Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende tetenoz vuruldum hiç etkilememişti ikincisi hele hiçde etki etmedi beni

Bal gibi bakarsın onlar sana kendini baktırıyor korkma sakin ilk başlarda insan biraz tırsıyor ikisine nasıl bakarım diye ama sonra alıştıkça kolaylaşıyor hele dilinden anlamaya başladıklarında ses çıkarma dönemlerinde çok daha güzel oluyor öyle konuştuğunda ben çocuklarıma bakarım bir de eve haftada bir temizlik için birini aldım mi ohhh mis de.sadece bol dua et gazi olmasın çünkü gazlı bebek yoruyor biraz

Ooo sen iş birlikçini bulmuşsun işte burdan yürü
İşler kötüye giderse bende senn yola başvurabilirim

İşte bende aynen bu fikirle, dedigin gibi yaptim. Hic gitmem baya cay icmeye misafir gibi anca cikarim. Kendi isimi yemegimi yaparim ne isime karistrrim ne de onunkini yaparim. İyi boyle. İnsallah cocuklardan sonra isler degismez. Allahim muhtac etmesin

amin kuzum amin ya çocuk olduktan sonrada vçocuk uyudu uyandı yıkandı vs hep bahanem var valla mrs. kötü gelin ceren

P peynirsiz canım benim bende 1 senelik evliyim 1 senede nişanlı kaldım yasamadıgım aksiyon yok kaynana ve görümcelerle belki seninki benmkiler kadar mendebur değildir inşallah
Sonradan cikmazsa oyunlar simdilik mendeburluk azcik. Eee kaynana adi. Olsun o kadar dimi
Bizde yarin kaynana olcaz insallah bizim gelinler bizi sever

Vallahi aynen aklimdan gecen bunlar ve soyluyorum da. Gelgelelim gorcez biz seni laflari hiic bitmiyor. Bende buyuk konusmaktan korkuyorum valla. Benimkiler dogsalar saglikla bi sennkiler gibi olsalar insallah

Vallahi aynen aklimdan gecen bunlar ve soyluyorum da. Gelgelelim gorcez biz seni laflari hiic bitmiyor. Bende buyuk konusmaktan korkuyorum valla. Benimkiler dogsalar saglikla bi sennkiler gibi olsalar insallah
Olurlar korkma hiç kendine cesaretin olsun.beni herkes korkuttu nasıl bakacaksın kv kişisi 2 kişi anca bakar bunları diye doğum yaptim çocuklarla yalnız kalmaya korkuyordum onlar ağladıkça bende ağlıyordum en sonunda kv ve görümceler buraya gel biz yardım ederiz dediler gittik eşim git gel yaptı annesinden işine hergun 3 saat yolu vardı sadece.gorumceler sözlerini unutmuş gibi burak sevmeye gelmeyi doğru düzgün uğramadılar kv de zaten doğru düzgün yardım etmedi beni strese soktu sürekli ve beni bırakıp alt katta kızının evine gitmiş orda uyumuş gündüz vakti ve eşim yakalamış onu geldi üst kata annem nerde diyor bana bilmiyorum çıktı gelmedi daha dedim ve 2 çocuk kucağımda.soyledi annesinin nerde olduğunu ve en kısa zamanda toplanıp gidelim birlikte bakarız allahım izni ile dedi ve paşalar gibi baktım da ama çok şükür gazları yoktu.simdi de kv çocuklar bebeği kıskanacak nasıl koruyacaksın bakacaksın deyip duruyor bende Allahım işine karışmıyorum verdiyse kolaylığını da verecek elbet kimse benim yerime tasalanmasın dedim ama hala sürekli kullanıyor bu cümleyi

Ilk sene gene geldi gitti kv ama her gelmesinde ben ev isi yaptim o covuklarla ilgilendi halbuki gelenin bana yemek vs yapip benim cocuklarimla ilgilenmem lazimdi ve cocuklar kurdugum duzeni her geldiginde bozdu.sana tvasiyem doğduğu andan itibaren çocukları bir düzene oturur ve o düzende devam ettir uyku emzirme ve yıkama bunlar olursa hem ev işini hem kendine vaktini ayırır rahat edersin.gazli olurlarsa kundak uyku müziği ve hamak iş görür

Sonradan cikmazsa oyunlar simdilik mendeburluk azcik. Eee kaynana adi. Olsun o kadar dimi
Bizde yarin kaynana olcaz insallah bizim gelinler bizi sever
Ben kaynanamın yaptıklarını yapmam diye düşünüyorum yok ya o kadar vicdansız biri değilim ben inşallah bize kötü gelin düşmez

Allahım akıl fikir versin şok oldum

Allah kaynanalarından dertlilere sabır versin kardeşlerimm..Benimkinde para filan yoktur ama gönlü pek bol 2-3 günde bir yemek yapar getirir evime kadar ben yorulmayayım diye her şeyime yardım etmeye çalışır. Haftada birkaç kez görüşürüz hep mesafelidir. Allah razı olsun ondan...Çok huzurlu kadındır...Çocuğa da yardım eder inşallah

Kızzz poponu kaşıııı. Seninki gibi kaynana artık karaborsa nazar etmeyelim kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…