Yok coğrafyada sıkıntı yok Tekirdağ merkezde hastane. Keşan Edirne’ye 111 km Tekirdağ 84 km bi de ailem İstanbul’da orda karar verdik Keşan da imkanı olan bi çoğu da Tekirdağ’a gidiyor :))
moon83
kuvez etegi hos gorunuyor tül alip metre isi kenarina lastik gecirip yapalim diyorum bende anneme.
Dedigin gibi baska nerde kullanilcakki
Bir de gelen giden olmaz hastaneye bende.
Eve de cok gelen olmaz Kalabalik bir sulale degiliz.
mevlide gelirler.
Annemde makine var bakim dusunuyorum aynen mevlit masamda lazim olacak
Cunku salonumda masam yok ben masa kurcam ortaboy hediyelikler icin gorunmez ayaklari falan
Normalde hiç çorap giymem sıkıntı basıyor ama.en kalın havlu çoraplarımi giydim korkudan ,yürüyüş de yaptım ,çok şükür daha iyiyim
Allah kimseye yaşatmanın,ilk defa yaşadım ben de
Normalde hiç çorap giymem sıkıntı basıyor ama.en kalın havlu çoraplarımi giydim korkudan ,yürüyüş de yaptım ,☺☺çok şükür daha iyiyim
sac bandi almadim daha hic.
Uygun uygun bulsamda cesit cesit alsam diyorum bende.
Arkadasim ilk adim ayakkabilari ayirmis bana
Elbiselerle bantlarla giyer minnos
sac bandi almadim daha hic.
Uygun uygun bulsamda cesit cesit alsam diyorum bende.
Arkadasim ilk adim ayakkabilari ayirmis bana
Elbiselerle bantlarla giyer minnos
Sağol canım.
Benim avantajim beşinci sınıfta aldım ben bu çocukları 3 yıldır giriyorum derslerine .o yüzden sevip sayıyorlar.cok büyük sıkıntı yasamiyorum çok şükür
Pat diye bir yedinci sınıfa girmek korkutmustir her zaman hiç online alışveriş yapmadım baby malldwn canım
Ama mağazadan yatak aldık kizima söz verdikleri tarihte getirdiler
Sağol canım.☺
Benim avantajim beşinci sınıfta aldım ben bu çocukları 3 yıldır giriyorum derslerine .o yüzden sevip sayıyorlar.cok büyük sıkıntı yasamiyorum çok şükür
Pat diye bir yedinci sınıfa girmek korkutmustir her zaman ☺☺hiç online alışveriş yapmadım baby malldwn canım
Ama mağazadan yatak aldık kizima söz verdikleri tarihte getirdiler ☺
Kızlar banyo seti olarak bunu aldım. Katlanabilir küvet diyodum ama o parayı veremem sanırım baya uyguna geliyor bu set grisi malesef tükenmiş mecbur pembe aldım jokerde indirimde 90 lira başka sitelerde 130dan aşağı değil bi bakın derim almadıysanız
Kizlar 28.haftamdayim bu haftaa rh uyusmazlik ignesi vurulcam dogum yaklastikcaa stres yapiyorum ve basim cok agriyor oglumu 35.hafta da dogurmustum 32 de her seyimi tamamlamis olcam kismetse siz kacinci hafta da cantalari hazirlayacaksiniz
Ay bizim burda akraba yok.komsulaeim da hemen gelmezler ama.beni de kayınvalide , kayınpeder ve eşimin aylak erkek kardeşi stresi sardı şimdiden..millet boşuna gidip Amerika'da dogurmuyor
Kuvez eteği almadim canım ben .gereksiz geliyor.kzimda üçgen flama ve puantiyeli balon almistim sadece bir de yine ucgen flama şeklinde duru yazdırıp onu asmistim hastaneye ..simdi onlar bile gereksiz geliyor .hiç yapmasam mi diyorum
Gerçi fotoğraflarda da güzel görünmüş
Kv kp kardeş onlara razıyım. Söylerim yani derim ki anne az çıksalar falan. Ama kafadan doğuma gelecek 30 kişi sayarım. Ve bunlar akraba değil kv meraklı komşuları.
Kadinlarin yaptigi icime hic sinmiyor cam silecegim zamn aluyirum mecbur ama kendim sicak suyla felan silmeyi daha cok seviyorum ama kocama inat tutucam artik nolur bi isin ucundan tutsa
Canım şimdilik bebeğini kendini düşün. Bebek doğduktan sonra yine kendin yaparsın ama şuan kendine eziyet ediyosun. Birkaç ay takılma çok titizlenme boşver. Eşin yardım etmiyorsa tut bi yardımcı. Dinlen. Bebeğin herşeyden önemli. Hiç canını sıkma
Normalde hiç çorap giymem sıkıntı basıyor ama.en kalın havlu çoraplarımi giydim korkudan ,yürüyüş de yaptım ,☺☺çok şükür daha iyiyim