Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay yok artik yaa boyle insanlar da mi var ben mohti lazlara gelinim hic boyle bir seye şahit olmadim.
K.validem tarafı köylüyken toprak zengini olmuş,cimri sonradan görme insanlar,malesef varmış,sofra bezini serin neler almış diye tutturdular, bebe 5 aylık olmuş zaten,rezillik ya hediyenin lafı edilmez ama gelenlerin hepsini annemle fakirlere yolladım,inşallah gelmezler bana

Allah yardimcin olsun canim

Kızlar hepinize iyi akşamlar 27 haftalık hamileyim. 2 gündür midem de birşey başladı su içip yutarken bile zor iniyor mideme baskı oluyor sizlerde olan var mı nedir bu. Bebek kıllanıyor diyen oldu merak ettim bende

Bebiş yukarı çıkıyordur,büyüdükçe midene baskı yapıyordur büyük ihtimalle,o kıllanma diyenlere inanmıyorum,oğlum çok saçlıydı hiç mide bulantısı bile yaşamamıştım zaten kesesinde minik

Benimde kendi ailemin elinde pek yok 1 altın taktılar,onu bile istemedim,ben destek olmaya çalışıyorum onlara,güzel bir künye aldım,laf etmesinler diye sorunca annem taktı dedim,
Nişandan kalan altınlarım vardı ailemde, evlenirken annem vermek istedi almadım, ev alırken verecekti yine almadım yarın bir gün çocuk falan olursa takarsınız dedim. Kız evlatları başka düşünceli oluyor gerçekten.

Benim annem ilk oglumda altin kunye yaptirmisti dugune gitmistik orda oglumun bileginden çalmışlar fark etmedik bile
Bende bundan cok korkuyorum.
Minik bilezik ve künye hevesim var kiza ama takipda nasil salim insan icine.
Kunyeler bi de cabuk kiriliyo dusuyor.
az parada diil.

Hem de nasıl,o yüzden kızım olmasını çok istedim ama inşallah oğullarım hayırlı olur,ne iyi yapmışsın,bende aileme ev kredisi çektim,çalışırken arabam vardı,sattım ödemeyemedikleri ay benden gitti,tabi bunları bilmiyor kimse eşim dışında

Olsun canım oğullarını da nasıl yetiştirirsen öyle olur. Bizim toplumda genel olarak erkekler doğumundan yetişkinliğine kadar daha fazla şımartılıp yüceltildiği için bu konularda bizler kadar duyarlı olmuyor. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

Amiiiiiinnn,Vatanına milleyine ailesine hayırlı iki iyi adam yetiştirmek için çabalıcam artık

Allah korusun
Milletin gozu donmus yeminle.
El kadar bebelerin takisina göz dikiyorlar Allah ıslah etsin

çocukların kulaklarından işitme cihazi çalınan bir dünyada yaşıyoruz maalesef
bu arada emojiyi görünce aklima geldi şimdi,her gece rüyamda inanılmaz bir keyif ve hasretle sigara içiyorum..
normalde sigara kullaniyordum
ama 2 hamileliğimde de ağzıma sürmedim..
bu aralar resmen hayalini kuruyorum
noldu bana ya

Benim kayınvalidem de normalde bebeğe bilezik takılır ama ben takmiycam çünkü bilezik için bebeği kaçırıyorlar dedi
ölür müsün öldürür müsün
Benim eşim biriktirdiği para ile yaptırmıştı düğündeki bilezikleri. Bir de kınamda elime koyduğu altını da başkası düğüne gelemeyeceği için vermiş. Açıkça dedi. Yani eşimin tarafı bana bir çöp bile takmadı bebekte de beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…