- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
HayalimKisiye gore degisir ben dogumdan 1 hafta sonra 18 kilo vermistim
Ah keşkeeee. Darısı başımızaKisiye gore degisir ben dogumdan 1 hafta sonra 18 kilo vermistim
Doktorlar çok sıcakta duramaz 21-22 derece olması lazım diyolar kardeşimde direkt odanin klima vurmayan biyerinde yatırıp emziriyodu etkilenmedi çocuk Klimalı ortamda mı tuttunuz vantilatör vs yeter mi bende izmirdeyim çok sıcak oluyo malumCanım oğlum 1 mayıs doğumlu ilk ay neredeyse hep iki kat giydi çünkü ilk 3 ay sen ne giyiyorsan 1 kat fazlasını giymeli sıcak soğuk dengesi kuramıyorlar. Onun dışında haziranda tek kata geçtik ince müslin atıp üstüne sonra soy gitsin :) tabiki bulunduğun şehir çok önemli çukurovada isen yanar çocuk ben marmamaradayım hafif serin oluyor temmuza kadar geceleri ve gündüz rüzgarlı. 0-3 ay ve 3-6 ay alıyorum sonrasını sonra hallederiz diye.
Bir haftadır benim de kollarım uyuşuk oluyor bir de ne tarafına yatarsam üstteki bacağım çok ağrıyor, tutulmuş oluyor.Kızlar bu 2 gündür sabah uyandığımda el bileklerim şişmiş gibime geliyor böyle karıncalanıyor 1-2 elimi oynatınca elimi hissediyorum sol kolum komple uyusmus oluyor yasayan var mı aranızda
Aynen benimde sağ taraf ağırlıklı benim geçmiyor sadece bazı günler daha hafif oluyor bazı günler ayağımı bile kaldıramıyorum .. sizlerde de olduguna olası bir durum demekki içim rahatladı vallahi kaç gündür dert edindim neden acaba diye ağırlaşmaya başladıgından dolayıdır belkiAynisi bende de oluyor tek taraflı vajinanın sağı ağrıyor bacağımı kaldırırken bile ağrıyor kas ağrısı gibi,ama arada 1gün 2gün geçtiği ara verdiği oluyor
Gebe okulunda bilekte şişme ve uyuşma olursa doktora gelin denmişti canım, devam ederse git derim.Kızlar bu 2 gündür sabah uyandığımda el bileklerim şişmiş gibime geliyor böyle karıncalanıyor 1-2 elimi oynatınca elimi hissediyorum sol kolum komple uyusmus oluyor yasayan var mı aranızda
Ben de 3-4haftadır var baştan endişelendim ama şimdi alıştım artık ben de benim gibi yaşayanların olduğunu görünce rahatladım.mesela bugün ağrı var dün yoktuAynen benimde sağ taraf ağırlıklı benim geçmiyor sadece bazı günler daha hafif oluyor bazı günler ayağımı bile kaldıramıyorum .. sizlerde de olduguna olası bir durum demekki içim rahatladı vallahi kaç gündür dert edindim neden acaba diye ağırlaşmaya başladıgından dolayıdır belki
Bende yaklasik 2 aydir nereme yatsam uyusuyorum. Sabah kalktigimda kollarim hala uyusuk oluyor. Gece de surekli uyusmadan dolayı dönüyorum ilk hamileligimde hatirladigim yoktu boyle bir sorun eşimle de konuştum normaldir kilo alıyosun ağırlık yapiyor diyor inşallah normaldirKızlar bu 2 gündür sabah uyandığımda el bileklerim şişmiş gibime geliyor böyle karıncalanıyor 1-2 elimi oynatınca elimi hissediyorum sol kolum komple uyusmus oluyor yasayan var mı aranızda
Pek çok hamileden duymuşsunuzdur. "Ellerim şişti, ayaklarım şişti" cümlelerini… Hamilelikte sık rastlanan şikayetlerden biridir ayaklarda ve ellerde görülen şişlikler. Hamileliğin ilk ayında pek rastlanmaz, hamilelik ayları ilerledikçe şişliklerin görülme sıklığı da artar. En sıklıkla ayaklarda, ayak bileklerinde oluşur. Ellerde daha nadir görülür. Ayakkabı ve yüzük sıkmaya başlayabilir. Ellerdeki ödem çok şiddetli olduğunda Karpal Tünel Sendromu (sinir sıkışması) görülebilir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Emine Ergül; hamilelerde görülebilen Karpal Tünel Sendromu'yla ilgili bilgiler verdi. Ayrıca Beslenme ve Diyet Uzmanı Sevil Nas Can da sizler için hamilelik döneminde artan ödemlerin azalmasını sağlayacak beslenme önerilerinde bulundu.Kızlar bu 2 gündür sabah uyandığımda el bileklerim şişmiş gibime geliyor böyle karıncalanıyor 1-2 elimi oynatınca elimi hissediyorum sol kolum komple uyusmus oluyor yasayan var mı aranızda
Kızlar şimdi geçti ama bugün göbek deliği etrafımda bir batma oldu sanki böyle iğne batırıyorlar gibi öyle dayanılmayacak bi acı değil ufak ufak iğne batması gibi işte ama internette normal olduğu yazıyor.
32 yim,bende,ilkinde çalışyordum,mağazada tempoyla 4 yıl önce,bunda uyumak tüm istiyorum hep,yatağımla aşk yaşıyorum belim,sırtım bacak aram ağrıyo birşeyler yapınca30 'dan sonra hamilelik zor be ya ... ilkinde hiç bu kadar halsiz kalmazdım hep bi koşturmam var ama bıraksalar tüm gün uzancam yemek falan da umrum degil ilkinde ne yerdim bu çocuk bi garip
Yaa ama bunlar çok güzelSöyle biseyler gordum Instagram'da.fiyat sordum haber bekliyorum.
Başka bir sayfada çiçekli olan için 90 dedi üçümüz için Eki Görüntüle 2592814
Mutlaka doktoruna ilet bu durumu, benim doktorum sorar muayenelerde kaşıntı var mı diye. Gebelik kolestazı olabilir.Kızlar ben geceleri hıtır hıtır kaşınmaya başladım tüm vücut.el üstü ayak üstü sırt çok kaşınıyor 2 gecedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?