kızlar 38 haftam 23 nisana geliyo 38 de alırız demişti sizce 23 nisan doğum tarihi içiin güzel bi tarihmi okullar tatil olcak çocuğum okulda kutlayamıcak hiç düşündüğüm şeye bak
aynen kuzum kızımda 15 ağustosta yatışımı yapmıştı suni verelim gelir bebek 42. haftada diye 2 gün suni verdi gelmedi 17 ağustosta sezeryanla aldı ozaman çok üzülmüştüm 17 si deprem bizim burda hep akrabalraımız yakınlarımız öldü 17 si kutlamayız ezelden beri doğum günü olanları bile 18 i yazıdrmıştım kimliğine ondan heralde bende tarihte takıntı oldu :)
Tünaydın canım hatta iyi aksamlar bana ill gittigim zaman yapmıştı doktorum o testi kanamam oldugu zaman vuruldum 28.hafta da gel yine vurulcaksin demisti canim
kızlar 38 haftam 23 nisana geliyo 38 de alırız demişti sizce 23 nisan doğum tarihi içiin güzel bi tarihmi okullar tatil olcak çocuğum okulda kutlayamıcak hiç düşündüğüm şeye bak
Dün uykusuzdum bugun iyiyim.
Ben yenidogan citcitli bady uzun kollu almamisim onu fark ettim.
1 tane annem aldi.
Bugun 1 tanede ben aldim.
Hep 0 kol almisim askili falan.
2 tane daha alicam sanirim tediden aldim.
Sonra sifir kollari giyer diye dusunuyorum.
Tünaydın güzel anneler sabah 8den beri evde koşuyorum kahvaltı supur sil silkele yemek topla derken bu saat oldu çocukları da biraz yedirip şimdi sallıyorum bu arada benim ikizcanlarin büyük hamaklari var uykuya geçişte çok buyuk yardimcilarim 30 kg kadar tasiyor aklinizda olsun 1yasina kadar sallamayan ben 1 yaş sonrası mecburen salladım ve sönüm böyle oldu şimdi bu kuzucuguma da kullanırım diye düşünüyorum anlık resim de gelsin o vakit
Tünaydın canım hayat evde çocuklar ile daha zor vallahi iş yerinde dinleniyorum birtek ben. Kayınvalidenin evde vardı benzer hamak ama oğlan sığmadı şimdi 90 cm, bunun boyu kaç cm.. gerçi artık öğle uykusuna da sallanmadan yatıyor şükür ama alırsam uzun alayım kızıma.
Dün uykusuzdum bugun iyiyim.
Ben yenidogan citcitli bady uzun kollu almamisim onu fark ettim.
1 tane annem aldi.
Bugun 1 tanede ben aldim.
Hep 0 kol almisim askili falan.
2 tane daha alicam sanirim tediden aldim.
Sonra sifir kollari giyer diye dusunuyorum.
ben de almadım uzun kollu canım aslında şu önden bağlamalılar uzun kollu iç zıbın diye geçiyor sanırım onlardan almayı düşünüyorum ilk ay için, sonrası sıcak olur zaten uzuna gerek kalmaz oğlumun kolsuzları ve yarım kolluları var.
ben de almadım uzun kollu canım aslında şu önden bağlamalılar uzun kollu iç zıbın diye geçiyor sanırım onlardan almayı düşünüyorum sonrası sıcak olur zaten uzuna gerek kalmaz oğlumun kolsuzları ve yarım kolluları var.
Tünaydın canım hatta iyi aksamlar bana ill gittigim zaman yapmıştı doktorum o testi kanamam oldugu zaman vuruldum 28.hafta da gel yine vurulcaksin demisti canim
Aaaa doğru evet, kanama vs olursa erkenden vururuz demişlerdi çok şükür sorun yaşamadım. Ama şimdi normal vurulma haftam geldi tabi.. öffff... aynı gün bir de tetanozun 2inci dozu var..
23 nisan tatil değil ki kuzu hep etkinlik var ama 38+3 ten önce alınması sağlıklı değil tıbben nedeni uzuncaydı, oğlum 1 mayısta doğdu doğum günü için izin almak zorunda kalmadım hazırlığımı rahat yaptım
Aaaa doğru evet, kanama vs olursa erkenden vururuz demişlerdi çok şükür sorun yaşamadım. Ama şimdi normal vurulma haftam geldi tabi.. öffff... aynı gün bir de tetanozun 2inci dozu var..
23 nisan tatil değil ki kuzu hep etkinlik var ama 38+3 ten önce alınması sağlıklı değil tıbben nedeni uzuncaydı, oğlum 1 mayısta doğdu doğum günü için izin almak zorunda kalmadım hazırlığımı rahat yaptım
Ya bilmiyorum kuZum aynen beze gibi tam ön kısmım vajinanın olduğu yerlerdede bişey yok akıntı yanmada yok sadece kemil üstü beze gibi bastırınca acıyır
Ya bilmiyorum kuZum aynen beze gibi tam ön kısmım vajinanın olduğu yerlerdede bişey yok akıntı yanmada yok sadece kemil üstü beze gibi bastırınca acıyır