Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de evimde depolama alanım sıkıntılı o yüzden katlanılabilir küvet almayı düşünüyorum indirimde yakalayabilirsem

Bez icin cop kutumuz geldi bugun.
Yavas yavas eksikleri tamamliyorum onada bir tik attim.
pisik kremi, bez, biberon, emzik, kuvet gibi eksiklerim kaldi.
Tabi en demirbas besik karar verdimde Martda siparis gecicem onu.
Cantlara bakiyorum ayrica.
Ben 1 el cantasi (el ve kol tutma yerli) bir sirt cantasi alcam.
Sirt cantasini saglik ocagina yuruyuse falan cikinca el cantasinida arabayla gittigimizde anneme birine falan alicam yanima.

Biriniz sadece tutup biriniz yıkayabilirseniz çokta elzem bir ihtiyaç gibi gelmedi bana şuan, ha küvet aldın mı eso dersen, çocuklarımızın daha 3 boyutlu resmi yoktu ama bimden küvet almıştık mr_ca ile

Günaydın kızlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Bir süre bakamadım buralara. Okuyamadım da yazılanların hepsini. Önemli bir şey kaçırmadım inşallah. Buraya öyle alışmışım ki uzak kalınca merak ediyorum Bebişleriniz ve göbüşleriniz iyidir inşallah. Ben 70kiloyu buldum sonunda. Nasıl iştahlıyım nasıl. 10 kilo alacaktım güya sadece. Beslenme uzmanına gidecektim. Yürüyüşler yapacaktım. Hiçbirini yapamadım. Hayaller ve hayatlar işte

Ben şu ana kadar sadece bir hastane çıkışı aldım bizimkine. Ama zaten oğlumdan bir sürü giysi kaldı ponçiğe. Bebek arabası ve anne yanı beşik almam lazım ama tez vakitte. Arabanın markasına karar verdim ama indirime girmiyor bir türlü. (Doona) Olur da indirimde görürseniz lütfen haber edin. Bir de buhar makinelerini indirimde görürseniz beni unutmayın. Geçen seferki indirimde karar verememekten alamadım

Banyo küvetiyle ilgili düşüncemi de söyleyeyim. Ben oğlumda chicconun ayaklı küvetini almıştım. Aynı zamanda alt değiştirme ünitesi vardı. Baya rahat etmiştim evet. Ama ne kadar zaman 3-4 ay. Sonra zaten banyoda kendinle beraber bile yıkıyorsun yumoşları. O yüzden size tavsiyem çok yer kaplayan bir şeyler almayın. Ben o küveti satmıştım yer kaplıyor diye. Şimdi katlanabilir küvetlere bakıyorum. Yer sıkıntısı olanlar düşünebilir. Baya pratik bir şeye benziyor.

Geçmiş olsun canım. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Daha da iyi olacak inşallah. En güzel günler sizin olsun. Ponçikler hep çok iyi olsun

O indirime bende gittim ama sadece maşrapa birakmis yamyamlar herseyi almislardi ya bana da cok elzem gelmiyor acikcasi ama bebek olmadigim icin anlayamiyorum belki de ihtiyaclari vardir gercekten

14 ve 27 şubatta e-bebekte buhar makinelerinde indirim var

Kime sorduysam boyle diyor yer kaplamasindan dolayı :/ katlanabilir olanlar da biraz tuzlu plastik bir esya sonucta indirime girerse bende dusunurum ama bu fiyatlarla almam herhalde

Ben tek elle yıkıyorum hiç kuvet almadim..yapabilirmisin bilmiyorum ama dizine yaslayıp yine yıkaya bilirsin tabiki fikir sadece

Ev küçükse hiç gerek yok bizi de leğen de yıkamışlar sonuçta,bir derste ten temasıyla daha iyi olur demişti ebe anne kucağına alır,eşinde yardım eder,bizim var ben biraz panik insanım annemlerle yıkamıştık o küveti şimdi köpük yapıyoruz biraz oynuyor onda oğlum banyosunu yapıo çıkarıyorum

Guzel cnm gule gule kullasin kuzucuk

Evet üşür bence ben kundak yapıyorum ilk ay sonra sadece geceleri yapiyoru m belki geri kafalı diyeceksiniz ama böyle..sizde zıbın hastane çıkışı ve battaniye sara bilirsin çünkü anne karnı sıcak

Ben tek elle yıkıyorum hiç kuvet almadim..yapabilirmisin bilmiyorum ama dizine yaslayıp yine yıkaya bilirsin tabiki fikir sadece
İlk zamanlar cok narinken esim birlikte yikariz dedi yani birimiz kuvet icine giricez bebek ustumuzde , digerimiz suyu ve sabunu ayarlayacak o sekilde hallederiz dedik zaten biraz buyuyunce tek kisiyle de yikanabilir bence de

Kime sorduysam boyle diyor yer kaplamasindan dolayı :/ katlanabilir olanlar da biraz tuzlu plastik bir esya sonucta indirime girerse bende dusunurum ama bu fiyatlarla almam herhalde
Gerekirse 2. El alınır yav. Ya da belki indirime girer o vakte kadar. Az daha bekleyelim bakalım.

tekrar çooook geçmiş olsun canım, sağlıkla zamanında kucağına al evlatlarını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…