Ben bilinc alti terapisi yaptiriyorum aradaİnşallah benim hafızamda siler benmkileri
amin zaten en hassas dönemde oluyor insan en ufak bir söze ağlamaklı olunuyor motive edecekleri yerde laf sokulması çok igrençLohusa haliyle daha da gücüne gidiyor insanın ki,ben biraz emzirmekten çekiniyordum,anne olmaya hemen alışamadım Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
Şaka bir yana ben bu kadar bilenmemiştim de. En büyük ayıbı ben kanamalı evde yatarken kendi eşini bırakıp gelemediği için annem gelip kalmıştı. 10 gün kadar annemi cuma günü arayıp haftasonu evine git sen kocası evde demişti. Annem de gitmişti. Eşim de kv'e ben tek bakamam anne niye öyle dedin bak kadın gelip kalıyor Allah razı olsun deme öyle alınır gelmezse sen de gelmiyorsun bu kız tek evde ne yapar demişti de pazartesi gelip anneme oğlumu doldurmuşunuz lafı yapıp ağlamıştı. Annem de ben birşey demedim demişti ki gerçekten demedi bizim yanımızda konuşuldu zaten. Ağladı oğluyla kavga etti vs. Bunları hep benim yanımda yaptı. Kanama olduğu gün ben hastaneden çıkarken doktor bunları aldı yanına bu kızın ilacı moral gram üzülmeyecek üzüntülü film bile izlemeyecek eğlendirin onu demişti. Hala bir insan doktor bunları derken nasıl bunları yapar anlamıyorumo gün bugündür affedemiyorum işte.
Aniden suyum geldi 30+2 de sezeryana alındım ama 2 gün öncesinde böbrek taşı düşürmüştüm o mu tetikledi bilmiyorum inşallah kızım zamanında doğarendişelenme canım bunu doktoruna anlatırsın o da karar verir, kar zarar hesabı yapar. ilk doğum neden erken doğum oldu belki bunda o neden yoktur gerek kalmaz.
Aniden suyum geldi 30+2 de sezeryana alındım ama 2 gün öncesinde böbrek taşı düşürmüştüm o mu tetikledi bilmiyorum inşallah kızım zamanında doğar
Zevk aliyorlar bazi insanlar kendi mutsuzlugunu baska insanlarda cikariyoramin zaten en hassas dönemde oluyor insan en ufak bir söze ağlamaklı olunuyor motive edecekleri yerde laf sokulması çok igrenç
ay bende yaKızzzzzz ödümü patlatttttttınnnnn. Eskiyi anlatıyomuşsun ben şimdi suyun geĺdi sandımmmm
Bende oyle sandimKızzzzzz ödümü patlatttttttınnnnn. Eskiyi anlatıyomuşsun ben şimdi suyun geĺdi sandımmmm
Aniden suyum geldi 30+2 de sezeryana alındım ama 2 gün öncesinde böbrek taşı düşürmüştüm o mu tetikledi bilmiyorum inşallah kızım zamanında doğar
Ben de öyle sandım :) Korktum bi anKızzzzzz ödümü patlatttttttınnnnn. Eskiyi anlatıyomuşsun ben şimdi suyun geĺdi sandımmmm
Valla biz hep uzaktik ama yetisiyorlar cnmbizde altlı üstlüyüz kaynanamla merhaba merhaba çok yüz göz olmuyorum inmiyorum görürsem selamlaşıyoruz okadar başlarda çok beklediler gelme gitme lafı yaptılar oralı olmadım valla hiç tepeme çıkarlar yoksa
dimi yapan yapıyo yapıcağını bi şekilde valla haklısın kuzumValla biz hep uzaktik ama yetisiyorlar cnm
Aynen cnm allah hepsine akil fikir versin bide merhamet versin kalplerinedimi yapan yapıyo yapıcağını bi şekilde valla haklısın kuzum
kadir kıymet bilmeyen vefası olmayan insan ile zor, benim de beklentim yok ama işte yaptım diye hava atması beni delirtir. he oğluna bir düğün yaptı kendi istediği gibi etrafa hava için.Ya benim beklentim yok işime karışmasın yeter. Ama eşim çok sinirlendi. Bir de şöyle bir durum var daha bize bir çöp almadı kv. Eşimle biz sevgili olduğumuzdan beri biriktiriyoruz. Çok iyi bir düğün yaptık hep ben yaptım diye hava attı. Bir kere oğlumdan Allah razı olsun demedi. Eşim zaten o sebeple bozuk ailesine. Kınada bile elime koyduğu altını başkası düğün için erken getirmiş yüzüme öyle dedi. O yüzden ben beklemem.
Gunaydiinnno ne kaynanalar kiizzlarr yaaa benim ki aldigima karismaz ettigime de. Ilk oglumda odasini bebek arabasini kuvetine kadaarr dogum masrafima kadar kendileri yapmıştılar amaa soylee tabii esim onlarin yaninda calisiyordu maas sıkıntımız oluyordu ordan kesip bebege takviye etmistilerdir diye düşünüyorum bunda da simdi acele etme yaparız her seyi diyor amaaa onlar son dkci oldugu icin ben sabirsiz davraniyorum birde artik esim kendi işinde bakalimm nolcakk bu sefer
Gunaydiinnno ne kaynanalar kiizzlarr yaaa benim ki aldigima karismaz ettigime de. Ilk oglumda odasini bebek arabasini kuvetine kadaarr dogum masrafima kadar kendileri yapmıştılar amaa soylee tabii esim onlarin yaninda calisiyordu maas sıkıntımız oluyordu ordan kesip bebege takviye etmistilerdir diye düşünüyorum bunda da simdi acele etme yaparız her seyi diyor amaaa onlar son dkci oldugu icin ben sabirsiz davraniyorum birde artik esim kendi işinde bakalimm nolcakk bu sefer
muhakkak odur canım böbrek taşı düşürmeyi doğum sancısından hafif diye tanımlar yaşayanlar umarım bunda öyle bir şey olmaz korkma.Aniden suyum geldi 30+2 de sezeryana alındım ama 2 gün öncesinde böbrek taşı düşürmüştüm o mu tetikledi bilmiyorum inşallah kızım zamanında doğar
Ahahahh dimii kiizz vallahii ama ben de bir kayin var 2008 dogumluu cocuk ne alsamm yine abimin parasi gitti yine babamın parasini yiyorsun diyor cok sinir bozucu oluyor bazen hatts diyorum kaynanam yok demiyorum sen varsin anana sira gelmiyorYaaaa memleketiminnn kaynanası bile başkaaa beeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?