Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Lohusa haliyle daha da gücüne gidiyor insanın ki,ben biraz emzirmekten çekiniyordum,anne olmaya hemen alışamadım Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
amin zaten en hassas dönemde oluyor insan en ufak bir söze ağlamaklı olunuyor motive edecekleri yerde laf sokulması çok igrenç

Ben eğlendiririm seni üzülme sen

endişelenme canım bunu doktoruna anlatırsın o da karar verir, kar zarar hesabı yapar. ilk doğum neden erken doğum oldu belki bunda o neden yoktur gerek kalmaz.
Aniden suyum geldi 30+2 de sezeryana alındım ama 2 gün öncesinde böbrek taşı düşürmüştüm o mu tetikledi bilmiyorum inşallah kızım zamanında doğar

amin zaten en hassas dönemde oluyor insan en ufak bir söze ağlamaklı olunuyor motive edecekleri yerde laf sokulması çok igrenç
Zevk aliyorlar bazi insanlar kendi mutsuzlugunu baska insanlarda cikariyor

Valla biz hep uzaktik ama yetisiyorlar cnm

Gunaydiinnn o ne kaynanalar kiizzlarr yaaa benim ki aldigima karismaz ettigime de. Ilk oglumda odasini bebek arabasini kuvetine kadaarr dogum masrafima kadar kendileri yapmıştılar amaa soylee tabii esim onlarin yaninda calisiyordu maas sıkıntımız oluyordu ordan kesip bebege takviye etmistilerdir diye düşünüyorum bunda da simdi acele etme yaparız her seyi diyor amaaa onlar son dkci oldugu icin ben sabirsiz davraniyorum birde artik esim kendi işinde bakalimm nolcakk bu sefer

kadir kıymet bilmeyen vefası olmayan insan ile zor, benim de beklentim yok ama işte yaptım diye hava atması beni delirtir. he oğluna bir düğün yaptı kendi istediği gibi etrafa hava için.

masallah eli öpülesi bir kaynana.böyle kaynanalarla gelin bana

Yaaaa memleketiminnn kaynanası bile başkaaa beeeeee

Aniden suyum geldi 30+2 de sezeryana alındım ama 2 gün öncesinde böbrek taşı düşürmüştüm o mu tetikledi bilmiyorum inşallah kızım zamanında doğar
muhakkak odur canım böbrek taşı düşürmeyi doğum sancısından hafif diye tanımlar yaşayanlar umarım bunda öyle bir şey olmaz korkma.

Yaaaa memleketiminnn kaynanası bile başkaaa beeeeee
Ahahahh dimii kiizz vallahii ama ben de bir kayin var 2008 dogumluu cocuk ne alsamm yine abimin parasi gitti yine babamın parasini yiyorsun diyor cok sinir bozucu oluyor bazen hatts diyorum kaynanam yok demiyorum sen varsin anana sira gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…