Kötü Sözü hareketi yoktur ama bencildir. Kendinden başka kimselerle işi olmaz. 5 yıldır bir işimin ucundan tuttuğuna şahit olmadık efemm.. en sevdiğim huyu aslan kocamı doğurmuş olması. Sırf bunun için kendisine minnettarım.
hahaha kız ben çok mülayimim burada yazdıklarıma bakma eşimle en büyük sorunumuz o. O hep diyor ki annem senden yüz buluyor cevap versen bozulduğunu belli etsen yapmaz diye. Ama ben de işte küslük olur anne oğul gerilir diye birşey demiyorum. Geçen kv akrabaları bile senin geline dediklerini biz desek suratımıza bakmaz dedi. Kv de benim gelinim öyle bozmaz beni kötü birşey hiç duymadım ağzından dedi. Benim kızım olacak hem mecbur iyi olmam gerek
Benimki eşimden korkmasa liderliği kimseye kaptırmaz. şaka bir yana oğlunu pek sevmiyor evlat ayırıyor :) eşim de farkında geçen benim babam sarıldı eşime aferin oğlum arabanı da evini de aldın dedi. Eve geldik eşim ağladı. Okurken bile çalıştım da bi kere kendi babamdan duyamadım bu lafı dedi :) İçim parçalandı bizimkiler de yapmadı düğün zamanı herşeyimi ben yaptım giderken para bile bıraktım onlara ama asla takdir etmeyi bırakmadılar.
hahaha kız ben çok mülayimim burada yazdıklarıma bakma eşimle en büyük sorunumuz o. O hep diyor ki annem senden yüz buluyor cevap versen bozulduğunu belli etsen yapmaz diye. Ama ben de işte küslük olur anne oğul gerilir diye birşey demiyorum. Geçen kv akrabaları bile senin geline dediklerini biz desek suratımıza bakmaz dedi. Kv de benim gelinim öyle bozmaz beni kötü birşey hiç duymadım ağzından dedi. Benim kızım olacak hem mecbur iyi olmam gerek
Olurlar korkma hiç kendine cesaretin olsun.beni herkes korkuttu nasıl bakacaksın kv kişisi 2 kişi anca bakar bunları diye doğum yaptim çocuklarla yalnız kalmaya korkuyordum onlar ağladıkça bende ağlıyordum en sonunda kv ve görümceler buraya gel biz yardım ederiz dediler gittik eşim git gel yaptı annesinden işine hergun 3 saat yolu vardı sadece.gorumceler sözlerini unutmuş gibi burak sevmeye gelmeyi doğru düzgün uğramadılar kv de zaten doğru düzgün yardım etmedi beni strese soktu sürekli ve beni bırakıp alt katta kızının evine gitmiş orda uyumuş gündüz vakti ve eşim yakalamış onu geldi üst kata annem nerde diyor bana bilmiyorum çıktı gelmedi daha dedim ve 2 çocuk kucağımda.soyledi annesinin nerde olduğunu ve en kısa zamanda toplanıp gidelim birlikte bakarız allahım izni ile dedi ve paşalar gibi baktım da ama çok şükür gazları yoktu.simdi de kv çocuklar bebeği kıskanacak nasıl koruyacaksın bakacaksın deyip duruyor bende Allahım işine karışmıyorum verdiyse kolaylığını da verecek elbet kimse benim yerime tasalanmasın dedim ama hala sürekli kullanıyor bu cümleyi
Lafa gelince herkes herseyi biliyor. Sonra dagiliyorlar ay benimkilerde insallah dagilsinlar yeterki karismasinlar. Kendileri gibi yetistirmesinler cocuklarimi.
Söyliyecek laflari da bitmiyor valla. Seni iyi yonde desteklemesi gerekirken bide korkutuyormu. Valla felaket habercileri gibiler. Gercekten Allah hic kimseye muhtac etmesin bizi. Kardes buyuk cocuklari her zaman iyi yonde etkiliyor bence. Kiskanma olcagini sanmiyorum. Onlar zaten en basindan beri iki kardes yasiyorlar o duyguya alisiklar. Simdi de daha eglenceli olur gbi geliyor bana