Ay hersey cok karisik keske gobegimiz seffaf olsa
İyiyim canim bende, yatiyorum tuvalet yemek harici pek kalkmamaya calisiyorum. Neolacak bilmiyorum. Beklemedeyim. Pazaresi kontrol zamani, şafak sayiyorum. Guzel haberle donus yaparim insallah.
Sanada cok gecmis olsun hayrdr? Onemli birsey yok degilmi?
Enfeksiyon ateş ciğerlerime vurmuştu çok uğraştım 39 a dayandı ateş bebeğim için o sıtmalı halimle banyoya girdim çıktım kaç defa sirkeli bez ile sildim tişört ile titreye titreye yattım. 38 çevresinde tuttum hep ateşi. 6 tane de antibiyotik iğne oldum. Ama enfeksiyon kanda idrarda hep vardı. Doktor bebeğe bakalım suyu azalmışsa işleme alalım dedi. Ama iyiydi o an bebek. Şimdi cumayı bekliyorum ben de kontrol için
Enfeksiyon ateş ciğerlerime vurmuştu çok uğraştım 39 a dayandı ateş bebeğim için o sıtmalı halimle banyoya girdim çıktım kaç defa sirkeli bez ile sildim tişört ile titreye titreye yattım. 38 çevresinde tuttum hep ateşi. 6 tane de antibiyotik iğne oldum. Ama enfeksiyon kanda idrarda hep vardı. Doktor bebeğe bakalım suyu azalmışsa işleme alalım dedi. Ama iyiydi o an bebek. Şimdi cumayı bekliyorum ben de kontrol için
Cok cok gecmis olsun canim, gelip gecmis olsun insallah. Ozaman bisey cikmadiysa sonrada cikmaz sakinnn kafana takma. Bol bol okuyalim bebislerimizi. Sende haber ver durumu, daha cok kucukler hepsi Allaha emanet
Cok cok gecmis olsun canim, gelip gecmis olsun insallah. Ozaman bisey cikmadiysa sonrada cikmaz sakinnn kafana takma. Bol bol okuyalim bebislerimizi. Sende haber ver durumu, daha cok kucukler hepsi Allaha emanet
Slm karnım çok büyüdü sizinde mi öyle. Biz artık ilişkiye girmiyoruz eşimle valla 9 ay boyunca girenler oluyormus şaşırıyorum. İlk 6 aydan sonra karnimiz iyice büyüyor eşiminde pek yaklasasi gelmiyor artık bana bu karnimla... Bende aynen öyleyim. :))) Sizler de eşinizle ilişki durumunuz oluyor mu devam mı merak ettim
Slm karnım çok büyüdü sizinde mi öyle. Biz artık ilişkiye girmiyoruz eşimle valla 9 ay boyunca girenler oluyormus şaşırıyorum. İlk 6 aydan sonra karnimiz iyice büyüyor eşiminde pek yaklasasi gelmiyor artık bana bu karnimla... Bende aynen öyleyim. :))) Sizler de eşinizle ilişki durumunuz oluyor mu devam mı merak ettim
Bizde devam. Hatta ben geçen hafta doktora gittiğimde sordum artık 7 ye giriyoruz diye. Doğuma kadar devam hatta hızlanın diyeceğim zaman gelicek dedi. Ama bende bazen çok tekme atıyo o zaman başlamıyorum bi sakinleşsin diye bekliyorum . Zaten o an atıyosa da hissetmiyorum
Biz çift çizgiyi gordugumuzden beri kardeş kardeş yatiyoruz bu arada ağrım devam ediyor geçmedi şehir dışındayım yarında uçakla ist donucem birazdan hastaneye gidecegim. Belim kopacak sanki
Yaaa ne güzel. Ben doğumdan önce böyle bir girişimde bulunamıycam gibi duruyor. Karnım aldı başını gitti. Hormonlarım coşup duruyor. Alacağım varsa da alamam sanki bu koşullarda. Doğumdan sonra kendime gelir gelmez deneyeyim diyorum. Ah inşallah kolay bir loğusalık olur da fırsat bulurum. Seni de tebrik ederim canım. En güzelini yaptın.
Biz çift çizgiyi gordugumuzden beri kardeş kardeş yatiyoruz bu arada ağrım devam ediyor geçmedi şehir dışındayım yarında uçakla ist donucem birazdan hastaneye gidecegim. Belim kopacak sanki
Ağırlık merkezimiz değişiyor ya o yüzden ağrı oluyor, çok geçmiş olsun.Ayakta kalmamaya çalış, dün bir kadında gördüm hamileydi ve bel desteği takmış baya rahat geziyordu medical varsa yakınlarda bir baksan.
Günaydın hanımlar, bugün ilk kez arabayı tek başıma aldım işe geldim anamm ne heyacan yaşadım :) ama iki küçük bebek ile mecburum kullanmaya alışmak zorundayım. Allah korusun hepimizi inşallah.
Gunaydin cnm tebrikler bilirim.o heyecanine kadar cok kullanirsan okadar pratiklesirsin hergun kullan ekmek bile alacaksan bin arabaya.ben oyle yaptim cok faydasini gordum
Gunaydin canlar bende bugun kizima sampuan krem yag losyon tirnak.makasi seti sac fircasi agiz mendili islak.mendil ,temizleme pamugu tokakaldiki anasi keldi.otri bebe set aklima gelmiyor aldim biseyler dun de kugulu hastane.cikisi ve tullu bir yelek takimi.aldim yarin.insallah kuvet tas vs alicam sonra kendime gecelkk onlari istanbuldan alirim.daha cok var alimcak is.cok
Kızlar geceligini uyguna alan var mi?
Ben o tarz gecelikleri hic sevmiyorum Ve sadece hastanede 1 gun giyicem diye o paralari vermek istemiyorum.
Nette fiyatlar cok ucuk
Gerci civar magzalarda öyle en basiti bile 100tl.
Uyguna halledebilcem bir yer var mi ?
Bu arada dizde falan istemiyorum tam boy ya da bilek boy.
ben de öyle iki hafta önce tahlil yapıldı sağlık ocağında temizdi sonrasında özeldeki doktor istedi 1-2 bakteri görüldü yazıyordu benimde aynı senin gibi şikayetim oldu vajina eti kemiği acıyordu aslında kemik ağrısı normal çatı ağrısı o ama et ağrısı beni huzursuz etti şiş gibi oldu.