canım şahsi fikrim gerek yok bizimkiler yaz bebesi
ki ilk oğlum kış bebesiydi odada ketle kaynatmıştım ağzı açık
yazın zaten buralar mesela çok nem yani nemlendirecek pek bi hava yok
merhaba kızlar
ilk hamileliğimde yazındı ve en büyük sorunum nefes alamamaktı
bunda da ağırlaşma dönemine girdim ve artık nefesim yetmiyo yine bana
genel anlamda iyiyim ama çok ayakta durursam iş yaparsam çok kötü kalçama ağrı giriyo fena oluyorum
nasıl geçecek zaman bilmiyorum sürekli uyuklama halindeyim iş yerinde
hayırla sağlıklı kavuşuruz inşallah mayıs 11 gibi olacak sanırım doğum sezeryan olduğum için ilkinde
doktorum 38+2-3 gibi alırız dedi
ilk oğlum 11 ekim bu da 11 mayıs olur inşallah hayırla
Güle güle kullansin minik kiz cok sevimli hepsi yalnız ben şeye takildim 31haftalik dogum yapan arkadasin ve bebegi ikisi de saglikli mi?? Cok erken doğmusss
çok şükür anne gayet iyi, bebeğin ciğer gelişimi için iğne falan vurunuyor hergün, küvözde kalıyor
biz heyecanla alışveriş yaparken o çocuğu küvözde bırakıp eksil tamamlama derdinde alışveriş yapıyor
Çok güzeller hepsi, güle güle kullansın alttaki fisher price halıyı ben de beğendim ama 6 aydan sonra daha kullanışlı oluyormuş. Ebebekte oyuncaklarda indirim olacak yine, bu halı vardı orada da düşünürsen bakabilirsin. Ben de oyun barı aldım, altına kendim sünger alıp üstüne poplin kumaştan kılıf dikip oyun halısına dönüştürdüm. Benim aldığım da şu, düşünenlere fikir vermek açısından,
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.
Canım aparatlarını nerden aldım. Benim de kızımdan avent var elektrikli ama kullanmak içime sinmiyor plastik ya 3 yıl olacak. Ya delicesine kaynatacam ya da yenisini alacam. İster istemez renk değişikliği oluyor.
Başlıklarını yeni alayım diye baktım şimdi. Bayağı 200lirayı falan bulacak herhalde. Sen nerden almıştın parçalarını , kaça aldın?
bizimkiler bahar bebeği olacak bence gerekli değil
ama kışın kaloriferleri yakınca ev çok kuru oluyor, oğlumda kullanmıştık, bakalım yeni evde nasıl olacak ona göre değerendiririz
merhaba kızlar
ilk hamileliğimde yazındı ve en büyük sorunum nefes alamamaktı
bunda da ağırlaşma dönemine girdim ve artık nefesim yetmiyo yine bana
genel anlamda iyiyim ama çok ayakta durursam iş yaparsam çok kötü kalçama ağrı giriyo fena oluyorum
nasıl geçecek zaman bilmiyorum sürekli uyuklama halindeyim iş yerinde
hayırla sağlıklı kavuşuruz inşallah mayıs 11 gibi olacak sanırım doğum sezeryan olduğum için ilkinde
doktorum 38+2-3 gibi alırız dedi
ilk oğlum 11 ekim bu da 11 mayıs olur inşallah hayırla
herkese günaydınlar tatlı anneler
bugün mecburen dişime dolgu yaptırdım, çok çok ağrı yaptığı için kadın doğumcumdan da izin alarak tek iğneyle
ilaç bile içmezken pek içime sinmiyordu baştan ama ağrım çok olunca dayanamadım
gebelikten önceki ay tüm diş işlemlerimi bitirmiştim, kızım kalsiyumlarımı sömürdü herhalde :) feda olsun kız sana
herkese günaydınlar tatlı anneler
bugün mecburen dişime dolgu yaptırdım, çok çok ağrı yaptığı için kadın doğumcumdan da izin alarak tek iğneyle
ilaç bile içmezken pek içime sinmiyordu baştan ama ağrım çok olunca dayanamadım
gebelikten önceki ay tüm diş işlemlerimi bitirmiştim, kızım kalsiyumlarımı sömürdü herhalde :) feda olsun kız sana
kızlar 38 haftam 23 nisana geliyo 38 de alırız demişti sizce 23 nisan doğum tarihi içiin güzel bi tarihmi okullar tatil olcak çocuğum okulda kutlayamıcak hiç düşündüğüm şeye bak
kızlar 38 haftam 23 nisana geliyo 38 de alırız demişti sizce 23 nisan doğum tarihi içiin güzel bi tarihmi okullar tatil olcak çocuğum okulda kutlayamıcak hiç düşündüğüm şeye bak
Tünaydın güzel anneler sabah 8den beri evde koşuyorum kahvaltı supur sil silkele yemek topla derken bu saat oldu çocukları da biraz yedirip şimdi sallıyorum bu arada benim ikizcanlarin büyük hamaklari var uykuya geçişte çok buyuk yardimcilarim 30 kg kadar tasiyor aklinizda olsun 1yasina kadar sallamayan ben 1 yaş sonrası mecburen salladım ve sönüm böyle oldu şimdi bu kuzucuguma da kullanırım diye düşünüyorum anlık resim de gelsin o vakit
Tünaydın güzel anneler sabah 8den beri evde koşuyorum kahvaltı supur sil silkele yemek topla derken bu saat oldu çocukları da biraz yedirip şimdi sallıyorum bu arada benim ikizcanlarin büyük hamaklari var uykuya geçişte çok buyuk yardimcilarim 30 kg kadar tasiyor aklinizda olsun 1yasina kadar sallamayan ben 1 yaş sonrası mecburen salladım ve sönüm böyle oldu şimdi bu kuzucuguma da kullanırım diye düşünüyorum anlık resim de gelsin o vakit
Arkadaşlar ben erken doğum yaptım iki ay oluyo , o günlerde lierac çatlak önleyici jel aldım ama bi ya da iki defa kullanabildim elimde kaldı , isteyen e karşı ödemeli kargo ile yollayacağım , elimde kalmasın sizlerin ihtiyacı var şimdi ,
Benim yavrum kucağımda iyi şükürler olsun , darısı sizlere inşallah ...
Canım uyku arkadaşını kendin mi ördün. Ben normal tavşan örmüştüm kızıma. Bunda da hani gövdesi düz olan uyku arkadaşı olanlardan örmek istiyorum. Sen ördüysen tarifi var mı? Elindeki ondan gibi geldi doğru mu gördüm ?