Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sitede baya uygunmuş diğer yerlere göre bu setin fiyatı. Peki ürünlerin tarihlerinde paketlenmesinde vs sorun yaşadın Mı canım

Sitede baya uygunmuş diğer yerlere göre bu setin fiyatı. Peki ürünlerin tarihlerinde paketlenmesinde vs sorun yaşadın Mı canım
hem tam vaktinde geldi hemde ürünlerin skt 2021 ve 2022, ordaki iletişim numarasını arayıp sordum sipariş vermeden önce bu arada. Eğer alacaksan sende öyle yapabilirsin

Yeniiiiii soruuuuuu geliyorrrrrrrrrr
Burun aspiratörüüüü nedir? Çok mu lazımdır? En güvenilir marka hangisidir?
Süre başladıııı
ovvv burun aspiratörü liste başıdır, olmazsa olmazdır, candır, uyku kurtarıcıdır
ne yaparsan yap illa ki içerde sümük kalır, o sümük orda olduğu sürece o çocuk uyumaz, büyülü an gelir ve tüm gücünle sümüğü çekersin hem de kendi nefesinle hahaha
biri bana ilk anlattığında şok olmuştum, arada sünger var ama panik yok
Bende süt sagma mak. sorim.
Mutlaka alinmalimi?
manuel mi elektriklimi olmali?
çalışıyorsan zaman açısından elektrikli öneririm
zaman sıkıntın yoksa manuel de olur
ben bir arkadaşımınkini ödünç aldım, aparatlarını sıfır aldım, evimize çok yakın bir sürü bebek market var, işe başlayacağım zaman inşallah hala sütüm bol olursa ihtiyaç halinde eşimi yollayacağım alsın gelsin
bazı arkadaşlarım oldu, pompa aldıkları halde süt olmadı sağamadılar, ya da bebek uzun süre emmedi ihtiyaç kalmadı; yani alım durumuna göre, zaman durumuna göre, ihtiyaç olduğunda kolayca alabilecek misin ona göre karar vermek lazım bence

Aksam ayıptır söylemesi kuru fasulye ve mor lahana salatası yedim .bugün 12 den beri ağrım var karnımda
Gazdır değil mi canim çok yanıyor
Suyun içine kimyon at iç. Gaz sancısı ben de çok çekiyorum fasulye mercimek falan yemiyorum hiç. Yoksa belimden göbeğime yırtılacak gibi oluyor.

kızlar haftasonu son enerjime kadar alışveriş yaptım, çünkü 31 haftalık arkadaşım doğum yaptı ve neredeyse hiçbirşeyi yoktu, koş zeyno koş azıcık hazırlık yap dedim

hastane çıkışı 2 tane aldım, 1 tane daha alacağım, bu kadar almam diyordum ama zıbını battaniyesi herşeyi olması bize pratik geldi, ilk haftalar bunları giyer. andywawa ve idilbaby markalarının kumaşına dikişine çıtçıtına bayıldım çok kaliteli geldi. ben sadeci olduğum için annem zorl ilk resimdeki fırfırlıyı aldırdı ama sonradan onu da çok beğendim :)

ayağı çoraplı altlar aldım, ilk zamanlar bizim 1 kat fazlamızı giymeleri gerektiği için içine giydireceğim, ayaklar sürekli hareket ettiği için çoraplı olunca daha pratik oluyor, oğlumdan hatırlıyorum hep üstüne çorap giydiriyordum. hazirandan sonra zaten tek kata geçerler bence o yüzden çok almadım

oyun halısı hiç önceliğim değildi ama öyle bir indirim denk geldi ki eşim dayanamadı kraftın aşağıdaki modelini aldı :) oğlumda mindersiz birşey almıştım, hem altına yatabiliyordu hem de döndürünce yere koyuluyordu, onun da resmini ekledim, yüzüstü de oynayabilmesi için çok daha kullanışlı ama ondan bulamadık adam da heves etmişken kırmadım :)

Güle güle kullanın hepsini
Kıyafetler çok kibar görünüyor
İdil bebeden ve andywawadan ben de memnunum
Ayrıca kızlar aziz bebe ve bebitof ürünlerine de bakabilirsiniz ,onlar da çok kaliteli

Güle güle kullansin minik kiz cok sevimli hepsi yalnız ben şeye takildim 31haftalik dogum yapan arkadasin ve bebegi ikisi de saglikli mi?? Cok erken doğmusss

Kizlar bebek cikolatasi kolanya felan yaptrcak olanlar vardi tam olarak ne zamn vermeyi dusunuyirsunuz malum ramazana denk geliyor dogumlar ben ramazan gunu gelenlere hediyelik daha uygun olur dye dusundum yada otursunlar gitsinler napalim

Gule gule giysin kuzucuk bizde abilerden kalma var oyun halisi var onlar kullandi bakalimmprenses sevecekmi

Çok güzeller hepsi, güle güle kullansın alttaki fisher price halıyı ben de beğendim ama 6 aydan sonra daha kullanışlı oluyormuş. Ebebekte oyuncaklarda indirim olacak yine, bu halı vardı orada da düşünürsen bakabilirsin. Ben de oyun barı aldım, altına kendim sünger alıp üstüne poplin kumaştan kılıf dikip oyun halısına dönüştürdüm. Benim aldığım da şu, düşünenlere fikir vermek açısından,

Kizlar bebek cikolatasi kolanya felan yaptrcak olanlar vardi tam olarak ne zamn vermeyi dusunuyirsunuz malum ramazana denk geliyor dogumlar ben ramazan gunu gelenlere hediyelik daha uygun olur dye dusundum yada otursunlar gitsinler napalim
Belki iftardan sonra dogar sonra yesin gelende.neyapalim zaten millet iftardan sonra gelir cnm genelderamazanda dogum zor ilk oglum da bebek gormeye gelip yemege kaliyorlardi iftara annem cok yorulmustu

Kuzum almak istersen al 3 ayliktan sonra baya dikkatleriji cekiyor yukardan sallanan seyler

Ay ilk defa oldu benim
Deniyim canım kimyonlu su :) sağol
Geçmiyor meret kaç saattir
Geçmez hiç bekleme affedersin tuvalete çıkana kadar ya da sıcak yorgan altı sabahlayana kadar geçmez. Akşam yemeğinde gaz yapacak birşey yeme bari. Süt yoğurt falan tüketme. Nişasta bazlı patates falan ye. Ben çok çekiyorum 3. Aydan beri. Bi ara doğurcam bile sandım. Sıcak tut kendini de daha artmasın.

Belki iftardan sonra dogar sonra yesin gelende.neyapalim zaten millet iftardan sonra gelir cnm genelderamazanda dogum zor ilk oglum da bebek gormeye gelip yemege kaliyorlardi iftara annem cok yorulmustu
Bnm oyle bir cevrem yok yasadigim yerde tekim kolukomsu gelir gunduzden onlarda yemege kalmaz zaren belki ramazan dye gelmezler bile akrabalar genelde bayramda felan gidince kaynnma anneme geliyorlar orda goruyorlar bu bayram gidilir mi onu da bilmiyorum cok kucuk olucak bebek kafamda deli sorular bir cikis yolu lazim

Ya şaka falan ama şu doğuma insan yığılması beni çok huzursuz ediyor. Kimseye söylemek istemiyorum tanımadığım insanlar gelecek düşünebiliyor musunuz ? Çünkü kv tüm komşu gelinlerinin doğumuna gitmiş. Kadınlar bana da gelecek sadece merhaba merhaba olduğum insanlar. Evlerine bile gitmemişimdir. Bazısını tanımam bile gerçekten o anın tadını alamayacağım

Oo ben istanbuldayken tum akrabalr ordaydi esimin allahim iki uc gun ev insan kayniyorzor oluyordu simdi twkirdaga kactimburda da konu komsu var ama yarari olan komsularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…