Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende de düğümlenme çok oldu canım daha doğumun ikinci günü oldu. Çok zor oldu. Ben elektrikli avent kullandım hep ama hortumu bilmem nesi çok teferruatlı, temizliği zor. Bu sefer tedbir olsun diye emzirdikten sonra sağasım var bittiğine emin olmak için. Acaba bi tane manuel mi alsam diye düşünüyorum. Temizliği kolay mı manuelin? Bir de kullanımı nasıl? Kaç dk sürüyor bir göğsü sağması?

Benimkinin biri 7de, valla ergenlrr nasil zapt ediyon, allah kolaylık versin, cnm

Bide babymall dan alışverişler siparisler kac günde verilir kargoya kizlar? 7 şubatta siparis verdim hala cikmadi yola.
Ben de jokerden 4ünde verdim siparişi. Hala hazırlanıyor aşamasına bile geçememiş

Elle uğraşması biraz daha zaman alıyor,bu arada okuyan arkadaşlar wee gibi markalar almayın,ben hep kaynar suya atıyordum parçalarını,biraz kaynatıyordum

Canım aparatlarını nerden aldım. Benim de kızımdan avent var elektrikli ama kullanmak içime sinmiyor plastik ya 3 yıl olacak. Ya delicesine kaynatacam ya da yenisini alacam. İster istemez renk değişikliği oluyor.
Başlıklarını yeni alayım diye baktım şimdi. Bayağı 200lirayı falan bulacak herhalde. Sen nerden almıştın parçalarını , kaça aldın?

merhaba herkese ben hamileliğimin başından beri doğru dürüst bulantı yaşamadım çok şükür ama bu hafta akşamları özellikle bulantım ve mide yanmam oluyor yemek yedikten sonra aşırı rahatsız oluyorum.. yatarken uykumdan uyanıyorum reflüden üstelik sabah antiasit ilaç da kullanıyorum bu durumu yaşayan var mı?

Elle uğraşması biraz daha zaman alıyor,bu arada okuyan arkadaşlar wee gibi markalar almayın,ben hep kaynar suya atıyordum parçalarını,biraz kaynatıyordum
Bende almayi dusunmuyorum ama calisan anneler kesinlikle elektrikli alsin zaman aliyor elle hem eliniz yorulur hemde daha pratik tak bekle kendi kendine gelsin.

Kizlar 28.haftamdayim bu haftaa rh uyusmazlik ignesi vurulcam dogum yaklastikcaa stres yapiyorum ve basim cok agriyor oglumu 35.hafta da dogurmustum 32 de her seyimi tamamlamis olcam kismetse siz kacinci hafta da cantalari hazirlayacaksiniz

Günaydın Ebru bu cuma bana da indirect coombs tahlili yapıcak doktorum, sonucuna göre mi aşı gerekli ya da gereksiz oluyor? Onu sormayı unuttum.

Günaydın :))) Herkese öksürükler bitti hava yine yağmurlu benim yine ayaklar pert. Cuma günü kontrolüm var. İnş enfeksiyon gitmiştir.

Gunaydiiiin kizlar herkes aysklar buz demis ama bnde son iki haftadr el ayak yanmasi ates basmasi var ilk gebeligimdede olmustu oyleki ayaklarimi soguk suya tutuyorum yinede olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…