Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bak bu iyi bir gelişme sondan önceki iki cümlen

hahaha kız ben çok mülayimim burada yazdıklarıma bakma eşimle en büyük sorunumuz o. O hep diyor ki annem senden yüz buluyor cevap versen bozulduğunu belli etsen yapmaz diye. Ama ben de işte küslük olur anne oğul gerilir diye birşey demiyorum. Geçen kv akrabaları bile senin geline dediklerini biz desek suratımıza bakmaz dedi. Kv de benim gelinim öyle bozmaz beni kötü birşey hiç duymadım ağzından dedi. Benim kızım olacak hem mecbur iyi olmam gerek

En kötüsünden en iyisine yada melekler ve seytanlar diye
Benimki eşimden korkmasa liderliği kimseye kaptırmaz. şaka bir yana oğlunu pek sevmiyor evlat ayırıyor :) eşim de farkında geçen benim babam sarıldı eşime aferin oğlum arabanı da evini de aldın dedi. Eve geldik eşim ağladı. Okurken bile çalıştım da bi kere kendi babamdan duyamadım bu lafı dedi :) İçim parçalandı bizimkiler de yapmadı düğün zamanı herşeyimi ben yaptım giderken para bile bıraktım onlara ama asla takdir etmeyi bırakmadılar.

Evet biz kız anasıyız,her türlü nazımızı kaprisimizi çekecek damatlar.

Lafa gelince herkes herseyi biliyor. Sonra dagiliyorlar ay benimkilerde insallah dagilsinlar yeterki karismasinlar. Kendileri gibi yetistirmesinler cocuklarimi.
Söyliyecek laflari da bitmiyor valla. Seni iyi yonde desteklemesi gerekirken bide korkutuyormu. Valla felaket habercileri gibiler. Gercekten Allah hic kimseye muhtac etmesin bizi. Kardes buyuk cocuklari her zaman iyi yonde etkiliyor bence. Kiskanma olcagini sanmiyorum. Onlar zaten en basindan beri iki kardes yasiyorlar o duyguya alisiklar. Simdi de daha eglenceli olur gbi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…