Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ben park yatak aldım çok rahat ettim cidden
odasında büyük yatak vardı bebeklik dönemini park yatakla geçirdik sonra kaldırdık yerde kaplamıyo

Tartilayim dedim 8,2 kilo olmuş aldığım kilo evdeki tartiya göre 80,2 oldum
Boy 1,56 ..gerisini siz hayal edin
oy oy bende 1,62 yim ve şimdiden mis gibi 10 kilo aldım
son 3 ay en alacağımız zaman
ilk hamileliğimde 23-25 kilo aldım 85 le doğuma girdim 2 senede verdim 58 leri görmüştüm kiiii
62 ile hamile kaldım şimdi yine 80 falan olurum

unutmaki insanın doğum saati zamanı değişmez
son aylar insan bi stres oluyo nasıl çıkacak bu burdan diye ama herşey Rabbime bağlı ayarlanmış ona teslim olmak insanı rahatlatıyor sağlıkla inşallah kavuşalım hepimiz
bu arada bende ikizim ikiz kız kardeşim var

Ben de 17 kilo aldım ilkinde
Gerçekten son zamanlar dhaa çok kilo alınıyor
10 günde 1 kilo aldığımı bilirim
61 le hamile kalıp 78 le girmiştim doğuma
Bundaysa şimdiden 80 i gordum ..
Vericez bir şekilde ama insan olabildiğince az almak istiyor

bu hafta raporluyum,
fırsat bilip büyük işlere kalkistim :)
aldiklarimi yıkadım, birazdan utuleyip hastane çantama eklicem..32.haftadan sonraya bırakınca yoruluyorum..o haftalara süs hediyelik vs. hazırlamayı planliyorum kısmetse.. henüz ütüye gecmedim ama cok yoruldum oturduğum yerden :)))

Yaaaaa ellerine sağlık,sağlıkla vakitli saatli kullansın yavrun inşallah. çok duygusallaşıyorum böyle şeyler okuyunca ben.

Kizlar size bir sorum olacak. Ben hastanede fotograf cekmek icin ve bebek mevlütünde giydirmek icin boyle bir takim yaptırmayı düşünüyordum ama kayinvalidem o nakislarin bebegi acitacagini soyledi sakin alma diye baya israr etti. Ben de saticiya sordum ama tulumun icine zaten body olacak falan dedi pek tatmin olmadim. Daha once boyle bir takim kullanan var mi aranizda? Gercekten bebisin canini acitir mi???

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-13-10-14-50-278_com.instagram.android.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 52
Yaaaaa ellerine sağlık,sağlıkla vakitli saatli kullansın yavrun inşallah. çok duygusallaşıyorum böyle şeyler okuyunca ben.

inan bende canım..
aldiklarimi koyacak yer bulamayip dolapta ona da raf ayirinca anladim :)
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah..

bence acıtmaz zannetmiyorum,
satıcının dedigi gibi icinde atleti olucak sonucta..bence gönül rahatlığıyla alabilirsin

Kız arık doğuran kadınların yarısı böyle şeyler yaptırıyor. Bence hiç bişey olmaz daha neler..

bence acıtmaz zannetmiyorum,
satıcının dedigi gibi icinde atleti olucak sonucta..bence gönül rahatlığıyla alabilirsin
Kız arık doğuran kadınların yarısı böyle şeyler yaptırıyor. Bence hiç bişey olmaz daha neler..
Ya bence de olmaz ama kv cok tepki gosterdi onlar yirtar bebegi yok bilmem ne sonra dusundum nakislarin arka kismi sert oluyor bir hak verir gibi oldum ama neyse ya zaten kac saat giyecek.. mevlutte giydirmeye birsey bulamadim sehzade ve padisah kiyafetinden baska bisey yok boyle birsey giydireyim dedim daha sakin diye siz ne dersiniz?? Kiz analari yine cok sansli binlerce secenek elbise var ama biz oglan analari yine cok cirkin seyler almak zorunda kaliyoruz

Ben daha küçük anne yanlarından alıp sığdırmayı düşünüyorum 50-60 cmlik demir ayaklı olanlardan iyi düşünmüşsünüz sizde güzel günlerde kullansınlar inşallah bebişler

Yani birden cikip gelmezler dimi
Bunca dogum hikayeleri yalan olmamali

ben ilkinde son aya kadar 12 kilo almıştım son ay iplerimi koparınca 14-15 kiloya ulaştım
bunda daha 4,5 kilo aldım, bebek en son 900 grama yakındı 2-3 hafta önce, o iyi gidiyor çok şükür ama o muayeneden beri ben hiç almadım, bebek beni semiriyordur da alıyordur umarım
off ne güzel hazırlıklarrr kolay gelsin işler azaldıkça kafası rahatlıyor insanın
ev telaşımız bitsin ben de can atıyorum minnoşumun eşyalarını temizleyip yerleştirmeye
ben kullanmadım ama birşey olacağını da düşünmüyorum, ilk haftalar hep bizim bir kat fazlamızı giyecek içinde zıbını atleti olacak sonuçta, nakışın içindeki telalar cildine değmeyecek yani, birşeycik olmazzz
inan bende canım..
aldiklarimi koyacak yer bulamayip dolapta ona da raf ayirinca anladim :)
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah..
ben de abisinin dolabına koydum, açtıkça ay benim küçük kardeşim mi olacakmışşş diye seviyor

Bana da elbise giyemez diye tuturuyor kv. Saçma bence sonuçta bunda sorun yok ki hiç takma nasıl istersen öyle giydir. Azıcık aldığımızı kıskanıyor onlar.

Oyle de olsa ılkdefa duyuyorum bunu
gebelikte doktor izniyle 37. haftaya kadar çalışılabiliyor
32. hafta şirket sana "hadi daha gitmiyor musun" diyor, daha izne çıkmayı düşünmüyorsan doktorundan onay yazısı alıyorsun 37e kadar çalışabilir diye, şirkete götürüyorsun, son ana dek çalışıyorsun izinleri sonraya bırakıyorsun bu kadaaar tabi bu rahat geçen hamilelikler için, zorlanıyorsak bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…