Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kıpırdaklar. Hemen sende elini uzat ilk eleele temasinizi kutla, ah bide gobegimizi opebilsek

Hamileyken butun anlayissizlar toplanmis hep bir agizdan konusuyor sanki en guzel donemimiz bi salin ya ben et yiyemiyorum zaten hic sevmem nirmaldede sebzeciyimdir simdi herkese dert olmus kilo alicam dye yemek yemiyormusum cocuk kucuk dogacakmis agzimi acip ates puskurtesim var heosine

İlk doğum sezeryan olunca daha önce mi izne ayrılınıyormuş? Acaba ilk doğumla ikinci doğum arası az mı acaba?

İnternetten araştırdım benim gibi beyaz sabuna aşeren Pelin Akil olmuş, tabi ünsüzler de vardır da onlardan kimin haberi olacak
Akşama sabun çorbası yapayım bari

Hepsi cok guzel gulle gule kullanin insallahhhsende cok tatlimissingobus iyi cnm 38 e gore

Canım ben ikinci sezeryanımda da 32. haftamda aldım izni. Zaten öncesinde sistem vermez, sezeryana göre değil haftasına göre hesaplamak zorunda yani SAT a göre hesaplayıp verecek. Siz onu belirtin
Günümü bilirken boyle dedı cnm

Durmak yok yola devam

Hayirli ugurlu olsun hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…