Hatırlatırım tabi ki, her gün psikopat gibi gece 12'de girip bakıyorum hangi ürün ne kadar oldu diye buhar makinesi aldım ben ve kullanmaya başladım alerjim olduğu için, faydasını gördüm kesinlikle.
Ev küçükse hiç gerek yok bizi de leğen de yıkamışlar sonuçta,bir derste ten temasıyla daha iyi olur demişti ebe anne kucağına alır,eşinde yardım eder,bizim var ben biraz panik insanım annemlerle yıkamıştık o küveti şimdi köpük yapıyoruz biraz oynuyor onda oğlum banyosunu yapıo çıkarıyorum
İki oda bir salon evim ve gercekten fazla esyayi koyabilecegim ardiye tarzi bir yer yok o yuzden ben de almiycam sanirim sonra isterse kuveti doldurur kopurturuz biz de napalim
Bir sorum var şimdi aldığımız kıyafetleri bebeklerimize giydiricezya,nisan_mayıs ayı da olsa öyle üşümez mi çırpı bacakları bunların sanki içlerine bişi giydirmemiz gerek diye düşünüyorum, ama ne?
Tatlim iste ilk zaman zibin oluyor beyaz ondan ustune tulum.yada alt ust takim giydircez yada uzun kollu badi olur.hatta ilk zaman icin incecik penye yelekler var ondanda al sen duruma gore giydirilir bende ince yelek 3.4 tane var.
İlk zamanlar cok narinken esim birlikte yikariz dedi yani birimiz kuvet icine giricez bebek ustumuzde , digerimiz suyu ve sabunu ayarlayacak o sekilde hallederiz dedik zaten biraz buyuyunce tek kisiyle de yikanabilir bence de
İki oda bir salon evim ve gercekten fazla esyayi koyabilecegim ardiye tarzi bir yer yok o yuzden ben de almiycam sanirim sonra isterse kuveti doldurur kopurturuz biz de napalim
Küvet varmış zaten sizde oynar orda büyüyünce,biraz büyüsün her yer oyuncak oluyor,etraf ne kadar az o kadar iyi,heves edip aldıklarımız kalıyor alma bence de
Günaydın kızlar. Ben de hastalar kervanına katıldım. Dün gece öksürmekten uyuyamadım. Öksürmenin etkisiyle mi bilmiyorum karnımda çok rahatsızlık oluştu. Ağrılar... Bebeğin bir yere toplanması vs. Hasta arkadaşlar öksürdükleri için böyle sorunlar yaşadılar mı, yoksa öksürmeden bağımsız başka bir sorunumuz mu var
İlk kez anne olcak arkadaşlarım çok minik almayın,hastane çıkışı 5-6 tane sonrası temmuz-ağuztos 3-6 ay zıbın zaten müslin battaniyeye sararız,parzen 1 tane de 3-4 pijama eylül sonrası 6-9 ve 9-12 ay uzunlarda alın,hepsini de yıkamayın,gelcek yaz için de indirimden 18 ay biraz büyük alın hiç gitmedikleri kalıyor
Bir sorum var şimdi aldığımız kıyafetleri bebeklerimize giydiricezya,nisan_mayıs ayı da olsa öyle üşümez mi çırpı bacakları bunların sanki içlerine bişi giydirmemiz gerek diye düşünüyorum, ama ne?
Biriniz sadece tutup biriniz yıkayabilirseniz çokta elzem bir ihtiyaç gibi gelmedi bana şuan, ha küvet aldın mı eso dersen, çocuklarımızın daha 3 boyutlu resmi yoktu ama bimden küvet almıştık @mr_ca ile
Ben kulotlu corap alcam minnak tavsanima kuzum ayni seyi oglumda da yapmistim
[/QUOT
Canım tüm doktorlar bebek gelişiminde kilotlu çorap önermiyor kalça gelişimi açısından zararlıymış
Canım yeni doğduğunda sürekli yatıyor ya, üşümesin diye üstüne penye battaniye örtülüyor hastanede doğduğundan itibaren. Hiç içine bişey giydirme duymadım
Ah ah erkekler cok derliyim bnmde kalcamda belimde inanilmaz agri oluyo gun icinde gce dedim pazar gunu sen supur ben elimle yavas yavas sileyim beyefendi dedi ki sana tek yardimim kizimi oyalamak olur zorrla otrma odasini supurttum cnkusu kanepeleri cekemem ondada binbir naz niyaz butun evi tek supurdum sildim acimiycaksin valla alicaksin kadin neyse parasi versin sonucta encok kirleten o evi
ben geldimmm
Taburcu oldum çok sükür 3.5 cm olmus kalinlik
Dua eden herkese tesekkur ederim, sizlerde benim duamdasinz. Allah razi olsun hepinizden. Dualarla ciktim. Doktorum bile cok mutlu oldu. O da beklemiyodu bu kadarini galiba
Evimdeyim, sizlerleyim
ben geldimmm
Taburcu oldum çok sükür 3.5 cm olmus kalinlik
Dua eden herkese tesekkur ederim, sizlerde benim duamdasinz. Allah razi olsun hepinizden. Dualarla ciktim. Doktorum bile cok mutlu oldu. O da beklemiyodu bu kadarini galiba
Evimdeyim, sizlerleyim
Hareketli bir bebeğiniz olursa ne kadar üstünü örtsenizde açıyor bacaklarını kızlar. Kızım öyle bir bebekti bende üst üste iki tane alt giydirerek çözüm bulmuştum. İçine patikli bir alt onun üstüne de normal bir alt giydiriyordum toplanma durumu da olmuyordu. Kızım Eylül doğumlu bu arada Antalya için mayıs ve eylül hemen hemen aynı sıcaklıkta olacak yine öyle yapmayı düşünüyorum. Külotlu çorabı da ilk 3-4 ay doktoru önermemişti hareket kısıtlanmasından dolayı.