Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bnde bu pembe kapitoneli olanin mavisini yaptiriyorum hamile kalmadan once karar vermstm cok begeniyorm ustunede beyaz bir cibinlik ohh mis

Ya bizimki biraz benim bildigim en dogrucudur o yuzden evet haklisin dedim ama alicam banane

Aldim gitti valla ismi Ali Kerem olacak insaallah teyzesi

Yaa hadi hayirli olsunnnn ne guzell bende siparis vercem bugün
Nerden yaptiriyorsunz bu isimli tulumlari ve kac tl acaba bnde istiyorm

ah ah tecrübelileri dinlemedik her yer yatak beşik oldu evde

Gebedaşlarimmm bir soruyla daha geldim hastaneye kac hastane cikisiyla gitmeliyiz
Ay ben 2 çocuk doğurdum ama unutmuşum ya hiçbir şey hatırlamıyorum. Resmen silmişim tüm bilgileri
Hastane çıkışından daha çok tulum giydirdim diye hatırlıyorum ilk 3 hafta, tutması daha kolay oluyor kıyafetler üstünden kayıp gitmiyor. Bir tek bu bilgi kalmış

Gebedaşlarimmm bir soruyla daha geldim hastaneye kac hastane cikisiyla gitmeliyiz
en az iki mümkünse 10 lü kendine de 2 tane lohusa elbisesi olursa 1 gece 1 günü rahat atlabilirsin canım sonrası yedeklere ihtiyaç olur. süpriz kakalar olabiliyor sıpalardan ve kanama yoğun oluyor.

Doktorum illa ki yiyeceksin et ve balık dönüşümlü diyor

Doktorum illa ki yiyeceksin et ve balık dönüşümlü diyor
Canim bnm doktorum cok rahat esim birkere dedi iste hic bisey yiyemiyor felan dedi ilk zamanlar cok istifra ettigim donemler kurdugu cumle suydu afrikadaki kadinlar nasil dogum yapiyor yada sokakta yatan suriyeliler esinizi rahat birakin israr etmeyin hamileligini stresli bir sekilde gecirmesi yemek yememesinden daha cok zarar verir bebege

Biz de bugün kontrole gittik, 1048 gr 36 cm olmuş, en son 3 hafta önce 544 grdı. Eşim diyor ki herhalde 7-8 kilo doğacak sanıyor ki başlardaki gibi milim milim büyüyecek, dedim ohooooo büyüme atağına geçti artık. Yarın da şeker yüklemesi yapılacak bakalım nasıl çıkacak, umarım yediğim çikolatalar tatlılar pastalar burnumdan gelmez

Bu doktor beni delirtcek valla bakin 2.gebeligim, esimle kan uyuşmazlıgimiz var kanamam oldugu icin erkenden test yapilip igne oldum simdi yine test istedi anlamadim sonuc 2 gun sonra cikcakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…