Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok coğrafyada sıkıntı yok Tekirdağ merkezde hastane. Keşan Edirne’ye 111 km Tekirdağ 84 km bi de ailem İstanbul’da orda karar verdik Keşan da imkanı olan bi çoğu da Tekirdağ’a gidiyor :))
Anladim cnm bi sikntin olursa yazarsingurbet el nihayetindeayri memleket

Aslinda kendin yapsan lastigi uzatirsin.vs masada da kullanilir ama internettekiler standart olcu.

Aslinda kendin yapsan lastigi uzatirsin.vs masada da kullanilir ama internettekiler standart olcu.
Annemde makine var bakim dusunuyorum aynen mevlit masamda lazim olacak
Cunku salonumda masam yok ben masa kurcam ortaboy hediyelikler icin gorunmez ayaklari falan

Allahim erkek cocuklarimda bu.kadar suse puse gerek duymadim da kiz olunca kuvez etegi bile dusunuyor insan.kizlarin herseyi suslu
Sorma.
Annem diyoki elinde kalacak aldiklarin heves ediyorsun ama yavas yavas al diyo
Giydiremeden buyuyorlar diyor.
Hakli da ama cok tatlişlar

Evde az yürü o da iyi geliyor. Bu pırt çok mühim birşey yaşamayan bilmez ama ayaklarına dikkat et sıcak olsun.
Normalde hiç çorap giymem sıkıntı basıyor ama.en kalın havlu çoraplarımi giydim korkudan ,yürüyüş de yaptım ,çok şükür daha iyiyim
Allah kimseye yaşatmanın,ilk defa yaşadım ben de

Sorma.
Annem diyoki elinde kalacak aldiklarin heves ediyorsun ama yavas yavas al diyo
Giydiremeden buyuyorlar diyor.
Hakli da ama cok tatlişlar
Aynen cnm insan her gordugunu almak istiyor erkeklerin standart oluyor kizlarda tutusu pullusu al benisi cok.

usutmekden oluyor bencede.
Bende is yapicam diye terledim cami actim ayagimda corapsizdi.
Sonra karnima şal sardim patik giydim gecti agrim.
Surekli korku herseyden korkuyoruz napalim

Aynen cnm insan her gordugunu almak istiyor erkeklerin standart oluyor kizlarda tutusu pullusu al benisi cok.
sac bandi almadim daha hic.
Uygun uygun bulsamda cesit cesit alsam diyorum bende.
Arkadasim ilk adim ayakkabilari ayirmis bana
Elbiselerle bantlarla giyer minnos

Benimkinin biri 7de, valla ergenlrr nasil zapt ediyon, allah kolaylık versin, cnm

Bide babymall dan alışverişler siparisler kac günde verilir kargoya kizlar? 7 şubatta siparis verdim hala cikmadi yola.
Sağol canım.
Benim avantajim beşinci sınıfta aldım ben bu çocukları 3 yıldır giriyorum derslerine .o yüzden sevip sayıyorlar.cok büyük sıkıntı yasamiyorum çok şükür
Pat diye bir yedinci sınıfa girmek korkutmustir her zaman hiç online alışveriş yapmadım baby malldwn canım
Ama mağazadan yatak aldık kizima söz verdikleri tarihte getirdiler

Anladım canım, başarılar dilerim okul hayatında

Benim paket inş biran önce yola çıkar.. 10lu zıbın aldım indirimden

Kızlar banyo seti olarak bunu aldım. Katlanabilir küvet diyodum ama o parayı veremem sanırım baya uyguna geliyor bu set grisi malesef tükenmiş mecbur pembe aldım jokerde indirimde 90 lira başka sitelerde 130dan aşağı değil bi bakın derim almadıysanız

Eklentiler

• C5CB5C90-3B01-4391-BB43-A533DAA07560.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar 28.haftamdayim bu haftaa rh uyusmazlik ignesi vurulcam dogum yaklastikcaa stres yapiyorum ve basim cok agriyor oglumu 35.hafta da dogurmustum 32 de her seyimi tamamlamis olcam kismetse siz kacinci hafta da cantalari hazirlayacaksiniz

Kv kp kardeş onlara razıyım. Söylerim yani derim ki anne az çıksalar falan. Ama kafadan doğuma gelecek 30 kişi sayarım. Ve bunlar akraba değil kv meraklı komşuları.

Kadinlarin yaptigi icime hic sinmiyor cam silecegim zamn aluyirum mecbur ama kendim sicak suyla felan silmeyi daha cok seviyorum ama kocama inat tutucam artik nolur bi isin ucundan tutsa

Canım şimdilik bebeğini kendini düşün. Bebek doğduktan sonra yine kendin yaparsın ama şuan kendine eziyet ediyosun. Birkaç ay takılma çok titizlenme boşver. Eşin yardım etmiyorsa tut bi yardımcı. Dinlen. Bebeğin herşeyden önemli. Hiç canını sıkma

Ben haftanın 1 2 günü kesin yaşıyorum genelde lavaboya gitmediğim gün. Yanlarım yırtılacak sanıyorum. Günde 1 activia 3 4 kayısı yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…