Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Evet ben ordum oğluma da zurafa bebeğe çıngırak ordum

deli gibi kredi kartıma yüklendim veee hastane çantası için tüm eksileri aldımm ( hem kendime hem kızıma :) ) içimde garip bir heyecan var
Bnmde icim kipir kipir ama alisveris yapmamak icin zor tutuyirum kendimi akraba telefonlarini acmiyorum artik herkes tutturmus bir kiyafet alma alma bisey okursa kalir kalirsa kalsin nolucak bulunur birileri dedim en son birine artik tepem atti esimde onlara uyuyo sanki iki de bir dogmamis cocuga don biciyiruz felan dyo bunalima soktular beni iyice

5 yasa kadar kullaniyor ve iç boyu 110 cm olması gerek

Youtube den bakarak ordum canım tarifini çıkarmadım

bende uzun süre tuttum tuttum sonra tırnak makasına kadar aldım valla. ayrıca en son bana bişey alma hediye çok gelir diyen akrabama siz önden getirin o zaman da eksikleri görüp ona göre alalım dedim sustu

bende uzun süre tuttum tuttum sonra tırnak makasına kadar aldım valla. ayrıca en son bana bişey alma hediye çok gelir diyen akrabama siz önden getirin o zaman da eksikleri görüp ona göre alalım dedim sustu
Elden gelen ogun olmaz oda vaktiyle gelmez zaten ayrica imkanim varken neden baskasinin zevkiyle giydireyim cocugumu gozumde kalmasin yani baskasinin isine burnunu sokma meraklisi herkes ben tahammul edemez oldum artik

Bu konu gerçekten can sıkıcı, annem bile sinir ediyor beni alma alma diye diye. İnsan hevesleniyor imkanın dahilinde alıyorsun kime ne yani dedim en son. Kendimi düşünüyorum da asla birine öyle birşey söylemem, insanlar ne kadar patavatsız diyorum.

Benim annem de surekli aynisini diyor bi yere gittigimiz de agiz tadiyla bir seye bile baktirmiyor sinir oluyorum. Sanki ondan bi beklentim var saka gibi. Agzimi acamaz oldum sunu alcam falan diye. Kayinvalidem bile daha destek bana bu konuda

Benim annem de surekli aynisini diyor bi yere gittigimiz de agiz tadiyla bir seye bile baktirmiyor sinir oluyorum. Sanki ondan bi beklentim var saka gibi. Agzimi acamaz oldum sunu alcam falan diye. Kayinvalidem bile daha destek bana bu konuda
Evet ben de bir hevesle anne şunu aldım bunu aldım diye gösteriyorum, yeter yeter diyip duruyor her seferinde. Meşhur laf yediği helal giydiği haram, daha hediye de gelir muhabbeti yapıyor. Ki annem de genel olarak anlayışlı aklı başında biridir. En son tersledim, senin zamanında yokmuş bu kadar alamamışsın, sanane ya ben alıyorum dedim. Kırılmıştır belki ama dayanamadım, 30 sene önceki kafayla düşünmemek lazım. Bizi sadece biz anlarız sanırım

Ya herzaman icin kaybetme olanagi var 1 aylik bebekte vefat ediyor allah korusun 10 yasindada da daha anne rahminde 10 haftalik ta bizimde yarina cikacagimiz belli dgil ki neden moral bozuyorlar enerjimi somuruyor boyle insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…