Ben de hamileliğimin 2. Ayından sonra her ay Nerdeyse 2 kilo alarak 60tan 67ye geldim Ama bu ay sadece bir kilo aldım 68le devam ediyorum eşim de geçen gün senin göbek büyüyeceğine küçülüyor mu ne dedi çevreden de bu nasıl 6 aylık hamile hiç göbdk yok gibi yorumlar alıyorum merakla bekliyorum kızım kaç kilo aldı gelişimi mi durdu ne oldu diyee psikolojimi bozdular
Ben de hamileliğimin 2. Ayından sonra her ay Nerdeyse 2 kilo alarak 60tan 67ye geldim Ama bu ay sadece bir kilo aldım 68le devam ediyorum eşim de geçen gün senin göbek büyüyeceğine küçülüyor mu ne dedi çevreden de bu nasıl 6 aylık hamile hiç göbdk yok gibi yorumlar alıyorum merakla bekliyorum kızım kaç kilo aldı gelişimi mi durdu ne oldu diyee psikolojimi bozdular
Kilo durumuna değil de göbek yorumlarına takıldım biraz yoksa almamak en güzeli zaten senin biraz daha alman senin yararına olur canım eğer zayıfsan vücut yağ depoluyormuş doğum sonrası enerji için vücut güçsüz kalmasın diye. Ama alamıyosan da yapacak bişey yok bebiş sağlıklı olsun yeter
Şişkinliğim çok. Bu yüzden çabuk doyuyorum yediğimde de çok rahatsız oluyorum. Bu nedenle yerken bebeğe yararlı olacak şeylere odaklanıyorum. Mesela çabuk doyduğum için makarna yerine et yiyorum bebeğe gitsin diye. Zayıf da hamile kalmadım 63 ile kaldım 1.60 boyum. 65 oldum şimdi. Valla hamilelik öncesi fil olurum ben diyordum. Özel bi çabam yok. Ama akşam şişkinlikleri zor
Ya bence de olmaz ama kv cok tepki gosterdi onlar yirtar bebegi yok bilmem ne sonra dusundum nakislarin arka kismi sert oluyor bir hak verir gibi oldum ama neyse ya zaten kac saat giyecek.. mevlutte giydirmeye birsey bulamadim sehzade ve padisah kiyafetinden baska bisey yok boyle birsey giydireyim dedim daha sakin diye siz ne dersiniz?? Kiz analari yine cok sansli binlerce secenek elbise var ama biz oglan analari yine cok cirkin seyler almak zorunda kaliyoruz
Hiçbir şey olmaz,satıcı kadının dediği gibi içine bişiler giyicek zaten, sen gönlünü ferah tut,son 1-2 yıldır bu tarz ürünlerde satış patlaması var,emin ol zararlı olsa haberi çooooktaaaan arşa uzanırdı. Oğlanın ismi ne olucak
Kilo durumuna değil de göbek yorumlarına takıldım biraz yoksa almamak en güzeli zaten senin biraz daha alman senin yararına olur canım eğer zayıfsan vücut yağ depoluyormuş doğum sonrası enerji için vücut güçsüz kalmasın diye. Ama alamıyosan da yapacak bişey yok bebiş sağlıklı olsun yeter
Allah'tan zayıf hamile kalmadım. 1.60 boy 63 kg. Şimdi 65kg oldum. Dediğim gibi yiyorum ama öğünlerim büyük değil şişkinlik yüzünden. Karnım çok ağrıyor sindiremediğim zaman. Ama alacağım inş. Bakalım. Göbek benim de az. Ama annemin de yokmuş. Irsi yani. Belki kg durumu da ırsidir. Annem bende 9 kg almış toplamda.
Aman bebiş sağlıklı olsun da diyorum. Başta çok takıyordum. Ama yedikçe o karın ağrılarını daha çok taktığını farkettim.
Günaydin arkadaslarrr, gece korkudan öldüm doğuruyorum sandim. Bebekler o kadar tekme attilar ki aha dedim simdi aşagidan firlayip gelecekler. Annem geldi memleketten ama ne esimi ne annemi uyandiramadim . Karnim yamuldu tas gibi oldu sonra okudum okşadim sakinlrsmeye calistim yumaşadi gitti.
Doğurmadim yani.
Ben nasil dogurcam ya. Nasil dogurulunuyor nerden anlicaz
Günaydin arkadaslarrr, gece korkudan öldüm doğuruyorum sandim. Bebekler o kadar tekme attilar ki aha dedim simdi aşagidan firlayip gelecekler. Annem geldi memleketten ama ne esimi ne annemi uyandiramadim . Karnim yamuldu tas gibi oldu sonra okudum okşadim sakinlrsmeye calistim yumaşadi gitti.
Doğurmadim yani.
Ben nasil dogurcam ya. Nasil dogurulunuyor nerden anlicaz
Ya bence de olmaz ama kv cok tepki gosterdi onlar yirtar bebegi yok bilmem ne sonra dusundum nakislarin arka kismi sert oluyor bir hak verir gibi oldum ama neyse ya zaten kac saat giyecek.. mevlutte giydirmeye birsey bulamadim sehzade ve padisah kiyafetinden baska bisey yok boyle birsey giydireyim dedim daha sakin diye siz ne dersiniz?? Kiz analari yine cok sansli binlerce secenek elbise var ama biz oglan analari yine cok cirkin seyler almak zorunda kaliyoruz
unutmaki insanın doğum saati zamanı değişmez
son aylar insan bi stres oluyo nasıl çıkacak bu burdan diye ama herşey Rabbime bağlı ayarlanmış ona teslim olmak insanı rahatlatıyor sağlıkla inşallah kavuşalım hepimiz
bu arada bende ikizim ikiz kız kardeşim var
Anlarsin anlarsin canim ilk oglumu normal dogurdum en son sezeryane alin beni diye söyleniyordum kii epidural normal dogum yaptim cok guzel anladim o ara dogum sancisini
Hanımlar iyi akşamlar, beşik mevzusunu sorayım ben de. Bebeklerine oda yapamayacak olanlar beşik olarak mobilya karyola mı aldınız yoksa park yatak mı kullanan anneler ne önerirsiniz çok kafam karıştı. Normal karyola beşiklerden bebekler büyüyünce kendini atıyor gibi bişeyler duydum bi kaç kişiden park yatakta kademeli olduğu için öyle bi durum olmuyomuş
ben annemin evinde park yatak kullanıyorum, boyutunu da büyük almıştık biraz, gayet rahat kullandık, emin değilim ama 2,5 3 yaşa kadar yattı sanki, sonra öğle uykusunu bırakmıştı, çok rahat kullanılır, hem katlayıp götürme imkanı da var
kendi evimizde bizim yanımızda yatması ve odalara taşımak için aşağıdaki resimdeki gibi bir sepet yaptırmıştık, yatağın yüzeyi biraz yukarıdaydı, bebek de hareketli olduğundan daha derin olsa daha iyiymiş diye düşünmüştük
bu sefer 2. resimdeki gibi daha derin daha genişini alacağım, 6 ay falan yatar
odası için de son 2 resimdeki gibi 80*130luk yatak ve küçük bir dolap alacağım. amacım abisininkini kızın odasına çevirip abiye yeni almaktı ama vermiyor
anlarız ya kim öyle kolayından sessizce doğurmuş gerçi annemler ayıp olur diye bağıramadan doğururmuş eskiden kayınvalide yanında ayyy kabusss
önden nişanımız suyumuz gelir, sonra sancı saymaya başlayıp hastane yolu tutarız
senin ikiz olduğu için kesin sezeryan olacaktı değil mi?