Benim de evimde depolama alanım sıkıntılı o yüzden katlanılabilir küvet almayı düşünüyorum indirimde yakalayabilirsemKizlar bu kuvet takimlarinda cok arada kaldim bana bir akil verin. Evim cok buyuk degil yani depolama alanim hic yok nerdeyse ve banyomun birinde yetiskin küveti var. Bu kuvet takimlari birkac aydan sonra kullanilmiyor dendi bana zaten dogumu da yaza dogru olacagindan esim kuvette birlikte yikariz diyor petekleri acinca sicak oluyor baya icerisi. Benim kucagima yatirirz kuvette oyle yikanir diyo. Takimlari koyacak yer yok zaten bosa ivir zivir dolmasin ev diye dusunuyor. Benim de tecrubem olmadigindan o dedigi sekilde yikanabilir mi emin degilimmmm ne yapmam lazimm?? Hazir jokerde indirim varken seti alsam mi diyorum
Kizlar bu kuvet takimlarinda cok arada kaldim bana bir akil verin. Evim cok buyuk degil yani depolama alanim hic yok nerdeyse ve banyomun birinde yetiskin küveti var. Bu kuvet takimlari birkac aydan sonra kullanilmiyor dendi bana zaten dogumu da yaza dogru olacagindan esim kuvette birlikte yikariz diyor petekleri acinca sicak oluyor baya icerisi. Benim kucagima yatirirz kuvette oyle yikanir diyo. Takimlari koyacak yer yok zaten bosa ivir zivir dolmasin ev diye dusunuyor. Benim de tecrubem olmadigindan o dedigi sekilde yikanabilir mi emin degilimmmm ne yapmam lazimm?? Hazir jokerde indirim varken seti alsam mi diyorum
Geçmiş olsun canım. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Daha da iyi olacak inşallah. En güzel günler sizin olsun. Ponçikler hep çok iyi olsunben geldimmm
Taburcu oldum çok sükür 3.5 cm olmus kalinlik
Dua eden herkese tesekkur ederim, sizlerde benim duamdasinz. Allah razi olsun hepinizden. Dualarla ciktim. Doktorum bile cok mutlu oldu. O da beklemiyodu bu kadarini galiba
Evimdeyim, sizlerleyim
O indirime bende gittim ama sadece maşrapa birakmis yamyamlar herseyi almislardiBiriniz sadece tutup biriniz yıkayabilirseniz çokta elzem bir ihtiyaç gibi gelmedi bana şuan, ha küvet aldın mı eso dersen, çocuklarımızın daha 3 boyutlu resmi yoktu ama bimden küvet almıştıkmr_ca ile
14 ve 27 şubatta e-bebekte buhar makinelerinde indirim varGünaydın kızlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Bir süre bakamadım buralara. Okuyamadım da yazılanların hepsini. Önemli bir şey kaçırmadım inşallah. Buraya öyle alışmışım ki uzak kalınca merak ediyorum ☺ Bebişleriniz ve göbüşleriniz iyidir inşallah. Ben 70kiloyu buldum sonunda.Nasıl iştahlıyım nasıl. 10 kilo alacaktım güya sadece. Beslenme uzmanına gidecektim. Yürüyüşler yapacaktım. Hiçbirini yapamadım. Hayaller ve hayatlar işte
Ben şu ana kadar sadece bir hastane çıkışı aldım bizimkine. Ama zaten oğlumdan bir sürü giysi kaldı ponçiğe. Bebek arabası ve anne yanı beşik almam lazım ama tez vakitte. Arabanın markasına karar verdim ama indirime girmiyor bir türlü. (Doona) Olur da indirimde görürseniz lütfen haber edin. Bir de buhar makinelerini indirimde görürseniz beni unutmayın. Geçen seferki indirimde karar verememekten alamadım
Kime sorduysam boyle diyor yer kaplamasindan dolayı :/ katlanabilir olanlar da biraz tuzlu plastik bir esya sonuctaBanyo küvetiyle ilgili düşüncemi de söyleyeyim. Ben oğlumda chicconun ayaklı küvetini almıştım. Aynı zamanda alt değiştirme ünitesi vardı. Baya rahat etmiştim evet. Ama ne kadar zaman 3-4 ay. Sonra zaten banyoda kendinle beraber bile yıkıyorsun yumoşları. O yüzden size tavsiyem çok yer kaplayan bir şeyler almayın. Ben o küveti satmıştım yer kaplıyor diye. Şimdi katlanabilir küvetlere bakıyorum. Yer sıkıntısı olanlar düşünebilir. Baya pratik bir şeye benziyor.
Ben tek elle yıkıyorum hiç kuvet almadim..yapabilirmisin bilmiyorum ama dizine yaslayıp yine yıkaya bilirsin tabiki fikir sadeceKizlar bu kuvet takimlarinda cok arada kaldim bana bir akil verin. Evim cok buyuk degil yani depolama alanim hic yok nerdeyse ve banyomun birinde yetiskin küveti var. Bu kuvet takimlari birkac aydan sonra kullanilmiyor dendi bana zaten dogumu da yaza dogru olacagindan esim kuvette birlikte yikariz diyor petekleri acinca sicak oluyor baya icerisi. Benim kucagima yatirirz kuvette oyle yikanir diyo. Takimlari koyacak yer yok zaten bosa ivir zivir dolmasin ev diye dusunuyor. Benim de tecrubem olmadigindan o dedigi sekilde yikanabilir mi emin degilimmmm ne yapmam lazimm?? Hazir jokerde indirim varken seti alsam mi diyorum
Ay çok varmış daha. Unutmam inşallah. Aklına gelirse o gün yine hatırlatsana. Nasıl makbule geler nasıl14 ve 27 şubatta e-bebekte buhar makinelerinde indirim var
Ev küçükse hiç gerek yok bizi de leğen de yıkamışlar sonuçta,bir derste ten temasıyla daha iyi olur demişti ebe anne kucağına alır,eşinde yardım eder,bizim var ben biraz panik insanım annemlerle yıkamıştık o küveti şimdi köpük yapıyoruz biraz oynuyor onda oğlum banyosunu yapıo çıkarıyorumKizlar bu kuvet takimlarinda cok arada kaldim bana bir akil verin. Evim cok buyuk degil yani depolama alanim hic yok nerdeyse ve banyomun birinde yetiskin küveti var. Bu kuvet takimlari birkac aydan sonra kullanilmiyor dendi bana zaten dogumu da yaza dogru olacagindan esim kuvette birlikte yikariz diyor petekleri acinca sicak oluyor baya icerisi. Benim kucagima yatirirz kuvette oyle yikanir diyo. Takimlari koyacak yer yok zaten bosa ivir zivir dolmasin ev diye dusunuyor. Benim de tecrubem olmadigindan o dedigi sekilde yikanabilir mi emin degilimmmm ne yapmam lazimm?? Hazir jokerde indirim varken seti alsam mi diyorum
Guzel cnm gule gule kullasin kuzucukBen şunu aldım canım, 1400 liraya düşmüştü başka bir sitede. Puseti güzel, araba biraz büyük ve ağır ama aşırı dayanıklı görünüyor. Yalnızca küçük bagajlı arabalara sığmayabilir ama araştırdığım kadarıyla bu travel sistem olarak geçen pusetli bebek arabalarının çoğunluğu biraz hantal. Umarım memnun kalırız.
Kraft Leon Travel Sistem Bebek Arabası - Siyah Fiyatı
Kraft Leon Travel Sistem Bebek Arabası - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet üşür bence ben kundak yapıyorum ilk ay sonra sadece geceleri yapiyoru m belki geri kafalı diyeceksiniz ama böyle..sizde zıbın hastane çıkışı ve battaniye sara bilirsin çünkü anne karnı sıcakBir sorum varşimdi aldığımız kıyafetleri bebeklerimize giydiricezya,nisan_mayıs ayı da olsa öyle üşümez mi çırpı bacakları bunların sanki içlerine bişi giydirmemiz gerek diye düşünüyorum, ama ne?
İlk zamanlar cok narinken esim birlikte yikariz dedi yani birimiz kuvet icine giricez bebek ustumuzde , digerimiz suyu ve sabunu ayarlayacak o sekilde hallederiz dedik zaten biraz buyuyunce tek kisiyle de yikanabilir bence deBen tek elle yıkıyorum hiç kuvet almadim..yapabilirmisin bilmiyorum ama dizine yaslayıp yine yıkaya bilirsin tabiki fikir sadece
Gerekirse 2. El alınır yav. Ya da belki indirime girer o vakte kadar. Az daha bekleyelim bakalım.Kime sorduysam boyle diyor yer kaplamasindan dolayı :/ katlanabilir olanlar da biraz tuzlu plastik bir esya sonuctaindirime girerse bende dusunurum ama bu fiyatlarla almam herhalde
tekrar çooook geçmiş olsun canım, sağlıkla zamanında kucağına al evlatlarını inşallahben geldimmm
Taburcu oldum çok sükür 3.5 cm olmus kalinlik
Dua eden herkese tesekkur ederim, sizlerde benim duamdasinz. Allah razi olsun hepinizden. Dualarla ciktim. Doktorum bile cok mutlu oldu. O da beklemiyodu bu kadarini galiba
Evimdeyim, sizlerleyim
Evet dogruuİlk zamanlar cok narinken esim birlikte yikariz dedi yani birimiz kuvet icine giricez bebek ustumuzde , digerimiz suyu ve sabunu ayarlayacak o sekilde hallederiz dedik zaten biraz buyuyunce tek kisiyle de yikanabilir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?