Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya herzaman icin kaybetme olanagi var 1 aylik bebekte vefat ediyor allah korusun 10 yasindada da daha anne rahminde 10 haftalik ta bizimde yarina cikacagimiz belli dgil ki neden moral bozuyorlar enerjimi somuruyor boyle insanlar
Allah korusun hangimizin 1 saat sonrası için garantisi var, o zaman hayattan kendimizi soyutlayalım bunalıma girelim. Ne yazık ki böyle insanlar çok var, bir kulağından girip diğerinden çıksın boşver.

Kesinliklee canim özellikle annelerimizin boyle yapmasi insani üzüyor. Evet hediye gelecektir mutlaka ki bana bir oda dolusu hediye gelmisti ama cocuga mevlut yapana kadar gecen surede bu kuzucuklar ne giyecek annem bi de sey diyo bi ceyrek takarim mevlutte herkes konusurmus yoksa annesi takmamis bi sey diye daha cok sinir oldum yaa sen kizinin cocugunun eksigini tamamlamak icin degil de millet icin takıyorsun resmen ben de sey dedim anne senden bi beklentimiz yok cok sukur her seyi halledebilcek durumdayiz kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin.. Tabi icimden egonu dedim ama neyse

Bana da beşiğini biz alalım dedi, hem bu yıl abim evleniyor hem de babam işsiz diye ben sizden bir şey istemiyorum abimin zaten masrafları var ona destek olun dedim. Ben onların durumunu daha çok düşünüyorum, aynı anlayışı bekliyorum ama pek mümkün olmuyor. İster istemez çatışmalar oluyor canları sağolsun ne yapalım idare ediyoruz

Yapcak bi sey baska canim mecburuz katlancaz bu laflara

Simdik geldim doktordan yuksek buldu troidi 25 mg lik bir hap yazdi doguma kadar ayda 1 kontrole gidecgm umarm hamilelikten sonra geçer
Hamilelik tiroidi ben de oğlumda yaşamıştım üç haftada bir kan veriyordum doğumdan bir ay sonra normale dönmüştü benim senin de öyle olur muhtemelen canım

bende uzun süre tuttum tuttum sonra tırnak makasına kadar aldım valla. ayrıca en son bana bişey alma hediye çok gelir diyen akrabama siz önden getirin o zaman da eksikleri görüp ona göre alalım dedim sustu
valla helal olsun.
Bu alma alma diyenlerin amacını anlamıyorum ben dertleri ne Allah aşkına ya.

Şindi tekrar kontrol ettim kendimi hafif şişlik var ama akıntımda idrar yapmamda herhangi bir sıkıntım yok büyük strese girdim yaaaa kötü bişeyse

Şindi tekrar kontrol ettim kendimi hafif şişlik var ama akıntımda idrar yapmamda herhangi bir sıkıntım yok büyük strese girdim yaaaa kötü bişeyse
Kötü bişey olduğunu sanmam korkma,hamilelikte ödem olmuştur belki malum şişiyoruz,hatta bazılarında vajinada varis bile oluşuyor

Ya malesef ben mevlüt yaptığıma pişman oldum,5 aylıkken yaptık kvalidemde,ne yaptı annen getir bakcaz diye tutturdular,sonradan görme kadınlar,annem baskı altında kaldı bu sefer yapmıcam,kadınları sevmiyorum dedikodudurlar,konuşup durdular

Ay yok artik yaa boyle insanlar da mi var ben mohti lazlara gelinim hic boyle bir seye şahit olmadim.

Benim kayınvalidem de normalde bebeğe bilezik takılır ama ben takmiycam çünkü bilezik için bebeği kaçırıyorlar dedi
ölür müsün öldürür müsün
Benim annem ilk oglumda altin kunye yaptirmisti dugune gitmistik orda oglumun bileginden çalmışlar fark etmedik bile

Benimde kendi ailemin elinde pek yok 1 altın taktılar,onu bile istemedim,ben destek olmaya çalışıyorum onlara,güzel bir künye aldım,laf etmesinler diye sorunca annem taktı dedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…