Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oo ben istanbuldayken tum akrabalr ordaydi esimin allahim iki uc gun ev insan kayniyorzor oluyordu simdi twkirdaga kactimburda da konu komsu var ama yarari olan komsularim
Tekirdağ da doğumu nerde yapacaksınız gözüme ilişti hemen sorayım dedim :)

Küvez etegi alan varmı .sonra nerde kullanilirki

İki kere gittim tuvalete
Allah'tan hafifledi biraz ..
Ben de korktum.ama dogum sancısı olsa başka belirti de verirdi herhalde .patates hasliyim ,haklısın iyi gelir inşallah kanepe ve battaniyeyle butunlestim.

Vega’da detaylıya gitmiştim ben de. Merkez sandım ben yaşamda yapıcam kısmet olursa keşandayım yolda doğurmazsam tabi :)) teşekkür ettim
Rica ederimbenim eve 15 dakika suruyor hastane .o yonden iyi oldu.istanbulda trafik vs oluyor.ama bura rahat.corludami yasam hastanesi edirne daha yakin degilmi size yoksa benim cografya yerlerdemi

İki kere gittim tuvalete
Ben de korktum.ama dogum sancısı olsa başka belirti de verirdi herhalde .patates hasliyim ,haklısın iyi gelir inşallah kanepe ve battaniyeyle butunlestim.
Ya aese arkadasim demis .gecen gun bende 3 bardak ayran ictim yemek yemedim bile diyebilirim bir gaz bebek karnimi yirtacak cikacak sandim cok kotu oldum. o gaz cikmadan rahat edemezsin.yok dogjm.sancisi belden vurur ve bu gaz sancisiyla alakasi yok cnm.

Seninkisi gercekten tam bir elalem ne der cikmazi kesin birsey ayarlaman lazim

İki kere gittim tuvalete
Ben de korktum.ama dogum sancısı olsa başka belirti de verirdi herhalde .patates hasliyim ,haklısın iyi gelir inşallah ☺kanepe ve battaniyeyle butunlestim.☺
Evde az yürü o da iyi geliyor. Bu pırt çok mühim birşey yaşamayan bilmez ama ayaklarına dikkat et sıcak olsun.

calismiyorum o sebeple fazla para verip elektrikli almim diye dusundum.
Manuel is goruyorsa onu alayim.
Oglumda hic kullanmamistim da o sebeple bilgim fikrim hic yok

Benimde sancim oldu aksam uzeri uzandim.
Ama kendimi yordum bugun ondan diye dusunuyorum.
Biraz daha uzanicam güya ama oglan yemek diyo esim geldi yemek diyolar.
Gaz sancisi gibi degildi kızda bugun cok kipirdandi bilmiyorum aiy degisik degisik bisiler.
Elim karnimda dua ediyorum.
Konusuyorum kizimla.
Kizim erken daha sen uyu, buyu, beslen, geliş iyice gelme diyorum

Küvez etegi alan varmı .sonra nerde kullanilirki
Ay bizim burda akraba yok.komsulaeim da hemen gelmezler ama.beni de kayınvalide , kayınpeder ve eşimin aylak erkek kardeşi stresi sardı şimdiden..millet boşuna gidip Amerika'da dogurmuyor

Kuvez eteği almadim canım ben .gereksiz geliyor.kzimda üçgen flama ve puantiyeli balon almistim sadece bir de yine ucgen flama şeklinde duru yazdırıp onu asmistim hastaneye ..simdi onlar bile gereksiz geliyor .hiç yapmasam mi diyorum
Gerçi fotoğraflarda da güzel görünmüş

Bu da belime ve göbek cevreme ağrı yaptı .ama azaldı çok şükür ..insan endişeleniyor ama daha çok küçük en azından 28 i ağlasam bir nebze de olsa daha rahatlatıcı

Rica ederimbenim eve 15 dakika suruyor hastane .o yonden iyi oldu.istanbulda trafik vs oluyor.ama bura rahat.corludami yasam hastanesi edirne daha yakin degilmi size yoksa benim cografya yerlerdemi
Yok coğrafyada sıkıntı yok Tekirdağ merkezde hastane. Keşan Edirne’ye 111 km Tekirdağ 84 km bi de ailem İstanbul’da orda karar verdik Keşan da imkanı olan bi çoğu da Tekirdağ’a gidiyor :))

7.siniflar canım
Bir tane de 5. Sinifim var secmeli İngilizce de
Benimkinin biri 7de, valla ergenlrr nasil zapt ediyon, allah kolaylık versin, cnm

Bide babymall dan alışverişler siparisler kac günde verilir kargoya kizlar? 7 şubatta siparis verdim hala cikmadi yola.

moon83 kuvez etegi hos gorunuyor tül alip metre isi kenarina lastik gecirip yapalim diyorum bende anneme.
Dedigin gibi baska nerde kullanilcakki
Bir de gelen giden olmaz hastaneye bende.
Eve de cok gelen olmaz Kalabalik bir sulale degiliz.
mevlide gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…