Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar

tam altın alır kız belki yerine
Altın beklentim yok zaten ama bunu diyen alır mı altın :)
Benim annem ilk oglumda altin kunye yaptirmisti dugune gitmistik orda oglumun bileginden çalmışlar fark etmedik bile
Küçük çocukda altın zor oluyor zaten ama kayınvalidem çocuğu kaçırcaklarını düşünüyor Umarım bana bilezik alır beni kimse kaçıramaz

bana da ilkinde çok yaptılar bunu tamam haklılar ama maaşla geçinen insanlarız şak diye o kadar eksiği nasıl alabiliriz
ben her ay bi eksik aldım yok dolabı yok yatağı yok şifonyeri falan kıyafeti
ay ay böldüm hepsinin altından pat diye kalkmak zor yani

Ya ben daha yaptırmadım. Açlık neyse de su içmeden duramam herhalde bir de şekerli şeyleri hiç sevmiyorum gebelikten bu yana inş. çok tatlı değildir. içer kusarım diye korkuyorum.

kızlar bende normalde araç kullanıyorum
geçen biri arkamdan vurdu ve eşim açık olarak bana yüklendi
arkamdakine ben ne yapabilirim acaba
hem diyoki istediğin gibi kullan git gel bilmem ne ama mükemmel bir sürüş istiyor
sanki biz erkek çocukları gibi araba tepesinde büyüyoruz çok sinir oluyorum bu duruma gerçekten

Ya ben daha yaptırmadım. Açlık neyse de su içmeden duramam herhalde bir de şekerli şeyleri hiç sevmiyorum gebelikten bu yana inş. çok tatlı değildir. içer kusarım diye korkuyorum.
Herkese farklı yapıyorlar. Kimisine daha az şekerli veriyorlar ve sadece 2 kez kan veriyor. Ben 2 saattir kan veriyorum mesela. 75lik olandan içtim. İçim cayır cayır yanıyor. Su içmeden bunca zaman beklemek zor gerçekten. Birazdan son kanı verip kana kana su içicem. Ben zaten tatlıya düşkün olduğum İçin bana içilmeyecek kadar tatlı gelmedi açıkcası. Ama içerken yüzünü buruşturanlar da yok değildi.

Ben doktoruma açlık kan şekerim ve insülin direncimi ölçtürerek gittim ve hepsi düşüktü. O yüzden şeker yüklemesi için bana 50 lik içecekle yapılsın dedi. Siz de doktorunuza bu şekilde testle giderseniz daha az şeker alacağınız bir versiyon önerebilir.

O kadar konusacaklarina destek olsalar keske dimi bn ne yatak aldim ne dolap ilk kzimi ikea besikle buyuttum daha yeni bir yatak aldik ona allah izin verirse oglumda o besikle buyuyecek 3 4 yasina kadar yatiriyoruz o zaman kimse bisey demedi bana almayin fekan dye ikincide daha cok karismaya basladilar

seker yuklemesi bnce bir cesit iskence o kadar saat acsin tadi igrenc birsey iciyorsun habire de kan verip druyirsun bir tur sabir testi sanki

Slm karnım çok büyüdü sizinde mi öyle. Biz artık ilişkiye girmiyoruz eşimle valla 9 ay boyunca girenler oluyormus şaşırıyorum. İlk 6 aydan sonra karnimiz iyice büyüyor eşiminde pek yaklasasi gelmiyor artık bana bu karnimla... Bende aynen öyleyim. :))) Sizler de eşinizle ilişki durumunuz oluyor mu devam mı merak ettim

seker yuklemesi bnce bir cesit iskence o kadar saat acsin tadi igrenc birsey iciyorsun habire de kan verip druyirsun bir tur sabir testi sanki
Anlattığınız bir nevi çin işkencesi dibime bir de çeşme açsınlar şıp şıp damlasın o eksik kalmasın. Bu ne ya aç kal sanki açlık oyunları kan ver ki çıkışı bulasın sanki Testere filmi

Benim zaten pek isteğim yok hamileligin basindan beri, esim de son iki aydir pek yanasmiyor bebegi hissettigimizden beri icine sinmedigini soyledi. Benim de isime geliyor ama esimle ev arkadasi gibi takilmak da tuhaf istememe ragmen esimin de uzak durmasi gicigima gidiyor sanki artik cekici degilmisim gibi hissediyorum aman bu hormonlar deli gibi yaptı bizi

Benim bebeğin eşi aşağıda olduğu için,yasak yada sık olmasın dedi,ama normal doğum için özellikle son haftalar özellikle sık yapılsın diyor dr.lar,malum doğum sonrası 40 gün de yasak

Ben ilkinde yaptırmadım imza attım,geçen hafta yaptırmıcam dedim,dr sert yaptı,neye istinaden falan dedi,bende kusarım falan içemem dedim onlarda bebeğin sağlığı için yaptır dediler,neyse kutu kola gibi elmalı gazoz tadı var,1 saat sonra da kan verdim,asitli içecek

S sln
Bizde yasak var ama zaten istek te yok,ama şiştikçe insan kendini beğenilmiyor gibi hissediyor,çok ta ara vermemek lazım,eşler için isteksizlik te hastalık oluyor çünkü

Kızlar geceligini uyguna alan var mi?
Ben o tarz gecelikleri hic sevmiyorum Ve sadece hastanede 1 gun giyicem diye o paralari vermek istemiyorum.
Nette fiyatlar cok ucuk
Gerci civar magzalarda öyle en basiti bile 100tl.
Uyguna halledebilcem bir yer var mi ?
Bu arada dizde falan istemiyorum tam boy ya da bilek boy.

Merhaba annisler bisey sormak istiyorum
Tekmeleri nerlerde hissediyorsunuz? Daha dogrusu aşağida hisseden varmi? Mesela ben elimi tam gobek alti hatta afedersiniz özel bolge tüylenmenin basladigi yere koydugumda orda da hissediyorum. Normalmi
Simdi ameliyatliyim ya iyice pimpiriklimi oldum

Canım ben de altta hissediyorum bazen göbek çevresinde doktorum dedi ki tekmeyi yere doğru atarsa mesanede hissedersin hatta doluysa mesanen kaçırırsın da ama bebek baş aşağı döndüğünde midende hissedeceksin aşağıda hissetmen normal yeter ki ağrın olmasın dedi. Korkma yani sen nasılsın nasıl oldun ?
Ben de o dönem rahatsızdım çok da merak ettim seni.

Geçmiş olsun canım
Eşini anlamdim valla aynı şey onun da başına gelebilirdi

Ay hersey cok karisik keske gobegimiz seffaf olsa
İyiyim canim bende, yatiyorum tuvalet yemek harici pek kalkmamaya calisiyorum. Neolacak bilmiyorum. Beklemedeyim. Pazaresi kontrol zamani, şafak sayiyorum. Guzel haberle donus yaparim insallah.
Sanada cok gecmis olsun hayrdr? Onemli birsey yok degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…