Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Eevt genellemeye bakacak olursak patikli alt almak gerek

Hatırlatırım tabi ki, her gün psikopat gibi gece 12'de girip bakıyorum hangi ürün ne kadar oldu diye buhar makinesi aldım ben ve kullanmaya başladım alerjim olduğu için, faydasını gördüm kesinlikle.
Çok sağol canım. Hangisini almıştın sen?

Yeniiiiii soruuuuuu geliyorrrrrrrrrr

Burun aspiratörüüüü nedir? Çok mu lazımdır? En güvenilir marka hangisidir?

Süre başladıııı
Ben hiç kullanmadım kziimda ,gerek olmadi
Zaten doktorlar da zararlı olduğunu söylüyor canım
Burnu çok tıkanırsa serum fizyolojik ya da bildiğin serumu siringayla kullanıp açabilirsin
Burnun tıkalı olması da iyi bir şey değil ,

Selam kızlar işten güçten fırsat bulunca minik şeyler yapıyorum hazırlık ağırlaşmadan bu taçları yaptım bana büyük kızıma ve gelecek miniğime sizce nasıl olmuş hastanede foto için hatıra olsun internettekilerin yorumları çok küçük vs olunca güvenemedim böle basit hoş olsun dedim zaten çok güzel olduğumuz için güzelliğimizi gölgelemesin

Eklentiler

• 20200210_144448.webp
    28 KB · Görüntüleme: 90

Yaa ellerine sağlıkkkkk ne kadar güzel olmuş. Babaya da bir yaka çiçeği yapın bence, küsmesinler babalarımız

Ne kadar güzel, ellerine sağlık

Eline sağlık canım.cok güzel görünüyorlar
Ben de istiyorum böyle kibar bir şeyler üçümüz için

Beyaz gömlek giysin yahu, yakasına da çiçeği koyduk mu alah kem gözden korusun maaile size

Ay çok sagol canım cümlemizi evet gömlekte olur

Eline sağlık canım.cok güzel görünüyorlar
Ben de istiyorum böyle kibar bir şeyler üçümüz için

Canım çok basit hasır ip al 10 liralık yetiyorda artıyor ayır onu ve ör. Şu çiçeklerde metreyle satılıyor tüle dikili şerit şeklinde metresi 5 tl barmar sitesinde var renk renk onlardan baglancak şekilde kesip kesip bağla örgüye metrede 12 çiçek oluyor çok basit ve uygun fikir olsun sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…