Yok canım endişe etme. Gayet normal hepsi. Benim aynısını rahmime doğru yapıyor olmasına karşın dr bir tehlike olmadığını, zaman zaman her yeri böyle yoklayacağını söyledi. Geçen seferki hamileliğimde sağ tarafım haşat olmuştu. Hep sağda zaman geçirirdi oğlum. Sağ kaburgam kırılmış gibi ağrırdı. Sağ tarafta çatlaklarım oldu onun bu sağ taraf sevdasındanSanırım bir yerde daha rahat ediyorlar ve en çok orda zaman geçiriyorlar. Yerim ben onları.
Sıkıntı yok cnm cocuk geriniyordur icinde benimee yukseltiyor oyleHerkese günaydınn
Bu arkadaş özellikle karnimın sağ tarafında yükseliyor yükseliyor, dışarı doğru baş mıdır kolu omzu mudur neyiyse epey çıkıyor, uzaktan aynadan bile görünüyor, artık karnımı yırtıp dışarı çıkacak sanıyorum acayip acıtıyor. Elimle dokunuyorum, çıkan o sert kemikli tümseği okşuyorum, konuşuyorum sakin ol vs diye, 25-30 saniye sonra tekrar normal yerine dönüyor.
Son bir haftadır her gün birkaç kez bu "çıkıcam ben burdan" hareketini yapıyor. En son doktora gittiğimde makat duruştaydı. Gülüp geçiyorum da normal bir hareket değil mi sahiden? 2 hafta var daha doktora gitmek için. Aramak veya gitmek gerekir mi bunun için
Sıkıntı yok cnm cocuk geriniyordur icinde benimee yukseltiyor oyleicerde yogun calisma var rahatsizlik veriyorsa azicik sev oksa o kismi duzelir
ay ilk hamilelikte çok zorlanmıştım bu konuda hissizlik vardı bazı hamilelikte oluyoKızlar bu 2 gündür sabah uyandığımda el bileklerim şişmiş gibime geliyor böyle karıncalanıyor 1-2 elimi oynatınca elimi hissediyorum sol kolum komple uyusmus oluyor yasayan var mı aranızda
ah deme demeKızlar ben geceleri hıtır hıtır kaşınmaya başladım tüm vücut.el üstü ayak üstü sırt çok kaşınıyor 2 gecedir
He birde k.valide giysi alirken bile alir sonra parasini ister enteresandir
maaşallah darısı başımaaKisiye gore degisir ben dogumdan 1 hafta sonra 18 kilo vermistim
Benimki almıyor ama başka bebeklerle çok yarıştırıyor. Eşimin kuzeni doğurdu. telefonda bana 3.5 kg doğurmuş bizimkiler gibi iri sizinkiler gibi değil dedi. (annem beni 2900 kardeşimi 2800 doğurmuş onu diyor. )He birde k.valide giysi alirken bile alir sonra parasini ister enteresandir
Geçen kv ile konuşuyoruz liste yaptım dedim. Biz de alırız falan dedi. Eşim de e- bebek katalogunu çıkarttı onlara gittiğimizde bakalım alacaklar mı diye. Biz alalım demedi hiçbirşeyi. Üstelik doğum için birşey almak yerine ev alırken bizim onlara borcumuz vardı ondan bir miktar sileceklermiş. Kv öyle dedi. Eşim çok bozuldu. Ortalık yine yangın yeri biz de.
benim kayınvalide de bilezik takmış kızına bebekleri olduğunda bize gelince size de takcam dedi ama eşimin borcu vardı onu sildi, bir de göstermelik benim bileziklerimden birini getirdi taktı mevlütte.. ay sinirlenmicemmmmmmmm
günaydın kızlar nasılsınız e bebekten adlığım hastane çıkışı geldi ben 10lu takımı 70e aldım etiketi 150 yazıyordu
Benimki almıyor ama başka bebeklerle çok yarıştırıyor. Eşimin kuzeni doğurdu. telefonda bana 3.5 kg doğurmuş bizimkiler gibi iri sizinkiler gibi değil dedi. (annem beni 2900 kardeşimi 2800 doğurmuş onu diyor. )
Aynen bizimkilerde oyleBenimkide tam sizinkilerden. Bize sürekli ağlar param yok ortam yok diye canım eşim kıyamaz pazarını yapar marketini hallerder eline parasını verir. Ama şimdi eşimin kardeşi nişanlandı kızın beyaz eşyasını aldı elektrikli süpürgesini aldı. Nasıl ödicen diyorum Allah büyük yavaş yavaş öderim çocuk düğününü anca yapar diyobizden alıyo ona veriyo yani robin olur kendisi Artıkça sinirden gülüyorum. İlk torunu daha bir zıbın almadı. Bizde giderken yiyeceğimizi alıp gidiyoruz parası yok diye
Oralara girmiyorum bileBenimki almıyor ama başka bebeklerle çok yarıştırıyor. Eşimin kuzeni doğurdu. telefonda bana 3.5 kg doğurmuş bizimkiler gibi iri sizinkiler gibi değil dedi. (annem beni 2900 kardeşimi 2800 doğurmuş onu diyor. )
hahaha seninki onları yapınca sen de alırsın düşüncesinde benimki umutsuz vaka olarak görüyor beni.Oralara girmiyorum bilegirsek cikamiyoruz sutuz az muhabbeti,bilmemki şu vitamini almis sende al.icir.bilmem kim 7 ayinda serum vurdurmus kendine bebegi kilolu dogmus sende serum taktir.v vs cok var kiyas = kaynanam
hahaha seninki onları yapınca sen de alırsın düşüncesinde benimki umutsuz vaka olarak görüyor beni.2 kg doğursan yeter diyip duruyor. kv kendi 1.58 ben 1.61'im oğlu 1.70 benim için ilk gördüğünde kısa demiş hahaha o kadar kendi mükemmel ben umutsuz vakayım
Ya onu bende bu hafta yaşıyorum. Baştaki gümbür gümbür tekmesi yok. Arada pıtlıyor ama daha çok öncesine göre. Dönüyor mesela. Acaba diyorum büyüdü yeri daraldı ondan mı.Kızlar bebeğin hareketini tekme şeklinde gümbür gümbür mü hissetmek lazım acaba her defasında? Ben bazen hissetmiyo gibi oluyorum elimi koyuyorum karnıma pıt pot hareket var. Dün ve bugün taktım sanki birazcık taktıkça da az hareket ediyo gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?