Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese günaydın.Bugün 25. hafta ve kontrolümüz var umarım iyi geçer. Sonrasında şeker yüklemesine yönlendirecek. Bu arada ikea nın sitesinde üstü alt açma yeri altı da çekmeceli dolap olan mobilyalar gördüm 800 TL civarı. Doğum biraz daha yaklaşınca onlardan mı alsam diyorum. Beşik aldık ama oda yapmadık çünkü ilk günler bir 6 ay kadar benim yanımda uyur diye düşünüyorum.

Kacinci sinif cnm

günaydın güzel anneler bu ara neler alcaksınız bebişlere eksik neler kaldı :)
Bizde eksik olarak küvet takımı,biberon ve bebek telsizi kaldı. Oda yapıcaz odayı boşalttık ama ona çok acele etmiyoruz nasıl olsa doğunca park yatakta yatıcak uzuuun bi süre.

oğlumdan kalanlar var ama hala bir türlü toparlayamadım buda kız olunca kafam karışık bu olur mu buda daha yeni almam gerekir mi kızada falan filan
benimde kız var 17 aylık ondan kalanları çıkarttım ama çokta elle tutulur bişey yokmuş ya süslü püslü şeyler var hep bnde onlara güveniyodum. ama beşik bebek arabası sallanan ana kucağı vs hep var onlara masraf yapmıcak allahtan :)

Temmuz17 gözlemle bir de sivilce vs var mi bak derim patlamis olabilir.
Doktoruna sor derim yani benim doktorum her seferinde bir dahaki kontrole cagiracagi zaman kanama bir sikinti olursa hemen goruselim diyor
Devam etmedi diyorsun bu iyi bir şey ayrıca progestanda kullanıyormuşsun rahat ol
Yakın zamanda birliktelik oldu mu ondan olabilir, sivilce yara olabilir bence sıkıntı yoktur.
Aynayla bakın bence..sanki rahimden kaynaklı değil gibi
Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar. Muhtemelen yara sivilce durumu vs aynayla bakamadım henüz yukardan da görmem mümkün değil. Doktoruma cumartesi gideceğim sabaha kadar takip ettim akıntı olarak gelen bi renk değişimi yok çok şükür.

Günlerimiz aynı bi kaç gündür bende de 7-8 gibi uyanma başladı sonra bi daha dalamıyorum geceleri tuvalete kalkıyorum 3-4 gibi ama sabah da kalkıp uyurdum artk yok demekki içine girdiğimiz haftalardan sonra böyle artık

benim beşik almam lazım kalanlardan bir o eksik

Çok geçmiş olsun, ben de ilk 4 ay içinde 2 defa ağır grip geçirdim. Öksürdükçe, hapşırdıkça karnım baya sertleşip acıyordu. Şimdilerde bebek daha belirgin olduğu için rahatsızlık hissi daha fazla olur sanıyorum. Korkma o yüzden.

Benim yalnızca odasında kullanacağım şifonyeri kaldı, bu şubat indirimleri sağolsun her şeyi tamamladım. Beşik ve arabayı da çok uyguna aldım indirimden.
Araba ne almistin cnm bende pusetli alacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…