Ben dun gece mesanemde hissettim hatta o vurdukca yerimden hopladim sanki altima yapacak gibi bir his oldu cok rahatsiz etti. Arada da midem ve kaburgalarimda sanki elini gezdirdigini hissediyorum midemi komple minciklarayarak gidiyor
Anlattığınız bir nevi çin işkencesi dibime bir de çeşme açsınlar şıp şıp damlasın o eksik kalmasın. Bu ne ya aç kal sanki açlık oyunları kan ver ki çıkışı bulasın sanki Testere filmi
ben direk diyorum pat diye o kadar masrafı nasıl çıkarabilirim diye yapacak bişey yok cidden yani alınıyor mecbur kenara atıp son ay almak doğumdan sonra almak zor birinde son ay hareketler kısıtlı biri lohusa yani mağaza mağaza nasıl gezicen
bilmiyorum biz mi tuhafız millet mi
ben mesela oda takımı almadım çift kişilik yatak var çocuğun odasında
oraya büyük dolap aldım kullanırız uzun süre diye ona da laf ettiler neden büyük almışım ki çocuğun eşyasından çok bizim eşyamız var içinde
ne biliyim cidden ağzı olan konuşuyor herkesin kendi evi kendi düzeni biz karışsak sen bilmiyorsun olur
Hamileyken butun anlayissizlar toplanmis hep bir agizdan konusuyor sanki en guzel donemimiz bi salin ya ben et yiyemiyorum zaten hic sevmem nirmaldede sebzeciyimdir simdi herkese dert olmus kilo alicam dye yemek yemiyormusum cocuk kucuk dogacakmis agzimi acip ates puskurtesim var heosine
32de ızne ayrılacagım canım zaten de,bu hesaba gore 30da ayrılıyorum o kafamı karıştırdı,önce verme nedeni ilk dogumumun sezaryen olmasıymış,bunu da 2 hafta once alacagım dıye hesapladıgı için 30da vercem diyor sanırım
İnternetten araştırdım benim gibi beyaz sabuna aşeren Pelin Akil olmuş, tabi ünsüzler de vardır da onlardan kimin haberi olacak
Akşama sabun çorbası yapayım bari
Çıktim yürüyüş yaptım az önce
6500 adım atmisim
25 indw kontrolde de yoga için izin istiycem doktorumdan
Verirse bir ay gidicem denemwk için
Değişiklik olur
Eki Görüntüle 2589240
Eki Görüntüle 2589244
Eki Görüntüle 2589246
teyzoşlar ebebek cicilerimiz geldi ama nasıl bir dengesiz bedenler hep 6 aylık almıştım kimi büyük kimi küçük hele 1 yaş aldığım 2 yaşa ancak olur yine de çok güzeller yaa pembişler son resimdekileri önce almıştım fikir olur belki birde oğlumdaki 38 haftalık göbişi koyayım dış çekimden bir heyecan gelsin ilk gebişlere dış çekim için yine aynı elbiseyi giyip pembiş taç yapacağım kemer ile yine bu kadar şişmem umarım. Eki Görüntüle 2589252
İnternetten araştırdım benim gibi beyaz sabuna aşeren Pelin Akil olmuş, tabi ünsüzler de vardır da onlardan kimin haberi olacak
Akşama sabun çorbası yapayım bari
Canım ben ikinci sezeryanımda da 32. haftamda aldım izni. Zaten öncesinde sistem vermez, sezeryana göre değil haftasına göre hesaplamak zorunda yani SAT a göre hesaplayıp verecek. Siz onu belirtin
canım normalde 32 de veriliyor neden öyle dedi bilemedim ama şu var şimdi sezeryan olacaksın ya seni 38 haftada alacaktır öyle düşündüyse 38 den geri sayarak hesapla belki denk geliyordur
Slm karnım çok büyüdü sizinde mi öyle. Biz artık ilişkiye girmiyoruz eşimle valla 9 ay boyunca girenler oluyormus şaşırıyorum. İlk 6 aydan sonra karnimiz iyice büyüyor eşiminde pek yaklasasi gelmiyor artık bana bu karnimla... Bende aynen öyleyim. :))) Sizler de eşinizle ilişki durumunuz oluyor mu devam mı merak ettim
Farklı değişik şeylere aşermek Pika sendromu imiş. Vitamin eksikliğinden kaynaklıymış, doktorunuza belirtin diyordu okuduğum yazıda. İlk fırsatta sormamız lazım doktora.
Eki Görüntüle 2589240
Eki Görüntüle 2589244
Eki Görüntüle 2589246
teyzoşlar ebebek cicilerimiz geldi ama nasıl bir dengesiz bedenler hep 6 aylık almıştım kimi büyük kimi küçük hele 1 yaş aldığım 2 yaşa ancak olur yine de çok güzeller yaa pembişler son resimdekileri önce almıştım fikir olur belki birde oğlumdaki 38 haftalık göbişi koyayım dış çekimden bir heyecan gelsin ilk gebişlere dış çekim için yine aynı elbiseyi giyip pembiş taç yapacağım kemer ile yine bu kadar şişmem umarım. Eki Görüntüle 2589252