Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ah keskee soyleseydim ama neyse artik cani sag olsunn Bahar kuşun

Bir uykusuz geceden daha herkese günaydın , bugün doktor kontrolüm var ilk doğum erken olduğu için tedbir amaclı ciğer geliştirici iğne yaparız demişti ama söyle bir araştırdım kan şekerini yukseltiyormus bende zaten gebelik şekeri var ve amniyon sıvısı bu yüzden fazla ne yapicam bilmiyorum çok kararsizim

Bir haftadır benim de kollarım uyuşuk oluyor bir de ne tarafına yatarsam üstteki bacağım çok ağrıyor, tutulmuş oluyor.
Gebe okulunda bilekte şişme ve uyuşma olursa doktora gelin denmişti canım, devam ederse git derim.
Geceleri kulagima kadar uyusuyorum normal mi acaba
Kızlar günaydın dün akşam magnezyum ilacımı içtim yattım karıncalanma uyusma olmadı sol bileğimde hafif bir şişkinlik var oynatınca hissediyorum galiba magnezyum eksikliğinden böyle uyuşmalarım oldu bu aralar da suyu az içiyorum belli ediyor renginden

yok canım hala klima ile tanışmadı benim evim kuzey cephe 2-3 derece serin dışardan ve mayısta zaten hava serin oluyor çanakkalede. bir de 18-22 derece çocuğun üşümeyeceği ve sıcaklamayacağı aralık şu anda bile ev 20 derecede tutuyorum. haziranda zaten tek kat penye pijmalara geçiyor sonra bir çorap bir zıbın. mesele şu ki 3-4 aylık olana kadar sizin bizim gibi hava sıcak ise vücut kendini soğutmaya geçemiyor ya da soğuk ise ısıtmaya bunu biz yapmalıyız. üşüdü mü burnuna bak derler buda yanlış bir bilgi göğsünü elleyeceğiz eğer soğuk ise üşümüştür hemen bir kat sarma. ama en güzeli mayıs ayında doğması bebişin oğlum hiç hastalanmadı diyebilirim kış çok zor olurdu salgın dolu etraf.

Sonra biz de alırız diyeni ben de gördüm
Geçen kv ile konuşuyoruz liste yaptım dedim. Biz de alırız falan dedi. Eşim de e- bebek katalogunu çıkarttı onlara gittiğimizde bakalım alacaklar mı diye. Biz alalım demedi hiçbirşeyi. Üstelik doğum için birşey almak yerine ev alırken bizim onlara borcumuz vardı ondan bir miktar sileceklermiş. Kv öyle dedi. Eşim çok bozuldu. Ortalık yine yangın yeri biz de.

endişelenme canım bunu doktoruna anlatırsın o da karar verir, kar zarar hesabı yapar. ilk doğum neden erken doğum oldu belki bunda o neden yoktur gerek kalmaz.

benim kayınvalide de bilezik takmış kızına bebekleri olduğunda bize gelince size de takcam dedi ama eşimin borcu vardı onu sildi, bir de göstermelik benim bileziklerimden birini getirdi taktı mevlütte.. ay sinirlenmicemmmmmmmm

Su ic cnm mutlaka

Günaydın canlar Benim köfte oğlum dünden beri çok yaramaz. Sürekli aşağıya doğru tekme atıp canımı yakıyor. Dün bir ara yürüyemedim süründüm adeta. Artık oturup kalkmak iyice zorlaşmaya başladı. Kendimi kırmızı, dolgun bir domates gibi hissediyorum.

Ya benim beklentim yok işime karışmasın yeter. Ama eşim çok sinirlendi. Bir de şöyle bir durum var daha bize bir çöp almadı kv. Eşimle biz sevgili olduğumuzdan beri biriktiriyoruz. Çok iyi bir düğün yaptık hep ben yaptım diye hava attı. Bir kere oğlumdan Allah razı olsun demedi. Eşim zaten o sebeple bozuk ailesine. Kınada bile elime koyduğu altını başkası düğün için erken getirmiş yüzüme öyle dedi. O yüzden ben beklemem.

Telefona uygulama indirdim. Günde 3 lt tamamlıyorum her gün. Öyle dene canım. Ben korktuğum için içiyorum hep.

Herkese günaydınn
Bu arkadaş özellikle karnimın sağ tarafında yükseliyor yükseliyor, dışarı doğru baş mıdır kolu omzu mudur neyiyse epey çıkıyor, uzaktan aynadan bile görünüyor, artık karnımı yırtıp dışarı çıkacak sanıyorum acayip acıtıyor. Elimle dokunuyorum, çıkan o sert kemikli tümseği okşuyorum, konuşuyorum sakin ol vs diye, 25-30 saniye sonra tekrar normal yerine dönüyor.
Son bir haftadır her gün birkaç kez bu "çıkıcam ben burdan" hareketini yapıyor. En son doktora gittiğimde makat duruştaydı. Gülüp geçiyorum da normal bir hareket değil mi sahiden? 2 hafta var daha doktora gitmek için. Aramak veya gitmek gerekir mi bunun için

Yok canım endişe etme. Gayet normal hepsi. Benim aynısını rahmime doğru yapıyor olmasına karşın dr bir tehlike olmadığını, zaman zaman her yeri böyle yoklayacağını söyledi. Geçen seferki hamileliğimde sağ tarafım haşat olmuştu. Hep sağda zaman geçirirdi oğlum. Sağ kaburgam kırılmış gibi ağrırdı. Sağ tarafta çatlaklarım oldu onun bu sağ taraf sevdasından Sanırım bir yerde daha rahat ediyorlar ve en çok orda zaman geçiriyorlar. Yerim ben onları.

Gunaydinlar ya siz gene sükredin bizimki ne borc veriri ne bisi yapar altin takar ama esimden para ister ustune zaten takmamis oluryani sizinkiler gene borc siliyoresim bile der senin yerine baskasi olsa eve sokmaz ama napiyim kocamin hatri var .sonucta cocuklarimin babanesi dedesi.allah bilsin ben allaha havale.ediyorum.anneme dedim kizima guzel bir kunye yapinbende bilezik alacagim prensesime yapanda yapmayanda sagolsun.eden bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…