Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kaç yaşında canım oğlun? Benim kızım 2 buçuk yaşında. Grup olmaz ufak diye herhalde ama özel ders düşündüm ben de, ama bu yaşta verirler mi bilemedim.
26 aylık canım. Benim göndereceğim yer 6 aylıktan itibaren başlıyor. Ama başlama yaşı İçin çocuğun ve annenin hazır olmasına bağlı diyorlar.

Tartilayim dedim 8,2 kilo olmuş aldığım kilo evdeki tartiya göre 80,2 oldum
Boy 1,56 ..gerisini siz hayal edin
Ben tartılmaya korkuyorum artık ya. İlk başlarda her gün tartılıyordum. Şimdi dra gitmeden önce tartılıyorum neyle karşılaşacağımı öğrenmek için

Çok güzell ama yatağımın iki yanı da bu kadar büyük anne yanı için müsait değil dar maleseff
valla biz yeri geldi yatağı pencereye yanaştırdık falan 70 yaptık enini şimdi yeni bebiş yatcak inşallah. bu şekilde çok kolay emzirdim yanıma aldım geri koydum yerine, 3 kişilik yatak oldu eşim de salondan kurtuldu şimdi oğlumun odasına montessori yatak yapıyoruz onu da 100-190 cm olarak yapıyoruz eşim uyuturken uyuya kalırsa diye

Biodermanın çatlak yağı biraz pahalı ama çok güzel. ben her gece onla yağlanıp yatıyorum şimdilik çatlak yok.
Erken doğum riski de varsa rapor vermesi isabetli olmuş , ben daha 2 ay çalışacağım.

kız ödemin de vardır aa gramına kadar yazıyor 2 kilo eksik de sen boşver 79 geliyorum ben de tokum canım 2 kilo eksik sayalım 77 diyelim dicem ama hiç inandırıcı da değil yaa.
Ay dün bir de o kadar yürüyüş yaptım.
Ama yürüyüşun üstüne yediğim bir dilim pastayi hesaba katmadim tabi
Sonuç bu 90i görmem inşallah doğuma kadar

26 aylık canım. Benim göndereceğim yer 6 aylıktan itibaren başlıyor. Ama başlama yaşı İçin çocuğun ve annenin hazır olmasına bağlı diyorlar.
İnşallah kızım sağlıkla doğsun da ben de 6 aylık yüzme kursuna başlatmak istiyorum.Minikler çok tatlı yüzüyorlar..

Günaydin arkadaslarrr, gece korkudan öldüm doğuruyorum sandim. Bebekler o kadar tekme attilar ki aha dedim simdi aşagidan firlayip gelecekler. Annem geldi memleketten ama ne esimi ne annemi uyandiramadim . Karnim yamuldu tas gibi oldu sonra okudum okşadim sakinlrsmeye calistim yumaşadi gitti.
Doğurmadim yani.
Ben nasil dogurcam ya. Nasil dogurulunuyor nerden anlicaz

Ay canım kolay değil iki bebiş taşımak
İnşallah biraz daha duracaklar, inanıyorum ben ben ilk hamileligimde yaşamadım doğum sancısı ama bildiğim kadarıyla doğum sancısı duzwnli aralıklarla gelip ,dinlenmeye geçmiyor .

Canım dünde aşağıdaki linki bıraktım istersen bir bak tüm bu süreçleri ve belirtileri baya ayrıntılı anlatmışlar :)

gerçekten çok saçma insanlar yani yiyemediğin birşeyi zorla yemenin faydası ne olabilir acaba çok merak ediyorum

Oyle de olsa ılkdefa duyuyorum bunu
ya ben düşününce sonuç böyle çıktı hesaplarda da böyle oluyor gibi sonuçta iki hafta önceden doğum yapıcaz ya
mesela ben sağlıklı olursam son 3 haftama kadar çalışıcam o yüzden 40 da doğursam 37 de izne çıkarım ki ilki öyleydi
şimdi 38 den geri 3 hafta sayılacak 35 de çıkmış olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…