Gunaydinlar enerjik anneleryarina misafirim var isim cokkk.koca gobekle isim zor.artik egilirken zorlaniyorum 5.5 kilo aldim bu ayin sonuna kadar almam lazim
@peynirsiz sen ne guclu bir kadinsin yavrularin cok sansli.guzel haberlerini bekliyoruz
Ben de kocama bozuldum haftasonu. Kahvaltıyı hazırlıyoruz beraber iyi güzel. Sonra kahvaltı bitince gidip yatıyor. Zaten kalçamda problem var. Kahvaltıyı hazırlayana kadar bi saat ayakta helak oluyorum. Azcık toplamaya bulaşık makinasına dizemeye de yardım ediverse nolur sanki. İlla söylemem mi lazım.
Ben şunu aldım canım, 1400 liraya düşmüştü başka bir sitede. Puseti güzel, araba biraz büyük ve ağır ama aşırı dayanıklı görünüyor. Yalnızca küçük bagajlı arabalara sığmayabilir ama araştırdığım kadarıyla bu travel sistem olarak geçen pusetli bebek arabalarının çoğunluğu biraz hantal. Umarım memnun kalırız.
Çok geçmiş olsun, ben de ilk 4 ay içinde 2 defa ağır grip geçirdim. Öksürdükçe, hapşırdıkça karnım baya sertleşip acıyordu. Şimdilerde bebek daha belirgin olduğu için rahatsızlık hissi daha fazla olur sanıyorum. Korkma o yüzden.
Ondandır değil mi çok sağol içimi rahatlattın.
Şimdi yok zaten karnımda sorun ama gece çoktu. Öksürük de az şimdi, gece yatınca çığırından çıkıyor. Bu gece bikaç yastık daha koyayım başımın altına bari.
Bi de baş dönmesi çıktı sabahtır. Uykusuzluktan mıdır neden bilmiyorum. Evde olsam tansiyonumu ölçecem ama işyerindeyim tansiyon aleti de yok burda. baş dönmesine sebep olacak başka bişey de gelmiyor aklıma
Ondandır değil mi çok sağol içimi rahatlattın.
Şimdi yok zaten karnımda sorun ama gece çoktu. Öksürük de az şimdi, gece yatınca çığırından çıkıyor. Bu gece bikaç yastık daha koyayım başımın altına bari.
Bi de baş dönmesi çıktı sabahtır. Uykusuzluktan mıdır neden bilmiyorum. Evde olsam tansiyonumu ölçecem ama işyerindeyim tansiyon aleti de yok burda. baş dönmesine sebep olacak başka bişey de gelmiyor aklıma
Başında ya da ensende ağrı falan yoksa uykusuzluktandır korkma tansiyonun çıkmamıştır. Ama düşmüş olma ihtimaline karşı hafif tuzlu ayran içebilirsin. Hamile olduğumdan beri vücudumda o kadar değişik ve önceden yaşamadığım şeyler oluyor ki artık herşeye hamilelikten diyip geçiyorum çünkü sistem baştan aşağı şaşıyor
Günlerimiz aynı bi kaç gündür bende de 7-8 gibi uyanma başladı sonra bi daha dalamıyorum geceleri tuvalete kalkıyorum 3-4 gibi ama sabah da kalkıp uyurdum artk yok demekki içine girdiğimiz haftalardan sonra böyle artık
sabah 7 de mecbur uyaniyorum esime ogluma kahvalti hazirliyorum 4 den beri ayaktayim geri yattim onlar gidince ama uyuyamadim.
Uykusuzlukda cok sersemletiyor beni kendime gelemiyorum gün boyu
Dogmadan alistiriyor beybiler bizi uykusuzluga
Başında ya da ensende ağrı falan yoksa uykusuzluktandır korkma tansiyonun çıkmamıştır. Ama düşmüş olma ihtimaline karşı hafif tuzlu ayran içebilirsin. Hamile olduğumdan beri vücudumda o kadar değişik ve önceden yaşamadığım şeyler oluyor ki artık herşeye hamilelikten diyip geçiyorum çünkü sistem baştan aşağı şaşıyor
Ben de kocama bozuldum haftasonu. Kahvaltıyı hazırlıyoruz beraber iyi güzel. Sonra kahvaltı bitince gidip yatıyor. Zaten kalçamda problem var. Kahvaltıyı hazırlayana kadar bi saat ayakta helak oluyorum. Azcık toplamaya bulaşık makinasına dizemeye de yardım ediverse nolur sanki. İlla söylemem mi lazım.
Ah cnm erkekler hepsimi boyle anlamiyorum ki benimki de hic yardim etmez.her is bende alisveris okula getir gotur,ekstra ofis isleriannem artik diyor sen agirlastin bir ay daha anca goturursun diyim.sabahlari o.gotursun dedim bosver gucum.yettigice yapacagim.
Bir sorum var şimdi aldığımız kıyafetleri bebeklerimize giydiricezya,nisan_mayıs ayı da olsa öyle üşümez mi çırpı bacakları bunların sanki içlerine bişi giydirmemiz gerek diye düşünüyorum, ama ne?
Bir sorum var şimdi aldığımız kıyafetleri bebeklerimize giydiricezya,nisan_mayıs ayı da olsa öyle üşümez mi çırpı bacakları bunların sanki içlerine bişi giydirmemiz gerek diye düşünüyorum, ama ne?
İlk bir iki ay bence hafif kalin giydirmek gerek mesela zaten citcitli bodyler giyecekler, pijamalar icine kulotlu corap giydirilebilir ya da kalin takimlar yine icin rahat etmiyorsa bir yelek veya hirka ustlerinde de battaniye olacak zaten bence usumezler. Zaten deniyor ki anneden bir kat fazla giyinmesi gerek yani termometre gorevi gorecek olan bizleriz baktik usuyoruz biraz daha giydiririz
Ah cnm erkekler hepsimi boyle anlamiyorum ki benimki de hic yardim etmez.her is bende alisveris okula getir gotur,ekstra ofis isleriannem artik diyor sen agirlastin bir ay daha anca goturursun diyim.sabahlari o.gotursun dedim bosver gucum.yettigice yapacagim.
Ah ah erkekler cok derliyim bnmde kalcamda belimde inanilmaz agri oluyo gun icinde gce dedim pazar gunu sen supur ben elimle yavas yavas sileyim beyefendi dedi ki sana tek yardimim kizimi oyalamak olur zorrla otrma odasini supurttum cnkusu kanepeleri cekemem ondada binbir naz niyaz butun evi tek supurdum sildim acimiycaksin valla alicaksin kadin neyse parasi versin sonucta encok kirleten o evi
Kizlar bu kuvet takimlarinda cok arada kaldim bana bir akil verin. Evim cok buyuk degil yani depolama alanim hic yok nerdeyse ve banyomun birinde yetiskin küveti var. Bu kuvet takimlari birkac aydan sonra kullanilmiyor dendi bana zaten dogumu da yaza dogru olacagindan esim kuvette birlikte yikariz diyor petekleri acinca sicak oluyor baya icerisi. Benim kucagima yatirirz kuvette oyle yikanir diyo. Takimlari koyacak yer yok zaten bosa ivir zivir dolmasin ev diye dusunuyor. Benim de tecrubem olmadigindan o dedigi sekilde yikanabilir mi emin degilimmmm ne yapmam lazimm?? Hazir jokerde indirim varken seti alsam mi diyorum
ust icine uzun kollu citcitli bady kullanicam ben haziran cikana kadar.
Alt icin bacaklarinin soguk sicakligina gore ince tayt giydirebilirim.
ama ayagina patik takarim ama mutlaka.
Bir de genelde hep battaniyeye sariyoruz ilk donemler o sebeple usuyecegini sanmiyorum.