Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normalde asla kafama takmayacağım şeyler için herşeyden nefret edecek moda girmekkk ah hamilelik ahhh
Normalde idare ettiğim şeyleri artık idare edememek Kv de de ekstra zor hiç anlayış yok. Ateş ve öksürük yüzünden 3 gece annemde kaldım sabah akşam iğne oluyordum eşimi arayıp sen gel burada yat demiş. Eşim de nasıl bırakayım karımı ben demiş. Yuvam dağılıyor sanki herkes kendi evinde olacak çok zoruma gitti.

Bu kaynanatörlerin oğulları evlendikten sonra kıymetli oluyor. Biz kimiz ki.

Kızlar bişey danışacağım gruptaki öğretmen arkadaşlarım hep kadrolu mu sözleşmeli olan varsa bi kaç şey soracağım mümkünse

Eşim annesi ile hiç anlaşamıyor aralarını genelde ben buluyorum ama kv benim annemle eşim samimi olsun deliriyor. Hatta eşim benimle de kavga etsin istiyor.
Tam bir ruh hastası desene benimkinin oğlu evlendikten sonra kıymetli oldu. Beni kıskandırmaya falan çalışır benden önceki kız arkadaşlarını anlatır. Garip bir kişilik.

Selam kzlar ya benim dış genital bölgemde şişlik oluştu neden oldu bilmiyorum tam kemiğin olduğu yer ve acayip strese girdimm
idrar yolu enfeksiyonu başlangıcında olurmuş bende 1-2 bakteri görüldü diyordu canım bir tahlil yaptır.

Günaydın kızlar Şeker yüklemesi yaptırıyorum şu an. Ne kadar sıkıcı ve bol beklemeli bir işlem olduğunu unutmuşum. Henüz şeker yüklemesi yaptırmamış olanlara bol sabır diliyor, yanımdaki teyzenin yediği popaçanın kokusunu almamaya çalışıyorum. Ağzımda elmalı gazozumsu karşımın buruk tadı... Çok gariban hissediyorum be şu an Bu garibanlık daha 2 saat devam edecek

Selam kzlar ya benim dış genital bölgemde şişlik oluştu neden oldu bilmiyorum tam kemiğin olduğu yer ve acayip strese girdimm
idrar yolu enfeksiyonu başlangıcında olurmuş bende 1-2 bakteri görüldü diyordu canım bir tahlil yaptır.
Doktora gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun
ben gittim tahlilde öyle çıktı monurol önerdi canım.

Günaydın hanımlar, bugün ilk kez arabayı tek başıma aldım işe geldim anamm ne heyacan yaşadım :) ama iki küçük bebek ile mecburum kullanmaya alışmak zorundayım. Allah korusun hepimizi inşallah.
Yaaa ne güzel. Ben doğumdan önce böyle bir girişimde bulunamıycam gibi duruyor. Karnım aldı başını gitti. Hormonlarım coşup duruyor. Alacağım varsa da alamam sanki bu koşullarda. Doğumdan sonra kendime gelir gelmez deneyeyim diyorum. Ah inşallah kolay bir loğusalık olur da fırsat bulurum. Seni de tebrik ederim canım. En güzelini yaptın.

Günaydın hanımlar, bugün ilk kez arabayı tek başıma aldım işe geldim anamm ne heyacan yaşadım :) ama iki küçük bebek ile mecburum kullanmaya alışmak zorundayım. Allah korusun hepimizi inşallah.

Son zamanlarda araba bir uzulum oldu kar buz yoksa hep tepesindeyim kimseye m6htaç olmadan basıp gitmek büyük rahatlık isteyen herkesin olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…