Uyuzlar cünküNiye böyle yapıyorlar
Benimki de aynı eşim 1.75 kardeşi 1.90 ayalım ama benim üç.minicik 13 sene sonra doğurmuş oda,ben 1.72 onların yanında çok yapılı duruyorum,oğlumun ayakları taraklı aynı diyo yani beni kastediyor,
Hangi uygulama canım bende aklımdan tutayım diyorum unutuyorum sonraTelefona uygulama indirdim. Günde 3 lt tamamlıyorum her gün. Öyle dene canım. Ben korktuğum için içiyorum hep.
WATER DRİNK diye bir uygulama saat başı şır şır su sesi çıkartıyorHangi uygulama canım bende aklımdan tutayım diyorum unutuyorum sonra
Benimde öyle esas doktorum normal dedi özellikle geceleri çok yapıyorHerkese günaydınn
Bu arkadaş özellikle karnimın sağ tarafında yükseliyor yükseliyor, dışarı doğru baş mıdır kolu omzu mudur neyiyse epey çıkıyor, uzaktan aynadan bile görünüyor, artık karnımı yırtıp dışarı çıkacak sanıyorum acayip acıtıyor. Elimle dokunuyorum, çıkan o sert kemikli tümseği okşuyorum, konuşuyorum sakin ol vs diye, 25-30 saniye sonra tekrar normal yerine dönüyor.
Son bir haftadır her gün birkaç kez bu "çıkıcam ben burdan" hareketini yapıyor. En son doktora gittiğimde makat duruştaydı. Gülüp geçiyorum da normal bir hareket değil mi sahiden? 2 hafta var daha doktora gitmek için. Aramak veya gitmek gerekir mi bunun için
Hemde nasıl,ben haklı olduğum halde elini öpmeye gittim Umre de kendisi aferin dedi,Uyuzlar cünkü
Ay bizde gecen lcw kiki de kv bn esim variz bebek reyonunda esim kv diyorki hadi sende sec biseyler cocuk icin ben odermHe birde k.valide giysi alirken bile alir sonra parasini ister enteresandir
Kız kaynanalrımız aynı sudan mı içmişlerHe birde k.valide giysi alirken bile alir sonra parasini ister enteresandir
Bosver cnm sen kazanirsin.allah bilsin kotülukten birsey olmaz ama iyilik her zaman kazanir senin vicdanin rahat olur.Hemde nasıl,ben haklı olduğum halde elini öpmeye gittim Umre de kendisi aferin dedi,k.babam kaynım her akşam yemeğe çağırıyorum bir de beni sevmez oyyyy oyyyy
Kiz bunlarin hepsi ayniBenimkide tam sizinkilerden. Bize sürekli ağlar param yok ortam yok diye canım eşim kıyamaz pazarını yapar marketini hallerder eline parasını verir. Ama şimdi eşimin kardeşi nişanlandı kızın beyaz eşyasını aldı elektrikli süpürgesini aldı. Nasıl ödicen diyorum Allah büyük yavaş yavaş öderim çocuk düğününü anca yapar diyobizden alıyo ona veriyo yani robin olur kendisi Artıkça sinirden gülüyorum. İlk torunu daha bir zıbın almadı. Bizde giderken yiyeceğimizi alıp gidiyoruz parası yok diye
Kız kaynanalrımız aynı sudan mı içmişler
Allah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflarAy aklima geldi.benimki ilk oglum 4 - 5 aylikken dedi bu cocuk kafasini tutamiyor hasta,engelli gibi birseyler soylemis millet beni ariyor ne yi var cocugun diye neler cektim ben ya.cok uzulmustum.psikolojiniz bozmayayim daha fazla.
Reca edici benim kaynanayı unutmayın Bi ara patik istemiştim nişanlılık döneminde evlendikten sonra verdi verirken ne dedi sence2021 ekonomi bakanlığı için oyum kaynanana
2022 adayım da seninki
Ebebek tekstil indiriminin çok ekmeğini yedim,ürünler de acayip kaliteli. Buradan kendilerine tişikkkkirlerr
Paçoza bak hele.
bende cok hikaye de cogunu siliyor.hafizam
ay valla bu ne sinir oldum okurken bile hiç hoş bişey değilAllah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflar
Hep bunları tekrar ederek tenkin ettim kendimi,ya bu deveyi güdecen,ya da bu diyardan gidecen misali,içime atmamaya çalışıp iyi olmaktan yana kullanacam kafamıBosver cnm sen kazanirsin.allah bilsin kotülukten birsey olmaz ama iyilik her zaman kazanir senin vicdanin rahat olur.
Allah korusun cnm olabilir tabi.ama bu tarz insanlarla akli dengeni yitirirsin.cok fenalar. Rabbim yardimcilari olsun engelli annelerinin ve hersey insanlar icin kaza olur vs olur gene insan engelli olabilirAllah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflar
Seninkide tam dengesizmisAllah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflar
Lohusa haliyle daha da gücüne gidiyor insanın ki,ben biraz emzirmekten çekiniyordum,anne olmaya hemen alışamadım Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsınay valla bu ne sinir oldum okurken bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?