep istiyorum başından beri ve kendim iki isimli olduğum için tek isim koymak istiyorum ama eşim ela zeynep olsun diyor

Tamamladığım kadarıyla yenidoğan alışverişim

10 lu hastane çıkışı set

10kısa kol zıbın

10 Uzun kol tulum

10 alt üst takım

10 çorap

4 müslin battaniye

1 kalın triko battaniye

1 pazen battaniye

Ağız mendilleri

Havlu (chakra)

Altaçma örtüsü (chakra)

Reflü yatağı+babynest

Küvet set ve file köpük örtüsü

Avent antikolik biberon

Avent ultra air night emzik

Avent göğüs kalkanı

Hipp combotic mama

Braun prt 2000 dijital ateş ölçer

Nosefrida nazal burun aspiratörü

Chico tırnak bakım set

Mustela vitamin bariyer pişik kremi

Mustela gel lavant şampuan

Mustela huille de masagge yağ

Hametan mavi tüp pişik kremi

Pampers Aqua pure ıslak mendil

Pampers bez

Keroso doğal banyo süngeri

Green baby deterjan

Lansinoh göğüs ucu krem

Emzirme sütyeni

Depent

Mamajoo göğüs pedi

Doğum insallah mayısta Araba puset ve Beşik nisanda alacağım

Kargo paketlenmesi, ulaşım süresi nasıldı ? Gıda olduğu için tereddüt ettim.
Kargosu çok korunaklıydı, yaz ayı olduğu için buzlu bir köpük içinde göndermişlerdi ve hiç erimemişti. Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün kargoya verdiler bir sıkıntı yaşamadım.

Selam güzeller kar kış allahtan karnımızda minikler oy yoksa giydir et ne zor hacı şerif çikolatası güzel ben doğum yapan her arkadaşıma yollarım bi kere kendime şuruplu meyve pestil aldım onun paketi patlaktı yani o tarz bişeyle çikolatayı birlikte söylemeyin sıkıntı olabiliyor. Onun dışında lezzetli özenli

Benim ogluş bazen butun gun hic durmadan tekmeliyo bazen sadece bikac kere. Beni korkutuyo solugu acilde aliyorum doktor dalga geciyo artik benle bugunde hareketli degil sizde de oyle oluyo mu kizlar
3 gün hareketsiz kaldığı zamanlar oldu artık ben uyurken mi hareket ediyordu napıyordu bi sağlık ocagına gittim Bi de kendi doktoruma gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…