Sitede baya uygunmuş diğer yerlere göre bu setin fiyatı. Peki ürünlerin tarihlerinde paketlenmesinde vs sorun yaşadın Mı canımMustela Merhaba Bebek Çantası (Yeni) - Ceybebe.com
Mustela Merhaba Bebek Çantası (Yeni) 379,90 TL Hemen Al, Fırsatı Kaçırma ve 9 Taksite kadar vade ve Aynı Gün Ücretsiz Kargo Ceybebe.com'da Mustela Bebek Bakım Çantaları indirim fiyatı Bebek Bakım Kategorisinde.www.ceybebe.com
ben bu siteden aldım, aslında aldığımda fiyatı daha uygundu sizde bakabilirsiniz
hem tam vaktinde geldi hemde ürünlerin skt 2021 ve 2022, ordaki iletişim numarasını arayıp sordum sipariş vermeden önce bu arada. Eğer alacaksan sende öyle yapabilirsinSitede baya uygunmuş diğer yerlere göre bu setin fiyatı. Peki ürünlerin tarihlerinde paketlenmesinde vs sorun yaşadın Mı canım
ovvv burun aspiratörü liste başıdır, olmazsa olmazdır, candır, uyku kurtarıcıdırYeniiiiii soruuuuuu geliyorrrrrrrrrr
Burun aspiratörüüüü nedir? Çok mu lazımdır? En güvenilir marka hangisidir?
Süre başladıııı
çalışıyorsan zaman açısından elektrikli öneririmBende süt sagma mak. sorim.
Mutlaka alinmalimi?
manuel mi elektriklimi olmali?
Suyun içine kimyon at iç. Gaz sancısı ben de çok çekiyorumAksam ayıptır söylemesi kuru fasulye ve mor lahana salatası yedim .bugün 12 den beri ağrım var karnımda
Gazdır değil micanim çok yanıyor
Ay ilk defa oldu benimSuyun içine kimyon at iç. Gaz sancısı ben de çok çekiyorumfasulye mercimek falan yemiyorum hiç. Yoksa belimden göbeğime yırtılacak gibi oluyor.
Güle güle kullanın hepsinikızlar haftasonu son enerjime kadar alışveriş yaptım, çünkü 31 haftalık arkadaşım doğum yaptı ve neredeyse hiçbirşeyi yoktu, koş zeyno koş azıcık hazırlık yap dedim
hastane çıkışı 2 tane aldım, 1 tane daha alacağım, bu kadar almam diyordum ama zıbını battaniyesi herşeyi olması bize pratik geldi, ilk haftalar bunları giyer. andywawa ve idilbaby markalarının kumaşına dikişine çıtçıtına bayıldım çok kaliteli geldi. ben sadeci olduğum için annem zorl ilk resimdeki fırfırlıyı aldırdı ama sonradan onu da çok beğendim :)
ayağı çoraplı altlar aldım, ilk zamanlar bizim 1 kat fazlamızı giymeleri gerektiği için içine giydireceğim, ayaklar sürekli hareket ettiği için çoraplı olunca daha pratik oluyor, oğlumdan hatırlıyorum hep üstüne çorap giydiriyordum. hazirandan sonra zaten tek kata geçerler bence o yüzden çok almadım
oyun halısı hiç önceliğim değildi ama öyle bir indirim denk geldi ki eşim dayanamadı kraftın aşağıdaki modelini aldı :) oğlumda mindersiz birşey almıştım, hem altına yatabiliyordu hem de döndürünce yere koyuluyordu, onun da resmini ekledim, yüzüstü de oynayabilmesi için çok daha kullanışlı ama ondan bulamadık adam da heves etmişken kırmadım :)
Eki Görüntüle 2588142 Eki Görüntüle 2588144
Eki Görüntüle 2588149 Eki Görüntüle 2588151
Eki Görüntüle 2588156 Eki Görüntüle 2588158
Güle güle kullansin minik kiz cok sevimli hepsikızlar haftasonu son enerjime kadar alışveriş yaptım, çünkü 31 haftalık arkadaşım doğum yaptı ve neredeyse hiçbirşeyi yoktu, koş zeyno koş azıcık hazırlık yap dedim
hastane çıkışı 2 tane aldım, 1 tane daha alacağım, bu kadar almam diyordum ama zıbını battaniyesi herşeyi olması bize pratik geldi, ilk haftalar bunları giyer. andywawa ve idilbaby markalarının kumaşına dikişine çıtçıtına bayıldım çok kaliteli geldi. ben sadeci olduğum için annem zorl ilk resimdeki fırfırlıyı aldırdı ama sonradan onu da çok beğendim :)
ayağı çoraplı altlar aldım, ilk zamanlar bizim 1 kat fazlamızı giymeleri gerektiği için içine giydireceğim, ayaklar sürekli hareket ettiği için çoraplı olunca daha pratik oluyor, oğlumdan hatırlıyorum hep üstüne çorap giydiriyordum. hazirandan sonra zaten tek kata geçerler bence o yüzden çok almadım
oyun halısı hiç önceliğim değildi ama öyle bir indirim denk geldi ki eşim dayanamadı kraftın aşağıdaki modelini aldı :) oğlumda mindersiz birşey almıştım, hem altına yatabiliyordu hem de döndürünce yere koyuluyordu, onun da resmini ekledim, yüzüstü de oynayabilmesi için çok daha kullanışlı ama ondan bulamadık adam da heves etmişken kırmadım :)
Gule gule giysin kuzucuk bizde abilerden kalma var oyun halisi var onlar kullandi bakalimmprenses sevecekmikızlar haftasonu son enerjime kadar alışveriş yaptım, çünkü 31 haftalık arkadaşım doğum yaptı ve neredeyse hiçbirşeyi yoktu, koş zeyno koş azıcık hazırlık yap dedim
Çok güzeller hepsi, güle güle kullansınkızlar haftasonu son enerjime kadar alışveriş yaptım, çünkü 31 haftalık arkadaşım doğum yaptı ve neredeyse hiçbirşeyi yoktu, koş zeyno koş azıcık hazırlık yap dedim
Belki iftardan sonra dogarKizlar bebek cikolatasi kolanya felan yaptrcak olanlar vardi tam olarak ne zamn vermeyi dusunuyirsunuz malum ramazana denk geliyor dogumlar ben ramazan gunu gelenlere hediyelik daha uygun olur dye dusundum yada otursunlar gitsinler napalim
Kuzum almak istersen al 3 ayliktan sonra baya dikkatleriji cekiyor yukardan sallanan seylerÇok güzeller hepsi, güle güle kullansınalttaki fisher price halıyı ben de beğendim ama 6 aydan sonra daha kullanışlı oluyormuş. Ebebekte oyuncaklarda indirim olacak yine, bu halı vardı orada da düşünürsen bakabilirsin. Ben de oyun barı aldım, altına kendim sünger alıp üstüne poplin kumaştan kılıf dikip oyun halısına dönüştürdüm. Benim aldığım da şu, düşünenlere fikir vermek açısından,
Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
Geçmez hiç bekleme affedersin tuvalete çıkana kadar ya da sıcak yorgan altı sabahlayana kadar geçmez. Akşam yemeğinde gaz yapacak birşey yeme bari. Süt yoğurt falan tüketme. Nişasta bazlı patates falan ye. Ben çok çekiyorum 3. Aydan beri. Bi ara doğurcam bile sandım. Sıcak tut kendini de daha artmasın.Ay ilk defa oldu benim
Deniyim canım kimyonlu su :) sağol
Geçmiyor meret kaç saattir
Bnm oyle bir cevrem yok yasadigim yerde tekim kolukomsu gelir gunduzden onlarda yemege kalmaz zaren belki ramazan dye gelmezler bile akrabalar genelde bayramda felan gidince kaynnma anneme geliyorlar orda goruyorlar bu bayram gidilir mi onu da bilmiyorum cok kucuk olucak bebek kafamda deli sorular bir cikis yolu lazimBelki iftardan sonra dogarsonra yesin gelende.neyapalim zaten millet iftardan sonra gelir cnm genelde ramazanda dogum zor ilk oglum da bebek gormeye gelip yemege kaliyorlardi iftara annem cok yorulmustu
Ya şaka falan ama şu doğuma insan yığılması beni çok huzursuz ediyor.Kizlar bebek cikolatasi kolanya felan yaptrcak olanlar vardi tam olarak ne zamn vermeyi dusunuyirsunuz malum ramazana denk geliyor dogumlar ben ramazan gunu gelenlere hediyelik daha uygun olur dye dusundum yada otursunlar gitsinler napalim
Oo ben istanbuldayken tum akrabalr ordaydi esimin allahim iki uc gun ev insan kayniyorBnm oyle bir cevrem yok yasadigim yerde tekim kolukomsu gelir gunduzden onlarda yemege kalmaz zaren belki ramazan dye gelmezler bile akrabalar genelde bayramda felan gidince kaynnma anneme geliyorlar orda goruyorlar bu bayram gidilir mi onu da bilmiyorum cok kucuk olucak bebek kafamda deli sorular bir cikis yolu lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?