Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ac karnına mı gitmek gerekiyor canim bende yarın gidicem doktor aç gel filan demedi

Benimkinin başi asada oldugu icin hep yukarda hissediyorum mideme vuruyo snki

Gunaydin cnm tebrikler bilirim.o heyecanine kadar cok kullanirsan okadar pratiklesirsin hergun kullan ekmek bile alacaksan bin arabaya.ben oyle yaptim cok faydasini gordum
ay hadi inşallah canım zaten tembelim iyi olur araba

teyzoşlar ebebek cicilerimiz geldi ama nasıl bir dengesiz bedenler hep 6 aylık almıştım kimi büyük kimi küçük hele 1 yaş aldığım 2 yaşa ancak olur yine de çok güzeller yaa pembişler son resimdekileri önce almıştım fikir olur belki birde oğlumdaki 38 haftalık göbişi koyayım dış çekimden bir heyecan gelsin ilk gebişlere dış çekim için yine aynı elbiseyi giyip pembiş taç yapacağım kemer ile yine bu kadar şişmem umarım.

Eki Görüntüle 2589226 merhaba herkese .hep bebislere bir şeyler alıyoruz
Bugün kendimi mutlu ettim.magazalarda hiç bir şey yok pantolon ve tişörtten başka
3 elbise 160 a geldi indirimle
Kargo da bedava
iyi yapmışsın canım ama ince değil mi bunlar son aya işine yarar sanki sadece ama elbise çok yakışıyor gebelere.hele şu kırmızıya bittim

Yaa sen de çok güzelmiş bebişin kıyafetleri de :) Acaba ilk resimde önde yarım çıkan dantelli tulumun linkini paylaşırmışım ? Çok güzel göründü :)

Hanımlar bugün benden bir akıntı geldi şüphelendim biraz koyu idi normale göre,bir kaç saat geçti tekrar baktığımda iyice koyulaşmıştı başından böyle bir şey geçiren var mı

Gule gule giysin minigin canım.
Sen de çok güzel görünüyorsun maşallah
Hiç de çok şişmiş gibi değilsin

Ac karnına mı gitmek gerekiyor canim bende yarın gidicem doktor aç gel filan demedi
Alla alla, bana akşam 8den sonra bir şey yiyip içme dediler. İşlemler sırasında da aynı şekilde bir şey yedirip içirmiyorlar. Belki seninki farklıdır. Ama sor yine de bence dra? Söylemeyi unutmuş da olabilir.

iyi yapmışsın canım ama ince değil mi bunlar son aya işine yarar sanki sadece ama elbise çok yakışıyor gebelere.hele şu kırmızıya bittim
Evet canım yazlık da Nisan Mayıs giyerim dedim
İzmir sıcak belki Mart sonu bile giyilir
Emzirme olayıni da düşünüp açık yakalı seçtim özellikle

Maşallah

Kızlar ben bu arada oğlumu pazar günü yüzmeye başlatıyorum. İlk ders özel olacak. Sonraki dersler 2 ya da 4 kişilik gruplarda olacak oğlumun durumuna göre. Çocukların gelişimi için çok önemli olduğu gibi ilerde eğitim zamanında burs hakkı kazanabilmesi için de önemliymiş yüzmede iyi olması. Aklınızda bulunsun. Bir şekilde bir yerlerden başlatın. Ben biraz erken başlatıyorum ama 3-4 yaşı öneriyorlar genelde.

Kızlar,ilk çocuğu sezaryen olup çalışan annelere bir sorum var bakar mıdınız?devletteki kontrolümden geliyorum, bugün 28.5teyim.bana 25 şubatta gel çalışamaz raporunu yazalım dedi,hani şu 32.haftada aldıgımız rapor.ama aklım karıştı benım,25 şubat çok erken değil mi,ilk cocugum sezaryen dıye sanırım boyle dedı,sızde durum ne doktorunuz ne dedı?bu arada özeldeki doktorum 32de verecek o raporu.

Kızzz senn büyüdün de ameliyatlı mı oldunnnnnn.. aman da aman yarabbbimm. Vallahi gün gün değişiyor,heryerimde hissedebiliyorum. Ama aşağıları tekmelediği bir gün kontrolüm vardı ve kafası tam göbek deliğimin sağındaydı,pergel gibi bacağını açıp tekmeliyoru sanırım

Mrb. Bugun kan uyusmazligi ignesi vuruldum suan evdeyim istirahat dedi doktorum.işe gitmek falan yok bugun

Yaaa beni korkutıuosun,basit bildiğimiz bir iğne değil mi bu, önem taşıyan bir durumu mu varmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…