Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Enfeksiyon ateş ciğerlerime vurmuştu çok uğraştım 39 a dayandı ateş bebeğim için o sıtmalı halimle banyoya girdim çıktım kaç defa sirkeli bez ile sildim tişört ile titreye titreye yattım. 38 çevresinde tuttum hep ateşi. 6 tane de antibiyotik iğne oldum. Ama enfeksiyon kanda idrarda hep vardı. Doktor bebeğe bakalım suyu azalmışsa işleme alalım dedi. Ama iyiydi o an bebek. Şimdi cumayı bekliyorum ben de kontrol için

Cok cok gecmis olsun canim, gelip gecmis olsun insallah. Ozaman bisey cikmadiysa sonrada cikmaz sakinnn kafana takma. Bol bol okuyalim bebislerimizi. Sende haber ver durumu, daha cok kucukler hepsi Allaha emanet

Cok cok gecmis olsun canim, gelip gecmis olsun insallah. Ozaman bisey cikmadiysa sonrada cikmaz sakinnn kafana takma. Bol bol okuyalim bebislerimizi. Sende haber ver durumu, daha cok kucukler hepsi Allaha emanet
Amin. İnş senin bebişlerin de sağlıkla dünyaya gelecektir.

valla biz unuttuk 7 aydır. kardeş kardeş yatıyoruz aklımın ucuna bile gelmiyor

Mrb. Bugun kan uyusmazligi ignesi vuruldum suan evdeyim istirahat dedi doktorum.işe gitmek falan yok bugun

Bizde devam. Hatta ben geçen hafta doktora gittiğimde sordum artık 7 ye giriyoruz diye. Doğuma kadar devam hatta hızlanın diyeceğim zaman gelicek dedi. Ama bende bazen çok tekme atıyo o zaman başlamıyorum bi sakinleşsin diye bekliyorum . Zaten o an atıyosa da hissetmiyorum

İlişki mi o da ne En son 18. Haftada gerçekleştirmiştik o eylemi, o günden beri adeta bir arkadaş, bir dost, bir kanka gibiyiz

İlişki mi o da ne En son 18. Haftada gerçekleştirmiştik o eylemi, o günden beri adeta bir arkadaş, bir dost, bir kanka gibiyiz
Biz çift çizgiyi gordugumuzden beri kardeş kardeş yatiyoruz bu arada ağrım devam ediyor geçmedi şehir dışındayım yarında uçakla ist donucem birazdan hastaneye gidecegim. Belim kopacak sanki

En çok sana lazım cnm haydi bismillah de

Biz çift çizgiyi gordugumuzden beri kardeş kardeş yatiyoruz bu arada ağrım devam ediyor geçmedi şehir dışındayım yarında uçakla ist donucem birazdan hastaneye gidecegim. Belim kopacak sanki
Ağırlık merkezimiz değişiyor ya o yüzden ağrı oluyor, çok geçmiş olsun.Ayakta kalmamaya çalış, dün bir kadında gördüm hamileydi ve bel desteği takmış baya rahat geziyordu medical varsa yakınlarda bir baksan.

Selam kızlar, gebelik şekerim var 1 aydır diyetteyim ama amniyon sıvısında artış gözlendi yediklerine çok dikkat ediyorum inşallah normale döner
İnşallah Bende de çıktı gebelik şekeri diyetteyim senin gibi. Bir belirti verdi mi sıvıdaki artış ? Bebeğin hareketlerini hissetmen nasıl ?

Günaydın hanımlar, bugün ilk kez arabayı tek başıma aldım işe geldim anamm ne heyacan yaşadım :) ama iki küçük bebek ile mecburum kullanmaya alışmak zorundayım. Allah korusun hepimizi inşallah.
Gunaydin cnm tebrikler bilirim.o heyecanine kadar cok kullanirsan okadar pratiklesirsin hergun kullan ekmek bile alacaksan bin arabaya.ben oyle yaptim cok faydasini gordum

Gunaydin canlar bende bugun kizima sampuan krem yag losyon tirnak.makasi seti sac fircasi agiz mendili islak.mendil ,temizleme pamugu tokakaldiki anasi keldi.otri bebe set aklima gelmiyor aldim biseyler dun de kugulu hastane.cikisi ve tullu bir yelek takimi.aldim yarin.insallah kuvet tas vs alicam sonra kendime gecelkk onlari istanbuldan alirim.daha cok var alimcak is.cok

Kesinlikle lc waikikiye hamile reyonuna git. Pişnan olmayacaksın. Sİtesinden ön inceleme yapabilirsin.

Daha 10 gün önce idrara gittiydim iyiydi sonuç cuma kadın doğumcuma gidicam bakalım ne dicek
ben de öyle iki hafta önce tahlil yapıldı sağlık ocağında temizdi sonrasında özeldeki doktor istedi 1-2 bakteri görüldü yazıyordu benimde aynı senin gibi şikayetim oldu vajina eti kemiği acıyordu aslında kemik ağrısı normal çatı ağrısı o ama et ağrısı beni huzursuz etti şiş gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…