Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kadir kıymet bilmeyen vefası olmayan insan ile zor, benim de beklentim yok ama işte yaptım diye hava atması beni delirtir. he oğluna bir düğün yaptı kendi istediği gibi etrafa hava için.
Kız bize düğün bile yapmadı bide ortalıklarda gezinirdi Bi tanecik oglum ben onun için dünyaları yakarım bilmem ne

Meme ucu içe dönük/düz olan anneler varsa aramızda, az önce kargo geldi meme ucu çıkarıcı sipariş vermiştim. Minik vakumlu pompa gibi olandan. Denedim hemen meraktan :) anında ucunu dışarı çıkardı. Çıkarırken yalnız bir çay kaşığını rahat dolduracak kadar sıvı da çıkardı memeden. Tek sefer bastırmamla birlikte hem uç çıktı hem de bir sürü sıvı. Sarımsı yapış yapış, kolostrum tarifindeki sıvıya benziyordu. Bebenin rızkından çalmadık inşallah
Tekrar içeri dönmesi yaklaşık 1 dakikayı buldu.
Gerçi emzirmede önemli olan kahverengi baş kısmının komple hepsini bebeğin ağzına verebilmek, ucunun içerde dışarda olması önemli değil yazıyor hep kitaplarda ama tecrübem yok..lazım olursa diye almıştım. Merak eden varsa işe yarıyormuş

Oynama memislerioynatmada

O kadar sıvı çıkınca korktum diğer memeyi denemedim artık daha da dokunmam
Kiymetli o kolostrum gelmis iyi masallah hemencik gelcek sutun.artik bu aylardan sonra memeler ellenmemesi lazim meme basi uyarimi olursa rahimde kasilma erken dogum.vs olajilirmis bebek sutum gelmis bende gideyim anneme diyebilirallah korusun cnm

Ona bende bakmıştım hamilelik öncesi kullanımı tavsiye ediliyor, özellikle son aylarda kullanımı tavsiye edilmiyor, doğumu tetikliyormuş diye okumuştum. O yüzden dikkat et canım.

kızlar çalışabilir raporuyla ilgili cuma doktorla konuşucam
40 a göre hesaplama yapsın diye
rapor sürem doğum sonrasına aktarılsın
32 de çalışabilir raporu alayım
37 ye kadar çalışırım işim ağır değil
38+3 de inşallah doğum gerçekleşir diyorum

Selam guzel hamileler kaynana cekilecek dert degil vallahi ne anlatmayla biter ne aglamayla en iyisi yok sayin kac gundur takipteyim ama yazamiyorum bugun tetenoz asisi oldum ama kolum kalkmiyor kac gunde gecer bide uygun fiyatli tavsan tulum yapan bir yer var mi instada felan bildiginiz ☺

Mantikli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…