Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkesé iyi akşamlar ben de ikinci bebeğimin de erkek olmasından dolayı aldigim lansinoh göğüs ucu kremi lansinoh sut saklama poşeti gogus pamuğu çocuk bezi birde e bebekten cop kovasi şimdilik bukadar kiyaferleri ayırdim oğlundan kalanları ama sarı lekeler olusmus yikayinca geçer inşallah .herkese cümleten hayırlı akşamlar diliyorum

İyi akşamlar bende bugün kan uyuşmazlığı iğnesini vurdurdum bi 10 hastanede dinlendim doktor erken doğum riskine karşı 30 günlük heyet raporu verdi 30 günün sonundada 32 hafta doğum izni başlıyor ikinci döneme hiç başlamadan bitirmiş oldum.bu hafta karnım birden büyüdü sanki çok gerginlik hissediyorum çatlak için olmasada nemlendirici neler kullanıyorsunuz bebe yağı yeterli olur mu ki

Farklı değişik şeylere aşermek Pika sendromu imiş. Vitamin eksikliğinden kaynaklıymış, doktorunuza belirtin diyordu okuduğum yazıda. İlk fırsatta sormamız lazım doktora.
Onu da sorarım cuma kontrolüm var. Unutmadan tabi.

Hanımlar iyi akşamlar, beşik mevzusunu sorayım ben de. Bebeklerine oda yapamayacak olanlar beşik olarak mobilya karyola mı aldınız yoksa park yatak mı kullanan anneler ne önerirsiniz çok kafam karıştı. Normal karyola beşiklerden bebekler büyüyünce kendini atıyor gibi bişeyler duydum bi kaç kişiden park yatakta kademeli olduğu için öyle bi durum olmuyomuş

Sezeryan da olsan 37 ye kadar çalışabilirsiniz bir risk yoksa cnm. Doktorun çalışmak isteyip istemediğini sormayı ihmal etmiş.

Anne yanı öneririm cnm hatta ahşap basit birşey yaptır bir de merdiven eklet ilerde kendi çıkar6

Hayır cnm öyle birşey olamaz hep sata göre verecek.

Çıktim yürüyüş yaptım az önce
6500 adım atmisim
25 indw kontrolde de yoga için izin istiycem doktorumdan
Verirse bir ay gidicem denemwk için
Değişiklik olur
Bende 7192 adim kayınvalide gitmeden işlerimi halledeyim dedim çıktım kızıma puset aldım letgo dan 2.el kadın çoktemiz kullanmış eve gelince evdeki kizce hemen yerleşti içine oğlum da anne bebek deyip durdu

Biz kayınvalide ile atıştık biraz bende bugün çocukları uyutup çıktım evden akşam üzeri geldim hem suçlu hemde bana tavır ve sürat yapıyor eşime olanları anlattım ki sonra olana laf katip kendince yorumlayıp yanlış bisey anlatmasın diye o da sen kıracak bisey söylememişsin dedi

Kaç yaşında canım oğlun? Benim kızım 2 buçuk yaşında. Grup olmaz ufak diye herhalde ama özel ders düşündüm ben de, ama bu yaşta verirler mi bilemedim.

Arkadaslar göğüs dugumlenmesi dediginiz sey mastit oluyor sanırım. Bununla ilgili bi kocakarı yöntemi var ben de yapmıştım dogumdan sonra hic oyle sorun yasamadim ilkinde. Dogumdan sonra duşa giriyorsunuz ya goguslere kese atıyosunuz en son düz dişli tarakla gogsunuzu tarar gibi yapıp sütüm aksın gitsin bol bol sütüm olsun diyorsunuz. Bi de kararan bolgelerinize duşta ıslak saclarinizi surterseniz daha cabuk açılıyor rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…