Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende ilk kızıma haciseriften siparis etmiştim cok memnun kaldım, yine ayni yerden sipariş edicem kısmetse, lohusa sekeri ve çikolatayı kolonyali bir set görmüştüm hatta bu sefer oyle bisiy aliyim diyorum..

Benim ogluş bazen butun gun hic durmadan tekmeliyo bazen sadece bikac kere. Beni korkutuyo solugu acilde aliyorum doktor dalga geciyo artik benle bugunde hareketli degil sizde de oyle oluyo mu kizlar
Benim hareket oranı değişiyor. Bazı günler yerimden zıplatıyor tekme ile. Bazen pıt pıt ama genelde sabah erken tekmeliyor bir de akşam uzandığımda. Öğlen hissetmiyorum

Benim hareket oranı değişiyor. Bazı günler yerimden zıplatıyor tekme ile. Bazen pıt pıt ama genelde sabah erken tekmeliyor bir de akşam uzandığımda. Öğlen hissetmiyorum
Bu aralar benimde oyle bu bebisler fena bizi korkutuyolar

Merhaba hanımlar. Işim konusunda çok kararsız kaldik. En son nil bilge diyoruz sizce nasıl
Benim de aklımda bilge nil var hep bence çok güzel kararım değişmezse bilge nil olur inşallah

Son düzenleme:
Hayirli ugurlu olsun

Evet ben yaptım canım ilk hamileligimde
2 gün içinde kargoya verdiler
Pakedi ben seçtim yazı ,resim ..sen ne seçersen birebir aynısını yapıyorlar
İrmik helvası da yolladilar hatta hediye
Çok memnun kaldım
2 gün içinde kargoladilar
O yüzden doğum yaklaşınca yaptır derim
Son bir ay kala sipariş vermiştim
Çikolatalar da lezzetliydi ☺
Kargosu çok korunaklıydı, yaz ayı olduğu için buzlu bir köpük içinde göndermişlerdi ve hiç erimemişti. Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün kargoya verdiler bir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkür ediyorum kızlar sipariş verebilirim o zaman

Bu aralar benimde oyle bu bebisler fena bizi korkutuyolar
Benim kız ultrasonda da hep sırt üstü yatık ve ayakları ile tekme atıyor. Ultrasonu hiç sevmiyor. Suratını hemen büzüyor arkasını dönüyor ya da eliyle yüzünü kapatıyor ama o küçük ayaklar hep havada en son gittiğimde doktora ayakta sorun olmasın niye hep havada dedim dürttü düzeltti akrobasi seviyor diyor o yüzden tekmeleri hissetmediğim gün olmadı ama olsa çok korkarım ben de

Benimkininde ayaklari yukarda hep yukarda hissediyorum. Cok korkuyo insan hemen doktora gidiyorum

Benim ogluş bazen butun gun hic durmadan tekmeliyo bazen sadece bikac kere. Beni korkutuyo solugu acilde aliyorum doktor dalga geciyo artik benle bugunde hareketli degil sizde de oyle oluyo mu kizlar
İlk oğlumda bu kadar hissetmiyordum,aralarda pırpıt atardı nutella falan yerdim atsın diye,ultrasonda da her zaman,bacak bacak üstüne atmış eli çenesinde dururdu,derdim efendi olcak diye,uysal bir çocuk hakkaten,2.hamilelik de daha fazla hissediyrm ve ultrason da çok hareketli,bu sefer yaramaz geliyor diyorum,yerleriyle de lgili,korkma hiç sağlıkla gelsin kuzucuklar

32. Haftada mi ayrilcaksiniz?
Evet 32 de ayrilicam öğretmenim
Zaten yaz tatiline geliyor sonraki 8 haftamin 3 haftası
Aktaramiyorum sonrasına
İlkinde aktarabildigim halde 32 de bıraktım .her sınıf farklı katta ,merdiven in cik,ayakta konu anlat ..çok zorluyor bir yerden sonra .bransim da İngilizce .sürekli aktif olmak ,konuşmak ve sınıfta gezmek zorundayım başka türlü çocukları zaptetmek zor

Bende kararsız kaldim 32 de ayrılıp ayrılmamakta

Benimkide Bizimkide 15 sene sonra İlki kraliçem ikincisi prensesim olacak.Bende sizin gibi bunun tam tersini düşünmüştüm ama hayırlısı buymuş hoş gelmiş sefa gelmiş sultanım prensesim

Haftanin 4 gunu cok hareketli 3 gunu cok az beni deli ediyo hepsi saglikla gelsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…