Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İyi akşamlar kızlar bu akşam idrarımı yaptıktan sonra taharetlenirken peçeteye çok minik toplu iğnenin ucu kadar bi kan geldi iç çamaşırımda normal akıntım beyazdı hatta peçeteye de bulaşan akıntım da beyazdı ama bu ufacık kan nereden geldi anlayamadım beni aldı bi telaş bu saatte. İki gündür de yoğun geçiyor pek dinlenemedim kızım hareketli onda bi problem yok ama alt kısımda hafif ağrılarım var dinlenemediğim için. O kanın devamı da gelmedi 3-4 saat oldu

Kaşıntı falan var mı ya da bi sivilce yara falan mı kanadı acaba elle bi kontrol et istersen. Ama oyle degilse devam etmese bile doktoruna bi gorun. Benim doktor her turlu kanama dusuk tehlikesi olarak sayiyoruz deyip bi doz igne vermisti bana. Insallah bisey yoktur dinlen bol bol.

Bana yardim edin kafam cok karisik sizce hangisini alayim

Eklentiler

• IMG-20200209-WA0009.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20200209_130009_trendyol.com.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
Hafif hassasiyet var kaşıntı yok sivilce elime gelmedi ama görmem de pek mümkün değil. İçime sinmezse yarın gideceğim muhtemelen

Hamilelikte kabızlık olunca makattan da gelebiliyor,malesef hemoroid oluyor genelde diğer türlü olsa anlardınız sanki

Hamilelikte kabızlık olunca makattan da gelebiliyor,malesef hemoroid oluyor genelde diğer türlü olsa anlardınız sanki
Bende akıntıya karışık gelirdi diye düşünüyorum ama anlayamadım. Küçük tuvaletime çıkmıştım makattan zorlanma yaşamadım İnşallah bişey yoktur sabahı beklicem progestan kullanıyorum zaten

Gitsen de direk protestan veriyorlar,korkma rahat ol,stres yapma,aynen anlaşılırdı diğer türlü olsaydı

Temmuz17 gözlemle bir de sivilce vs var mi bak derim patlamis olabilir.
Doktoruna sor derim yani benim doktorum her seferinde bir dahaki kontrole cagiracagi zaman kanama bir sikinti olursa hemen goruselim diyor

Temmuz17 canim bazen tuvalet kagitlarinda oyle kirmizi noktalar da oluyor acaba o olabilir mi? Ben de kanama var mi diye inceledigim zamanlarda farketmistim. Yine de kansa bile ufacik kandan birsey olmaz bence ya minik bir yara olmustur ya da baska birsey ama bebekle ilgili oldugunu zannetmiyorum. Yine de tekrar görürsen doktoruna git ama bence endiselenecek birsey yok sonucta bahsettigin miktar minicik igne ucu diyorsun

Iyicene kafam karisti ya bende gri diyorum esim renkli olani
Ben de gri aldim bebisim erkek, bundan sonra kiz olursa da kullanabilirim hattaaa bebeksiz bile disari cikarken kullanabilirim çünkü caaanim gri herseye uyuyor hatta benimki normal sirt cantasina benziyor kendimi dusunerek aldim biraz da

Ben de gri aldim bebisim erkek, bundan sonra kiz olursa da kullanabilirim hattaaa bebeksiz bile disari cikarken kullanabilirim çünkü caaanim gri herseye uyuyor hatta benimki normal sirt cantasina benziyor kendimi dusunerek aldim biraz da
Ben normalde hep postaci tarzi kullaniyorum rahat oluyor sirt cantam pek yok rahat edemiyorum oglumda bavul tipi almistik o zamanlar oyleydi simdi cesitler birbirine benziyor cok

Ben normalde hep postaci tarzi kullaniyorum rahat oluyor sirt cantam pek yok rahat edemiyorum oglumda bavul tipi almistik o zamanlar oyleydi simdi cesitler birbirine benziyor cok
Evet her yerde ayni tip var ben BettyRuble paylasmisti bi tane onu cok begenmistim ondan aldim normal sirt cantasi tipinde daha sportif durdugu icin hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…