- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
ben park yatak aldım çok rahat ettim ciddenHanımlar iyi akşamlar, beşik mevzusunu sorayım ben de. Bebeklerine oda yapamayacak olanlar beşik olarak mobilya karyola mı aldınız yoksa park yatak mı kullanan anneler ne önerirsiniz çok kafam karıştı. Normal karyola beşiklerden bebekler büyüyünce kendini atıyor gibi bişeyler duydum bi kaç kişiden park yatakta kademeli olduğu için öyle bi durum olmuyomuş
oy oy bende 1,62 yim ve şimdiden mis gibi 10 kilo aldımTartilayim dedim 8,2 kilo olmuş aldığım kiloevdeki tartiya göre 80,2 oldum
Boy 1,56 ..gerisini siz hayal edin
unutmaki insanın doğum saati zamanı değişmezGünaydin arkadaslarrr, gece korkudan öldüm doğuruyorum sandim. Bebekler o kadar tekme attilar ki aha dedim simdi aşagidan firlayip gelecekler. Annem geldi memleketten ama ne esimi ne annemi uyandiramadim . Karnim yamuldu tas gibi oldu sonra okudum okşadim sakinlrsmeye calistim yumaşadi gitti.
Doğurmadim yani.
Ben nasil dogurcam ya. Nasil dogurulunuyor nerden anlicaz
Ben de 17 kilo aldım ilkindeoy oy bende 1,62 yim ve şimdiden mis gibi 10 kilo aldım
son 3 ay en alacağımız zaman
ilk hamileliğimde 23-25 kilo aldım 85 le doğuma girdim 2 senede verdim 58 leri görmüştüm kiiii
62 ile hamile kaldım şimdi yine 80 falan olurum
bu hafta raporluyum,
fırsat bilip büyük işlere kalkistim :)
aldiklarimi yıkadım, birazdan utuleyip hastane çantama eklicem..32.haftadan sonraya bırakınca yoruluyorum..o haftalara süs hediyelik vs. hazırlamayı planliyorum kısmetse.. henüz ütüye gecmedim ama cok yoruldum oturduğum yerden :)))
Yaaaaa ellerine sağlık,sağlıkla vakitli saatli kullansın yavrun inşallah.çok duygusallaşıyorum böyle şeyler okuyunca ben.
Kizlar size bir sorum olacak. Ben hastanede fotograf cekmek icin ve bebek mevlütünde giydirmek icin boyle bir takim yaptırmayı düşünüyordum ama kayinvalidem o nakislarin bebegi acitacagini soyledi sakin alma diye baya israr etti. Ben de saticiya sordum ama tulumun icine zaten body olacak falan dedi pek tatmin olmadim. Daha once boyle bir takim kullanan var mi aranizda? Gercekten bebisin canini acitir mi???
Kizlar size bir sorum olacak. Ben hastanede fotograf cekmek icin ve bebek mevlütünde giydirmek icin boyle bir takim yaptırmayı düşünüyordum ama kayinvalidem o nakislarin bebegi acitacagini soyledi sakin alma diye baya israr etti. Ben de saticiya sordum ama tulumun icine zaten body olacak falan dedi pek tatmin olmadim. Daha once boyle bir takim kullanan var mi aranizda? Gercekten bebisin canini acitir mi???
bence acıtmaz zannetmiyorum,
satıcının dedigi gibi icinde atleti olucak sonucta..bence gönül rahatlığıyla alabilirsin
Ya bence de olmaz ama kv cok tepki gosterdi onlar yirtar bebegi yok bilmem ne sonra dusundum nakislarin arka kismi sert oluyor bir hak verir gibi oldum ama neyse ya zaten kac saat giyecek.. mevlutte giydirmeye birsey bulamadim sehzade ve padisah kiyafetinden baska bisey yokKız arık doğuran kadınların yarısı böyle şeyler yaptırıyor. Bence hiç bişey olmaz daha neler..
Bence tulum aşermişsin hemen değerlendirkızlar günaydın rüyamda oğlumu gördüm okadar yakışıklıydıki üstündede karan bebeğin tulumundan vardıahaha rüyama girmiş tulum acaba oğlum ondan almam için bana mesajmı göndermiş ne dersiniz
Kaç yaşına kadar yattı park yataktaben park yatak aldım çok rahat ettim cidden
odasında büyük yatak vardı bebeklik dönemini park yatakla geçirdik sonra kaldırdık yerde kaplamıyo
Ben daha küçük anne yanlarından alıp sığdırmayı düşünüyorum 50-60 cmlik demir ayaklı olanlardanvalla biz yeri geldi yatağı pencereye yanaştırdık falan 70 yaptık enini şimdi yeni bebiş yatcak inşallah. bu şekilde çok kolay emzirdim yanıma aldım geri koydum yerine, 3 kişilik yatak oldu eşim de salondan kurtulduşimdi oğlumun odasına montessori yatak yapıyoruz onu da 100-190 cm olarak yapıyoruz eşim uyuturken uyuya kalırsa diye
Yani birden cikip gelmezler dimiAy canım kolay değil iki bebiş taşımak
İnşallah biraz daha duracaklar, inanıyorum ben ☺ben ilk hamileligimde yaşamadım doğum sancısı ama bildiğim kadarıyla doğum sancısı duzwnli aralıklarla gelip ,dinlenmeye geçmiyor .
ben ilkinde son aya kadar 12 kilo almıştım son ay iplerimi koparınca 14-15 kiloya ulaştımoy oy bende 1,62 yim ve şimdiden mis gibi 10 kilo aldım
son 3 ay en alacağımız zaman
ilk hamileliğimde 23-25 kilo aldım 85 le doğuma girdim 2 senede verdim 58 leri görmüştüm kiiii
62 ile hamile kaldım şimdi yine 80 falan olurum
off ne güzel hazırlıklarrr kolay gelsin işler azaldıkça kafası rahatlıyor insanınbu hafta raporluyum,
fırsat bilip büyük işlere kalkistim :)
aldiklarimi yıkadım, birazdan utuleyip hastane çantama eklicem..32.haftadan sonraya bırakınca yoruluyorum..o haftalara süs hediyelik vs. hazırlamayı planliyorum kısmetse.. henüz ütüye gecmedim ama cok yoruldum oturduğum yerden :)))
ben kullanmadım ama birşey olacağını da düşünmüyorum, ilk haftalar hep bizim bir kat fazlamızı giyecek içinde zıbını atleti olacak sonuçta, nakışın içindeki telalar cildine değmeyecek yani, birşeycik olmazzzKizlar size bir sorum olacak. Ben hastanede fotograf cekmek icin ve bebek mevlütünde giydirmek icin boyle bir takim yaptırmayı düşünüyordum ama kayinvalidem o nakislarin bebegi acitacagini soyledi sakin alma diye baya israr etti. Ben de saticiya sordum ama tulumun icine zaten body olacak falan dedi pek tatmin olmadim. Daha once boyle bir takim kullanan var mi aranizda? Gercekten bebisin canini acitir mi???
ben de abisinin dolabına koydum, açtıkça ay benim küçük kardeşim mi olacakmışşş diye seviyorinan bende canım..
aldiklarimi koyacak yer bulamayip dolapta ona da raf ayirinca anladim :)
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah..
Bana da elbise giyemez diye tuturuyor kv. Saçma bence sonuçta bunda sorun yok ki hiç takma nasıl istersen öyle giydir.Kizlar size bir sorum olacak. Ben hastanede fotograf cekmek icin ve bebek mevlütünde giydirmek icin boyle bir takim yaptırmayı düşünüyordum ama kayinvalidem o nakislarin bebegi acitacagini soyledi sakin alma diye baya israr etti. Ben de saticiya sordum ama tulumun icine zaten body olacak falan dedi pek tatmin olmadim. Daha once boyle bir takim kullanan var mi aranizda? Gercekten bebisin canini acitir mi???
gebelikte doktor izniyle 37. haftaya kadar çalışılabiliyorOyle de olsa ılkdefa duyuyorum bunu
Onlar yatılı misafirYani birden cikip gelmezler dimi
Bunca dogum hikayeleri yalan olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?