Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Uyuzlar cünkü

Benimde öyle esas doktorum normal dedi özellikle geceleri çok yapıyor

He birde k.valide giysi alirken bile alir sonra parasini ister enteresandir
Ay bizde gecen lcw kiki de kv bn esim variz bebek reyonunda esim kv diyorki hadi sende sec biseyler cocuk icin ben oderm ula madem biz odeyecgz nden annene sectiriyosun yada birak kendi isterse alsn odesn herseye cok sinirimi bozar oldular simdiden lohusa donemimi dusunemiyorm

Hemde nasıl,ben haklı olduğum halde elini öpmeye gittim Umre de kendisi aferin dedi, k.babam kaynım her akşam yemeğe çağırıyorum bir de beni sevmez oyyyy oyyyy
Bosver cnm sen kazanirsin.allah bilsin kotülukten birsey olmaz ama iyilik her zaman kazanir senin vicdanin rahat olur.

Kiz bunlarin hepsi ayni bazen sinirden oturup agliyorum ama degisen bisey olmuyor bakalm ne zman patliycam

Ay aklima geldi.benimki ilk oglum 4 - 5 aylikken dedi bu cocuk kafasini tutamiyor hasta,engelli gibi birseyler soylemis millet beni ariyor ne yi var cocugun diye neler cektim ben ya.cok uzulmustum.psikolojiniz bozmayayim daha fazla.
Allah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflar

2021 ekonomi bakanlığı için oyum kaynanana

2022 adayım da seninki

Ebebek tekstil indiriminin çok ekmeğini yedim,ürünler de acayip kaliteli. Buradan kendilerine tişikkkkirlerr

Paçoza bak hele.
Reca edici benim kaynanayı unutmayın Bi ara patik istemiştim nişanlılık döneminde evlendikten sonra verdi verirken ne dedi sence sana vermeseydim satacaktım bunları dedi surat astı bende iyi al sat dedim

ay valla bu ne sinir oldum okurken bile hiç hoş bişey değil

Bosver cnm sen kazanirsin.allah bilsin kotülukten birsey olmaz ama iyilik her zaman kazanir senin vicdanin rahat olur.
Hep bunları tekrar ederek tenkin ettim kendimi,ya bu deveyi güdecen,ya da bu diyardan gidecen misali,içime atmamaya çalışıp iyi olmaktan yana kullanacam kafamı

Allah korusun cnm olabilir tabi.ama bu tarz insanlarla akli dengeni yitirirsin.cok fenalar. Rabbim yardimcilari olsun engelli annelerinin ve hersey insanlar icin kaza olur vs olur gene insan engelli olabilir

Seninkide tam dengesizmis

Şaka bir yana ben bu kadar bilenmemiştim de. En büyük ayıbı ben kanamalı evde yatarken kendi eşini bırakıp gelemediği için annem gelip kalmıştı. 10 gün kadar annemi cuma günü arayıp haftasonu evine git sen kocası evde demişti. Annem de gitmişti. Eşim de kv'e ben tek bakamam anne niye öyle dedin bak kadın gelip kalıyor Allah razı olsun deme öyle alınır gelmezse sen de gelmiyorsun bu kız tek evde ne yapar demişti de pazartesi gelip anneme oğlumu doldurmuşunuz lafı yapıp ağlamıştı. Annem de ben birşey demedim demişti ki gerçekten demedi bizim yanımızda konuşuldu zaten. Ağladı oğluyla kavga etti vs. Bunları hep benim yanımda yaptı. Kanama olduğu gün ben hastaneden çıkarken doktor bunları aldı yanına bu kızın ilacı moral gram üzülmeyecek üzüntülü film bile izlemeyecek eğlendirin onu demişti. Hala bir insan doktor bunları derken nasıl bunları yapar anlamıyorum o gün bugündür affedemiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…