- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Maalesef çok pahalıYaa ama bunlar çok güzel
Tam aklımdaki gibi şeyler, fiyat gelince haber verir misiniz?
bende tetenoz vuruldum hiç etkilememişti ikincisi hele hiçde etki etmedi beniSelam guzel hamileler kaynana cekilecek dert degil vallahi ne anlatmayla biter ne aglamayla en iyisi yok sayin kac gundur takipteyim ama yazamiyorum bugun tetenoz asisi oldum ama kolum kalkmiyor kac gunde gecerbide uygun fiyatli tavsan tulum yapan bir yer var mi instada felan bildiginiz ☺
Bal gibi bakarsın onlar sana kendini baktırıyor korkma sakin ilk başlarda insan biraz tırsıyor ikisine nasıl bakarım diye ama sonra alıştıkça kolaylaşıyor hele dilinden anlamaya başladıklarında ses çıkarma dönemlerinde çok daha güzel oluyor öyle konuştuğunda ben çocuklarıma bakarım bir de eve haftada bir temizlik için birini aldım mi ohhh mis de.sadece bol dua et gazi olmasın çünkü gazlı bebek yoruyor birazKaynanalara bak heleee
Ben yeni evli sayilirim heralde cok anlatcak biseyim yokhee dur durr benimki de cocuklara bakamican tek basina diyo ikimiz bakcaz der gibi konsuuyo, salincak kuralim diyo ot diyo bok diyo altli ustlu oturuyoruz bidee Bende buna ayar oluyorum bak. baskaa hatirladikca bende yazayim
Bnm tek doz vuruldu baska yok ama kolum cok agri yaptibende tetenoz vuruldum hiç etkilememişti ikincisi hele hiçde etki etmedi beni
Ay insallah yazmayiz. Ben zaten hemen yaziveririmZamanla birikiyor mevzular cnmhele dogsun kuzu destanlar yazarsin .dicem ama insallah yazmazsin iyi olur
Ooo sen iş birlikçini bulmuşsun işte burdan yürüBenimki bu akşam kendi kv ile gelecekbabanne de beni çok seviyor kadın öpe öpe bi hal oluyor. Bi emekli maaşı var kaç yaşında kadın taşınırken git gel benzin masrafınız olur diye eşime para vermiş :) Güçlerimi onunla birleştireceğim
İşte bende aynen bu fikirle, dedigin gibi yaptim. Hic gitmem baya cay icmeye misafir gibi anca cikarim. Kendi isimi yemegimi yaparim ne isime karistrrim ne de onunkini yaparim. İyi boyle. İnsallah cocuklardan sonra isler degismez. Allahim muhtac etmesinbizde altlı üstlüyüz kaynanamla merhaba merhaba çok yüz göz olmuyorum inmiyorum görürsem selamlaşıyoruz okadar başlarda çok beklediler gelme gitme lafı yaptılar oralı olmadım valla hiç tepeme çıkarlar yoksa
amin kuzum amin ya çocuk olduktan sonrada vçocuk uyudu uyandı yıkandı vs hep bahanem var vallaİşte bende aynen bu fikirle, dedigin gibi yaptim. Hic gitmem baya cay icmeye misafir gibi anca cikarim. Kendi isimi yemegimi yaparim ne isime karistrrim ne de onunkini yaparim. İyi boyle. İnsallah cocuklardan sonra isler degismez. Allahim muhtac etmesin
Sonradan cikmazsa oyunlar simdilik mendeburluk azcik. Eee kaynana adi. Olsun o kadar dimi
Vallahi aynen aklimdan gecen bunlar ve soyluyorum da. Gelgelelim gorcez biz seni laflari hiic bitmiyor. Bende buyuk konusmaktan korkuyorum valla. Benimkiler dogsalar saglikla bi sennkiler gibi olsalar insallahBal gibi bakarsın onlar sana kendini baktırıyor korkma sakin ilk başlarda insan biraz tırsıyor ikisine nasıl bakarım diye ama sonra alıştıkça kolaylaşıyor hele dilinden anlamaya başladıklarında ses çıkarma dönemlerinde çok daha güzel oluyor öyle konuştuğunda ben çocuklarıma bakarım bir de eve haftada bir temizlik için birini aldım mi ohhh mis de.sadece bol dua et gazi olmasın çünkü gazlı bebek yoruyor biraz
Nerde cokluk orda b.kluk demislerr. Bosver kapimizi kapatalim konusan konussun biz kucuk şeytaniz uzak dursunlaramin kuzum amin ya çocuk olduktan sonrada vçocuk uyudu uyandı yıkandı vs hep bahanem var vallamrs. kötü gelin ceren
Nerde cokluk orda b.kluk demislerr. Bosver kapimizi kapatalim konusan konussun biz kucuk şeytaniz uzak dursunlar
Deme yaa. Tamam emek onlar da ama bu fiyat nedir arkadaşMaalesef çok pahalı
2 li 130
3 lu 200 dedi hevesim kursağimda kaldı
Olurlar korkma hiç kendine cesaretin olsun.beni herkes korkuttu nasıl bakacaksın kv kişisi 2 kişi anca bakar bunları diye doğum yaptim çocuklarla yalnız kalmaya korkuyordum onlar ağladıkça bende ağlıyordum en sonunda kv ve görümceler buraya gel biz yardım ederiz dediler gittik eşim git gel yaptı annesinden işine hergun 3 saat yolu vardı sadece.gorumceler sözlerini unutmuş gibi burak sevmeye gelmeyi doğru düzgün uğramadılar kv de zaten doğru düzgün yardım etmedi beni strese soktu sürekli ve beni bırakıp alt katta kızının evine gitmiş orda uyumuş gündüz vakti ve eşim yakalamış onu geldi üst kata annem nerde diyor bana bilmiyorum çıktı gelmedi daha dedim ve 2 çocuk kucağımda.soyledi annesinin nerde olduğunu ve en kısa zamanda toplanıp gidelim birlikte bakarız allahım izni ile dedi ve paşalar gibi baktım da ama çok şükür gazları yoktu.simdi de kv çocuklar bebeği kıskanacak nasıl koruyacaksın bakacaksın deyip duruyor bende Allahım işine karışmıyorum verdiyse kolaylığını da verecek elbet kimse benim yerime tasalanmasın dedim ama hala sürekli kullanıyor bu cümleyiVallahi aynen aklimdan gecen bunlar ve soyluyorum da. Gelgelelim gorcez biz seni laflari hiic bitmiyor. Bende buyuk konusmaktan korkuyorum valla. Benimkiler dogsalar saglikla bi sennkiler gibi olsalar insallah
Ben kaynanamın yaptıklarını yapmamSonradan cikmazsa oyunlar simdilik mendeburluk azcik. Eee kaynana adi. Olsun o kadar dimi
Bizde yarin kaynana olcazinsallah bizim gelinler bizi sever
Allah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflar
Ben kaynanamın yaptıklarını yapmamdiye düşünüyorum yok ya o kadar vicdansız biri değilim ben inşallah bize kötü gelin düşmez
Allah kaynanalarından dertlilere sabır versin kardeşlerimm..Benimkinde para filan yoktur ama gönlü pek bol 2-3 günde bir yemek yapar getirir evime kadar ben yorulmayayım diye her şeyime yardım etmeye çalışır. Haftada birkaç kez görüşürüz hep mesafelidir. Allah razı olsun ondan...Çok huzurlu kadındır...Çocuğa da yardım eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?