Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Normalde mart ortası vermesi gerekiyor sanki daha bir ayınız var gibi hesapladım. Bu arada sağlığınızda sorun yoksa 32 den sonra da 36 ya kadar çalışabiliyorsunuz diye biliyorum.

Yok be basit bir iğne hemsire hanım.biraz yakar dedi ama o kadarda degil

esomesom ben ilk çocugumdada vurulmustum herhangibir sıkıntısı yok anlayacağın ama uyusmazlik iğnesi mutlaka yapilmali diye biliyorum

Normalde mart ortası vermesi gerekiyor sanki daha bir ayınız var gibi hesapladım. Bu arada sağlığınızda sorun yoksa 32 den sonra da 36 ya kadar çalışabiliyorsunuz diye biliyorum.
32de ızne ayrılacagım canım zaten de,bu hesaba gore 30da ayrılıyorum o kafamı karıştırdı,önce verme nedeni ilk dogumumun sezaryen olmasıymış,bunu da 2 hafta once alacagım dıye hesapladıgı için 30da vercem diyor sanırım

32.,haftada veriliyor diye biliyorum

Sezeryanda olsa 30. Haftada veriliyormu ilk defa duydum kanunen 32.hafta degil mi

30 da veremez ya kanunem 30 eğer erken doğum olursa 30. haftada anca ozaman başlatabilir yada heyetle çalışamıcak durumdaysan başlatabilir

Geçmiş olsun canım
Eşini anlamdim valla aynı şey onun da başına gelebilirdi
yok yani onunda başına gelmişliği de var ama bana sürekli panikmişim gibi davranıyor
şimdi araba sürerken bi yere dönecekken herkes yavaşlıyo veya durur raddeye geliyo
bende sokağa dönecekken yavaşladım ve sokaktan pat araba çıktı yani böyle bi durumda durmam normal zaten ki çok yavaşım
arkamdaki aceleci arkadaş geçmeye çalışırken vurdu köşeden hani ne yapabilirim
en son diyorki ordan dönmeseydin
yok cam filmi karanlık yapıyo akşam sen çıkma
al dedim arabanı ya al istemiyorum Allah bana nasip etsin

ben direk diyorum pat diye o kadar masrafı nasıl çıkarabilirim diye yapacak bişey yok cidden yani alınıyor mecbur kenara atıp son ay almak doğumdan sonra almak zor birinde son ay hareketler kısıtlı biri lohusa yani mağaza mağaza nasıl gezicen
bilmiyorum biz mi tuhafız millet mi
ben mesela oda takımı almadım çift kişilik yatak var çocuğun odasında
oraya büyük dolap aldım kullanırız uzun süre diye ona da laf ettiler neden büyük almışım ki çocuğun eşyasından çok bizim eşyamız var içinde
ne biliyim cidden ağzı olan konuşuyor herkesin kendi evi kendi düzeni biz karışsak sen bilmiyorsun olur

canım normalde 32 de veriliyor neden öyle dedi bilemedim ama şu var şimdi sezeryan olacaksın ya seni 38 haftada alacaktır öyle düşündüyse 38 den geri sayarak hesapla belki denk geliyordur

hesaplıyorum aynen mantık o 38 den geri saydığında arada 2 hafta fark çıkıyor o yüzden raporda erken çıkıyor

@sln

Bizde yasak var ama zaten istek te yok,ama şiştikçe insan kendini beğenilmiyor gibi hissediyor,çok ta ara vermemek lazım,eşler için isteksizlik te hastalık oluyor çünkü
Allah korusun birsey olmaz insaallah
Ben dun gece mesanemde hissettim hatta o vurdukca yerimden hopladim sanki altima yapacak gibi bir his oldu cok rahatsiz etti. Arada da midem ve kaburgalarimda sanki elini gezdirdigini hissediyorum midemi komple minciklarayarak gidiyor

Canım ben ikinci sezeryanımda da 32. haftamda aldım izni. Zaten öncesinde sistem vermez, sezeryana göre değil haftasına göre hesaplamak zorunda yani SAT a göre hesaplayıp verecek. Siz onu belirtin

Arkadaşlar ben acayip derecede beyaz sabun kokusuna aşeriyorum elimden gelse yicem sabunu. Kalıp sabunu koklayıp duruyorum keşler gibiyim evde. Yatarken başucumdaki komidine koyuyorum koku burnuma gelsin diye. Kızımda da olmuştu aynısı, var mı benim gibi aşeren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…