Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kv konusu açılınca yine sinirlerim tepeme çıkıyor benim ( normalde kendisiyle bir sorunum yok ) sürekli bebeğe bişey alma artık bir doğsun, odaya gerek yok yanında yatacak, küvete ne gerek var bizim zamanımızda leğene koyar yıkardık, loğusa geceliğini ne yapacaksın gereksiz masraf..... her konuda bir yorumu var. en son mustela set aldım diye söylendi bizim zamanımızda bunlar yoktu para dökmedik çok şükür çocukların bir eksiği yok dedi ben sinir küpü

Kızlar ben geceleri hıtır hıtır kaşınmaya başladım tüm vücut.el üstü ayak üstü sırt çok kaşınıyor 2 gecedir
İlk hamileliğimde el ayak bileklerim yırtarcasına ağrıyordu,cildiyeye yönlendiriyorlar,hamile olunca pek bişey yapılamıyor 2 kez gitmiştim,nemlendirici ve kaşıntı kremi verilmişti

Kısayım belki ama Oğlun beni yatakta buluyor annişşş sen dert etme de geç
Bu kadar diyorum burada ama yüzüne diyemem "ağzımızın tadı bozulmasın" diye diye ama sorsan ağzımı açıp birşey demediğim için hep ben iyiyim Yanından herkes kaçıyor bana geliyor o gelmiyor artık bu gelmiyor diyor. Biz mecbur geliyoruz artık napalım kendi yeğeninin çocuğu hasta süt ürünleri alerjisi var çocuk biraz ufak kardeşinin çocuğunu diyor bundan 2 yaş küçük seninki nasıl çocuk hiç büyümemiş diye. İnsanlar da alınıyor gelmiyor :) Dilinin pek kemiği yok. Ama dediğim gibi ben mükemmel gelinim çünkü benim de dilim yok :)

Aman ağzımızınnnn tadı bozulmasın ali rıza beyy

Kız onlardan bizde de var kurban olduğum

Bizimkindede var bende 162 yim esim 174 .kendisi 150 anca uzun boylulari cok.seviyor diger ogullari benle ayni boy.ama onlara 185 boy varmis gibi torunlarida istiyor 180 190

Benim aldığıma ettiğime karışamaz çünkü köpek gibi çalışıyoruz eşim de ben de. Hatta haftasonu bile çalışıyoruz yeri geliyor. Kendi işimiz ama borçlar evin borcu derken düzlüğe çıkmamız için çalışmamız şart. Aldığımıza birşey diyemez. Derse eşim parasını sen mi verdin der. Biliyor huyunu oğlunun. O yüzden ses çıkaramaz. Onun dişi bana geçiyor. Beni yönlendirmeye çalışıyor.

Kaynanalara bak heleee
Ben yeni evli sayilirim heralde cok anlatcak biseyim yok hee dur durr benimki de cocuklara bakamican tek basina diyo ikimiz bakcaz der gibi konsuuyo, salincak kuralim diyo ot diyo bok diyo altli ustlu oturuyoruz bidee Bende buna ayar oluyorum bak. baskaahatirladikca bende yazayim

Bosver cnm para ondan mi cikiyor ona ne sen istedigini al sanki her gun cocukmu doguruyoruz.

Zamanla birikiyor mevzular cnmhele dogsun kuzu destanlar yazarsin .dicem ama insallah yazmazsin iyi olur

Benimki bu akşam kendi kv ile gelecek babanne de beni çok seviyor kadın öpe öpe bi hal oluyor. Bi emekli maaşı var kaç yaşında kadın taşınırken git gel benzin masrafınız olur diye eşime para vermiş :) Güçlerimi onunla birleştireceğim

Biz de benim eşim 170 ama kardeşi 190 kv acemiliğe getirmiş eşimi kardeşi ustalık eseri 10 yıl sonra doğurmuş
Sende de ilk cocuk olmamis. iyi bakamamissin dersin bisey derse. ay cok fenalar bunlar bazen diyorum ben mi abartiyorum ama kocamda benim tarafim olunca yok diyorum bunlarda defo.

Niye böyle yapıyorlar
Biz de benim eşim 170 ama kardeşi 190 kv acemiliğe getirmiş eşimi kardeşi ustalık eseri 10 yıl sonra doğurmuş
Benimki de aynı eşim 1.75 kardeşi 1.90 ayalım ama benim üç.minicik 13 sene sonra doğurmuş oda,ben 1.72 onların yanında çok yapılı duruyorum,oğlumun ayakları taraklı aynı diyo yani beni kastediyor,

Seniiiii cüce seniiiii planlaraaaa bakkk ulan gelin değil misinizzzzz hepinizzzz aynısınızzzz ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…