Herkese günaydın.Bugün 25. hafta ve kontrolümüz var umarım iyi geçer. Sonrasında şeker yüklemesine yönlendirecek. Bu arada ikea nın sitesinde üstü alt açma yeri altı da çekmeceli dolap olan mobilyalar gördüm 800 TL civarı. Doğum biraz daha yaklaşınca onlardan mı alsam diyorum. Beşik aldık ama oda yapmadık çünkü ilk günler bir 6 ay kadar benim yanımda uyur diye düşünüyorum.
Evet 32 de ayrilicam öğretmenim
Zaten yaz tatiline geliyor sonraki 8 haftamin 3 haftası
Aktaramiyorum sonrasına
İlkinde aktarabildigim halde 32 de bıraktım .her sınıf farklı katta ,merdiven in cik,ayakta konu anlat ..çok zorluyor bir yerden sonra .bransim da İngilizce .sürekli aktif olmak ,konuşmak ve sınıfta gezmek zorundayım başka türlü çocukları zaptetmek zor
Bizde eksik olarak küvet takımı,biberon ve bebek telsizi kaldı. Oda yapıcaz odayı boşalttık ama ona çok acele etmiyoruz nasıl olsa doğunca park yatakta yatıcak uzuuun bi süre.
benimde kız var 17 aylık ondan kalanları çıkarttım ama çokta elle tutulur bişey yokmuş ya süslü püslü şeyler var hep bnde onlara güveniyodum. ama beşik bebek arabası sallanan ana kucağı vs hep var onlara masraf yapmıcak allahtan :)
Temmuz17
gözlemle bir de sivilce vs var mi bak derim patlamis olabilir.
Doktoruna sor derim yani benim doktorum her seferinde bir dahaki kontrole cagiracagi zaman kanama bir sikinti olursa hemen goruselim diyor
Temmuz17
canim bazen tuvalet kagitlarinda oyle kirmizi noktalar da oluyor acaba o olabilir mi? Ben de kanama var mi diye inceledigim zamanlarda farketmistim. Yine de kansa bile ufacik kandan birsey olmaz bence ya minik bir yara olmustur ya da baska birsey ama bebekle ilgili oldugunu zannetmiyorum. Yine de tekrar görürsen doktoruna git ama bence endiselenecek birsey yok sonucta bahsettigin miktar minicik igne ucu diyorsun
Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar. Muhtemelen yara sivilce durumu vs aynayla bakamadım henüz yukardan da görmem mümkün değil. Doktoruma cumartesi gideceğim sabaha kadar takip ettim akıntı olarak gelen bi renk değişimi yok çok şükür.
Bu saatlerde uyanmalar basladi bende.
Bir rahatsizlikla falan uyanmiyorum cok sukur ama uyaniyorum bir sekilde.
Istahim yok ona sukrediyorum.
Yoksa bu saatde yemek falan cok sarardi.
Ama canim istemiyor.
Böyle sabahliyorum tekrar uykuya dalmam zor oluyor malesef.
Günlerimiz aynı bi kaç gündür bende de 7-8 gibi uyanma başladı sonra bi daha dalamıyorum geceleri tuvalete kalkıyorum 3-4 gibi ama sabah da kalkıp uyurdum artk yok demekki içine girdiğimiz haftalardan sonra böyle artık
benimde kız var 17 aylık ondan kalanları çıkarttım ama çokta elle tutulur bişey yokmuş ya süslü püslü şeyler var hep bnde onlara güveniyodum. ama beşik bebek arabası sallanan ana kucağı vs hep var onlara masraf yapmıcak allahtan :)
Bizde eksik olarak küvet takımı,biberon ve bebek telsizi kaldı. Oda yapıcaz odayı boşalttık ama ona çok acele etmiyoruz nasıl olsa doğunca park yatakta yatıcak uzuuun bi süre.
Gunaydinlar enerjik anneleryarina misafirim var isim cokkk.koca gobekle isim zor.artik egilirken zorlaniyorum 5.5 kilo aldim bu ayin sonuna kadar almam lazim
Ppeynirsiz
sen ne guclu bir kadinsin yavrularin cok sansli.guzel haberlerini bekliyoruz
Benim yalnızca odasında kullanacağım şifonyeri kaldı, bu şubat indirimleri sağolsun her şeyi tamamladım. Beşik ve arabayı da çok uyguna aldım indirimden.
Günaydın kızlar. Ben de hastalar kervanına katıldım. Dün gece öksürmekten uyuyamadım. Öksürmenin etkisiyle mi bilmiyorum karnımda çok rahatsızlık oluştu. Ağrılar... Bebeğin bir yere toplanması vs. Hasta arkadaşlar öksürdükleri için böyle sorunlar yaşadılar mı, yoksa öksürmeden bağımsız başka bir sorunumuz mu var
Çok geçmiş olsun, ben de ilk 4 ay içinde 2 defa ağır grip geçirdim. Öksürdükçe, hapşırdıkça karnım baya sertleşip acıyordu. Şimdilerde bebek daha belirgin olduğu için rahatsızlık hissi daha fazla olur sanıyorum. Korkma o yüzden.
Benim yalnızca odasında kullanacağım şifonyeri kaldı, bu şubat indirimleri sağolsun her şeyi tamamladım. Beşik ve arabayı da çok uyguna aldım indirimden.