Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlaar 26. Haftada bebeğim normal doğum pozisyonundaydı şuan sanki ayakları aşağıdaymış gibi hissediyorum acaba ters mi döndü bu mümkün olabiliyor mu bilen var mı

bizim ekim annelerimiz vardı ilk oğlumdan
doğum sonrası burda girip çıkmak zor olunca whatsaptan grup kurduk
buranın sayesinde çok güzel arkadaşlıklar kurduk buluştuk 3 yılı geçti hala konuşuyoruz çok şükür hep
ama ilk zamanlar oy geceleri herkesin emzirme dertleri o lohusa sorunları neler neler
sizlede inşallah böyle güzel grubumuz olur

Benim kaynanam iyidir ya sağolsun, onun gibi biri olmayı hedefliyorum. Onun da kaynanası iyiymiş iyi davranmış kendisine. Zinciri bozmam inşallah
çok şükür bizde öyleyiz ben görmedim kaynanalık der
ve bana da yapmaz eşim annesinden daha çok kaynana bana yani
ki altlı üstlü oturuyoruz

Kızlaar 26. Haftada bebeğim normal doğum pozisyonundaydı şuan sanki ayakları aşağıdaymış gibi hissediyorum acaba ters mi döndü bu mümkün olabiliyor mu bilen var mı
Henüz pozisyonu çok değişir önemli olan son haftalardaki pozisyonu. Ben de 28. Hafta da gittin kontrole ayakları aşağıda başı yukardaydı sürekli dönüyorlar bu haftalarda

çok şükür bizde öyleyiz ben görmedim kaynanalık der
ve bana da yapmaz eşim annesinden daha çok kaynana bana yani
ki altlı üstlü oturuyoruz
Valla babannem anneme yaptığı kaynanalıkta çıtayı öyle yükseltmiş ki kendi kaynanam bana melek geliyor.

Eki Görüntüle 2593036
Bilimsellenelim azıcık, kızlar ben omega 3 takviyesi almıyorum alsam mı ne önerirsiniz. Balık yiyemiyorum, iş yerinde haftada bir filan çıkıyor hemen kaçıyorum hamburgerciye
Ceviz fındık badem ye karsılıgında Ben çok severim balık babamın mekanı cennet olsun her hafta balık yapardık ailecek eşimde sevmez 1 senedir yiyemiyorum

senin kayınvalide nasıldır?

Kötü Sözü hareketi yoktur ama bencildir. Kendinden başka kimselerle işi olmaz. 5 yıldır bir işimin ucundan tuttuğuna şahit olmadık efemm.. en sevdiğim huyu aslan kocamı doğurmuş olması. Sırf bunun için kendisine minnettarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…