Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktoruna sordunmu

Bu saatlerde uyanmalar basladi bende.
Bir rahatsizlikla falan uyanmiyorum cok sukur ama uyaniyorum bir sekilde.
Istahim yok ona sukrediyorum.
Yoksa bu saatde yemek falan cok sarardi.
Ama canim istemiyor.

Böyle sabahliyorum tekrar uykuya dalmam zor oluyor malesef.

P peynirsiz canimm insallah saglikla cikarsin hastaneden aklim hep sende anneme falan anlattım cok etkilendim valla dualarimizdasin kuzum
Canimm, tesekku ederim. Bugun doktor kontrol edicek taburcu eder umarim. Siz dikkat edin kendinize. Dua istyorum bide, sakin korkmayin ben boyle oldm dye iyi dusunceleriniz olsun Allah iyi seylerle karsilastrsin

Canimm, tesekku ederim. Bugun doktor kontrol edicek taburcu eder umarim. Siz dikkat edin kendinize. Dua istyorum bide, sakin korkmayin ben boyle oldm dye iyi dusunceleriniz olsun Allah iyi seylerle karsilastrsin
Aminn canimm aminn. Saglikla al kucagina evlatlarını senin icin hayırlı olcaksa, etsin inşallah

Amin inşallah cnm Allah herkese güzel kolay doğum nasip etsin.

Yakın zamanda birliktelik oldu mu ondan olabilir, sivilce yara olabilir bence sıkıntı yoktur.

Çok geçmiş olsun kaç gündür seni düşünüp dua ediyorum güzel dileklerimi yolluyorum, sen de her zaman olumlu düşün. Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Evet ben yaptım canım ilk hamileligimde
2 gün içinde kargoya verdiler
Pakedi ben seçtim yazı ,resim ..sen ne seçersen birebir aynısını yapıyorlar
İrmik helvası da yolladilar hatta hediye
Çok memnun kaldım
Ayy benim de aklımdan tam o irmik helvası geçiyordu. Ben de kızımda ordan almıştım çikolatayı. Gönderdikleri irmik helvası çok güzeldi şuan kafamdan çılgın fikirler geçiyor irmik helvası mu sipariş etsem ordan acaba diye

Aynayla bakın bence..sanki rahimden kaynaklı değil gibi

Günaydın kızlar. Ben de hastalar kervanına katıldım. Dün gece öksürmekten uyuyamadım. Öksürmenin etkisiyle mi bilmiyorum karnımda çok rahatsızlık oluştu. Ağrılar... Bebeğin bir yere toplanması vs. Hasta arkadaşlar öksürdükleri için böyle sorunlar yaşadılar mı, yoksa öksürmeden bağımsız başka bir sorunumuz mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…