Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Son doktor maceramda hastane odasının banyosunda traş bıçakları vardı
Planlı sezaryana gittiğim halde ameliyata alınmadan önce ,sabah hemşire geldi odaya elinde jiletle (derby banyo )bikini bölgemi kontrol etti tüy var mı diye ,tepki veremedim sokun etkisiyle sen ne güzel temiz gelmişsin bazilari çok kirli geliyor tarzı bir şey dedi .doktorlar da tüylü ortamda rahat çalışamaz düşününce ...

Bu arada bu olay özel hastanede geçmektedir

Valla ben geçen hastaneye düştüğümde öyle tertemiz değildim ama çok kötü de değildi haha banane paldır küldür muayene edenler utansın hıh

Valla ben geçen hastaneye düştüğümde öyle tertemiz değildim ama çok kötü de değildi haha banane paldır küldür muayene edenler utansın hıh
Acil durum canım seninki ya hepimizin başına gelebilir ama planlı doğuma da tüylü gitmek ayıp ya her banyoda jiletlemeye çalışıyorum nolur nolmaz diye ama çok özen göstermiyorum.doktor randevum varsa adam akıllı yapıp bir de aynayla bakıyorum acil vajinal muayene gerekir diye

En doğrusunu yapıyosun.
Benim lazer seanslarım bebe gelince yarım kaldı, doğurur doğurmaz lazere döncem. Umarım engel yoktur emzirenler lazer yaptıramaz gibi.

Agda nden dogumu tetikliyor ki bn her ay duzenli sire gdiyorm kuafore kendim yapamiyorm
Ben geçen hamileliğimde ağda yüzünden erken doğuma alındım. Kasılmaktan plasentanın damarlarında kanamalar başlamıştı. O yüzden bu kez en başından yapmayı bıraktım.

En doğrusunu yapıyosun.
Benim lazer seanslarım bebe gelince yarım kaldı, doğurur doğurmaz lazere döncem. Umarım engel yoktur emzirenler lazer yaptıramaz gibi.
Ben de bekarken gitmiştim.4 seans genital bölge
Evlenince bıraktım
Aptal kafam geçen sene randevu almışken gitmedim hamilelik planlarim diye bacaga gitmesem de genitale 4,5 seans Daha gitsem bitevekti belki şimdiye rahat edecektim şimdi ama ben de ilk fırsatta gitmek istiyorum bir atlatalim doğumu

Ben geçen hamileliğimde ağda yüzünden erken doğuma alındım. Kasılmaktan plasentanın damarlarında kanamalar başlamıştı. O yüzden bu kez en başından yapmayı bıraktım.
Benimde ilk gebeligim de kesinlikle yasaktı çok rezillik çektim .bu hamileligimde gizlice gidiyorum iki kez daha gidersem hamilelik sürecini tamamliyorum ama tirsiyorum da her seferinde

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün market market gezip bez fiyatı araştırdık öldüm yorgunluktan.
Özdilekte 90 lı Prima 1 numara 49.90 dı bir paket aldım.
A101 de de 2x60 Molfix İzotonik sulu ıslak havlu 8.95 di. Almak isteyenler bakabilir. Bir de depend en ucuz Migrosta 27.67 lira

Benim kafam bugün her yerde bez bakıp fiyat karşılaştırmaktan kazan gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…