Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Oh süper içim rahatladı teşekkür ederim

Sıkıntı yok cnm cocuk geriniyordur icinde benimee yukseltiyor oyleicerde yogun calisma var rahatsizlik veriyorsa azicik sev oksa o kismi duzelir

Sıkıntı yok cnm cocuk geriniyordur icinde benimee yukseltiyor oyleicerde yogun calisma var rahatsizlik veriyorsa azicik sev oksa o kismi duzelir

Ay iyi ki yazmışım buraya sağolun arkadaşlar. Önceleri gülüp geçtim normaldir dedim, dün gece hafiften evham başladı "acaba bu bi şey demek de ben anlamıyor muyum?", "erken doğacağım kadın ben burada fazla kalmam haberin olsun" falan mı demek bu diye, bana da sağdan sağdan gelmeye başladılar
Kendim de 7 aylık doğduğum için

Benimkide tam sizinkilerden. Bize sürekli ağlar param yok ortam yok diye canım eşim kıyamaz pazarını yapar marketini hallerder eline parasını verir. Ama şimdi eşimin kardeşi nişanlandı kızın beyaz eşyasını aldı elektrikli süpürgesini aldı. Nasıl ödicen diyorum Allah büyük yavaş yavaş öderim çocuk düğününü anca yapar diyo bizden alıyo ona veriyo yani robin olur kendisi Artıkça sinirden gülüyorum. İlk torunu daha bir zıbın almadı. Bizde giderken yiyeceğimizi alıp gidiyoruz parası yok diye

Kızlar bu 2 gündür sabah uyandığımda el bileklerim şişmiş gibime geliyor böyle karıncalanıyor 1-2 elimi oynatınca elimi hissediyorum sol kolum komple uyusmus oluyor yasayan var mı aranızda
ay ilk hamilelikte çok zorlanmıştım bu konuda hissizlik vardı bazı hamilelikte oluyo
parmak uçlarım tutmuyordu kocaman olmuştum ödem su çoktu
bunda daha şişmedim şükür ama olabiliyor canım doktorunla görüş bi yine söyle gidince

Kızlar ben geceleri hıtır hıtır kaşınmaya başladım tüm vücut.el üstü ayak üstü sırt çok kaşınıyor 2 gecedir
ah deme deme
doktora git mutlaka hemen karaciğer enzimlerine baktır
safra kaçağın var mı ona baktır
ablam iki hamilelik geçirdi ve 7.ayda kaşınmaya bir başladı doğum ve sonrası hormonlar yerine oturana kadar
fakültede falan dahiliye falan tüm bölümlere gitti ilkinde gitmemişti
ikinci de gitti daha kolay geçti sayılır inşallah seninki hemen geçer
zorlu bir süreç Rabbim yardımcın olsun canım benim

günaydın kızlar gece uyuyamadım oğlan habire kalktı bana seslendi
bi de her yanım ağrıyo belim boynum ve karın ağrısıyla kalktım gece bi ara sırtüstü yatmışım nedense bebeğin canı acıdı diye düşündüm bir zıplamayla kalktım
sabah asm ye tahlil verdim
kanım yükselmiş ama yine idrarda protein çıktı of tansiyonumu oynatacak diye aklım gidiyo
ilkinde son ayda çıkmıştı tansiyonum gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım bunda inşallah çıkmaz

Kızlar bebeğin hareketini tekme şeklinde gümbür gümbür mü hissetmek lazım acaba her defasında? Ben bazen hissetmiyo gibi oluyorum elimi koyuyorum karnıma pıt pot hareket var. Dün ve bugün taktım sanki birazcık taktıkça da az hareket ediyo gibi hissediyorum

2021 ekonomi bakanlığı için oyum kaynanana

2022 adayım da seninki

günaydın kızlar nasılsınız e bebekten adlığım hastane çıkışı geldi ben 10lu takımı 70e aldım etiketi 150 yazıyordu

Ebebek tekstil indiriminin çok ekmeğini yedim,ürünler de acayip kaliteli. Buradan kendilerine tişikkkkirlerr

Paçoza bak hele.

Aynen bizimkilerde oyle

Oralara girmiyorum bilegirsek cikamiyoruz sutuz az muhabbeti,bilmemki şu vitamini almis sende al.icir.bilmem kim 7 ayinda serum vurdurmus kendine bebegi kilolu dogmus sende serum taktir.v vs cok var kiyas = kaynanam

Oralara girmiyorum bilegirsek cikamiyoruz sutuz az muhabbeti,bilmemki şu vitamini almis sende al.icir.bilmem kim 7 ayinda serum vurdurmus kendine bebegi kilolu dogmus sende serum taktir.v vs cok var kiyas = kaynanam
hahaha seninki onları yapınca sen de alırsın düşüncesinde benimki umutsuz vaka olarak görüyor beni. 2 kg doğursan yeter diyip duruyor. kv kendi 1.58 ben 1.61'im oğlu 1.70 benim için ilk gördüğünde kısa demiş hahaha o kadar kendi mükemmel ben umutsuz vakayım

Kısayım belki ama Oğlun beni yatakta buluyor annişşş sen dert etme de geç

Ya onu bende bu hafta yaşıyorum. Baştaki gümbür gümbür tekmesi yok. Arada pıtlıyor ama daha çok öncesine göre. Dönüyor mesela. Acaba diyorum büyüdü yeri daraldı ondan mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…