Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok mantıklı,eğil kalk bel ağrısı olanlar için çok zor,sırtım ağrıyo,hevesle park beşik almıştık odaya bir de oda takımı beşiği onu hiç kullanmadık,yanına uzanmak lazım,şimdi kanepeyi açtık orada uyuyor sıpa,bizde uzanıyoruz,tek kişilik alcam bende oğlana

Annemde dedi,tarakla taradık ama olmadan önce yapmak lazım sanırım,ılık banyo,ılık havlu,meme taş gibi oluyor,çok acıyor,ateş çıķıyor ayyy çok zor o meme boşalmadan rahat yok 75 beden minicik göğsüm biranda 1 anda 100 beden gibi çatlayacak şekli alıyor,

Hic bilmiyorum canim, doktor bisey demiyor zaten.
Valla dikis varya, son zamana kadar durursa 38 de dikisleri alip bekletiyomus. Normal doguracagimi sanmiyorum ama. Boyle sezeryan icin gec kalirim diye korkuyorum bide

Korkma bizde 1 sende 2 tane bebiş,güm güm olur heryer bende filmlerdeki gibi ıkınıp gelcek hemen diye hayal ediyordum,öyle hemen gelmezler

gerçekten çok saçma insanlar yani yiyemediğin birşeyi zorla yemenin faydası ne olabilir acaba çok merak ediyorum
Sadece hamileyken degil normaldede yemem ben et bu ayni seye benziyor sutu olmayan bir anneye gogusleri sarkmasin dye emzirmiyor derler ya onun kadar aci birsey cahillikten baska birsey degil

Ben de hıc yiyemiyorum yaa,ne yıyorsunuz pekı yerine

Kızlar, ölücem göğüslerimin kasintisindan uyku uyutmuyor yada uykumdan uyandiracak kadar kuvvetli. Vaselin sürdüm bioderma sürdüm. Bana misn demedi ! Var mi ayni dertten muzdarip
Ben ben. Deliricem kaşıntıdan. Birde altı pişik oldu bende ne denediysem çare yok. Duşa giriyorum hemen. Sonra tekrar krem. Popolin kullanıyorum ben alt için. Etrafınada hindistan cevizi yağı.

Ben de hıc yiyemiyorum yaa,ne yıyorsunuz pekı yerine
Valla canim ne isterse onu yiyorum illaki yenicek dye birsey yok kki sebze mevsimindeyiz ispanak brokoli prasa buzluktan semizotu ebegumeci taze fasulye arada bakliyat cok nadir ayda 1 gbi bisey disardan temiz biryerden kelle pacamsi corbalardan iciyorum onu da severim zaten

Merhaba kızlar 50 gramlık şeker tarama testi yaptırdım bugün 1 saat sonra 107 çıktı bileniniz var mı normal mi henüz doktorumla konuşamadım
Bence normal 140 geçerse sıkıntı diye biliyorum benim açlık 73 dü 50 gr glikoz içip 1 saat sonrası 123 çıktıbir problem yok dedi doktorum

Bana da elbise giyemez diye tuturuyor kv. Saçma bence sonuçta bunda sorun yok ki hiç takma nasıl istersen öyle giydir. Azıcık aldığımızı kıskanıyor onlar.
Ya bizimki biraz benim bildigim en dogrucudur o yuzden evet haklisin dedim ama alicam banane
Aldim gitti valla ismi Ali Kerem olacak insaallah teyzesi
Benn yaptirdim canim valla icin de zibin olcak citcitli atlet olcak onun üstüne buu artık cani acimasin zahmet olcak
Yaa hadi hayirli olsunnnn ne guzell bende siparis vercem bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…