Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay çok varmış daha. Unutmam inşallah. Aklına gelirse o gün yine hatırlatsana. Nasıl makbule geler nasıl
Hatırlatırım tabi ki, her gün psikopat gibi gece 12'de girip bakıyorum hangi ürün ne kadar oldu diye buhar makinesi aldım ben ve kullanmaya başladım alerjim olduğu için, faydasını gördüm kesinlikle.

İki oda bir salon evim ve gercekten fazla esyayi koyabilecegim ardiye tarzi bir yer yok o yuzden ben de almiycam sanirim sonra isterse kuveti doldurur kopurturuz biz de napalim
Gerekirse 2. El alınır yav. Ya da belki indirime girer o vakte kadar. Az daha bekleyelim bakalım.
Bekleyelim bakalim...

Tatlim iste ilk zaman zibin oluyor beyaz ondan ustune tulum.yada alt ust takim giydircez yada uzun kollu badi olur.hatta ilk zaman icin incecik penye yelekler var ondanda al sen duruma gore giydirilir bende ince yelek 3.4 tane var.

Tredyoldaaa Soobe tükkan açmış gene koşunnnnn... geçen söylemeyi unutmuştum kızdınızzz çabuk alışverişeeeee
Kızlar çok minik almayın,yazı 2 atl
İki oda bir salon evim ve gercekten fazla esyayi koyabilecegim ardiye tarzi bir yer yok o yuzden ben de almiycam sanirim sonra isterse kuveti doldurur kopurturuz biz de napalim

Bekleyelim bakalim...
Küvet varmış zaten sizde oynar orda büyüyünce,biraz büyüsün her yer oyuncak oluyor,etraf ne kadar az o kadar iyi,heves edip aldıklarımız kalıyor alma bence de

Aynen yaşadım sanırım basınçtan şişiyor karın. Salgın varmış bana doktorum öyle dedi. Ateş yaparsa kesinlikle git doktora

İlk kez anne olcak arkadaşlarım çok minik almayın,hastane çıkışı 5-6 tane sonrası temmuz-ağuztos 3-6 ay zıbın zaten müslin battaniyeye sararız,parzen 1 tane de 3-4 pijama eylül sonrası 6-9 ve 9-12 ay uzunlarda alın,hepsini de yıkamayın,gelcek yaz için de indirimden 18 ay biraz büyük alın hiç gitmedikleri kalıyor

Ben kulotlu corap alcam minnak tavsanima kuzum ayni seyi oglumda da yapmistim

Canım yeni doğduğunda sürekli yatıyor ya, üşümesin diye üstüne penye battaniye örtülüyor hastanede doğduğundan itibaren. Hiç içine bişey giydirme duymadım

bence de yapma. İmkanın varsa tut bi bayan haftada bir gün en azından.

Gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Pozitif güzel enerjin işe yaradı

Sukurler olsun canim insallah bidaha hic sıkıntı yasamazsin. Kendine cok dikkat et enfeksiyon filan olmasın aman dikisten sonra cok onemliymis

Hareketli bir bebeğiniz olursa ne kadar üstünü örtsenizde açıyor bacaklarını kızlar. Kızım öyle bir bebekti bende üst üste iki tane alt giydirerek çözüm bulmuştum. İçine patikli bir alt onun üstüne de normal bir alt giydiriyordum toplanma durumu da olmuyordu. Kızım Eylül doğumlu bu arada Antalya için mayıs ve eylül hemen hemen aynı sıcaklıkta olacak yine öyle yapmayı düşünüyorum. Külotlu çorabı da ilk 3-4 ay doktoru önermemişti hareket kısıtlanmasından dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…