Lafa gelince herkes herseyi biliyor. Sonra dagiliyorlar ay benimkilerde insallah dagilsinlar yeterki karismasinlar. Kendileri gibi yetistirmesinler cocuklarimi.
Söyliyecek laflari da bitmiyor valla. Seni iyi yonde desteklemesi gerekirken bide korkutuyormu. Valla felaket habercileri gibiler. Gercekten Allah hic kimseye muhtac etmesin bizi. Kardes buyuk cocuklari her zaman iyi yonde etkiliyor bence. Kiskanma olcagini sanmiyorum. Onlar zaten en basindan beri iki kardes yasiyorlar o duyguya alisiklar. Simdi de daha eglenceli olur gbi geliyor bana
Benim kaynanam da sağolsun hiçbirşeye karışmaz, maddi-manevi elinden geldiğince destek verir, biz de ev aldık çıkardı para verdi aklı başında biri şükür. Zaten çok yakın değiliz, aramızda 100 km falan var ama yine de 10-15 gün arası görüşürüz. Bu zamana kadar ne laf sokma, ne iğneleme, ne benim dediğim olacak şekilde tutturması olmamıştır. Allah razı olsun, sizinkileri okuyunca Allah'ın sevgili kuluymuşum dedim
Benim kaynanam da sağolsun hiçbirşeye karışmaz, maddi-manevi elinden geldiğince destek verir, biz de ev aldık çıkardı para verdi aklı başında biri şükür. Zaten çok yakın değiliz, aramızda 100 km falan var ama yine de 10-15 gün arası görüşürüz. Bu zamana kadar ne laf sokma, ne iğneleme, ne benim dediğim olacak şekilde tutturması olmamıştır. Allah razı olsun, sizinkileri okuyunca Allah'ın sevgili kuluymuşum dedim
Bak baak anlativereyim hastanedeyiz, ben kara kara nolcak diye dusunuyorum eşim geldi gözleri dolu dolu oğlanin ismi egemen kizinki nolcak ya dedi
Ben en basindan beri Egemen istiyodum durmadan da Egemen olck dimi dimi diye ugrasiyodum, koca kafa bana boyle yaparsan nefret etcem dedi isimden dedi. Bende susmustum bayadir lafini bile etmiyodum. Hastanede bu iş baglandi galiba.
Ama kiz icin fikir bile yok
Selam kızlar
Önceleri haftada 1 türk kahvesi tuketiyordum,
Şuan her gün bir fincan
yerine bir şey koymam lazım help me
Sütlü kahve demeyin,denedim olmadı.Kafeinsiz kahve aldım o digerinden daha zararliymis..
32. hafta gelsede kahveden çaydan bir uzaklassam ya ..
Neydi bi laf vardi. Kiz anasi canta gibiymis nereye gidilse goturulurmus. Seni kunduz seniii. Hadi iyisin. Ben iki yönlü kaynanayim bana dokunmayin anam
Selam kızlar
Önceleri haftada 1 türk kahvesi tuketiyordum,
Şuan her gün bir fincan
yerine bir şey koymam lazım help me
Sütlü kahve demeyin,denedim olmadı.Kafeinsiz kahve aldım o digerinden daha zararliymis..
32. hafta gelsede kahveden çaydan bir uzaklassam ya ..
Bak baak anlativereyim hastanedeyiz, ben kara kara nolcak diye dusunuyorum eşim geldi gözleri dolu dolu oğlanin ismi egemen kizinki nolcak ya dedi
Ben en basindan beri Egemen istiyodum durmadan da Egemen olck dimi dimi diye ugrasiyodum, koca kafa bana boyle yaparsan nefret etcem dedi isimden dedi. Bende susmustum bayadir lafini bile etmiyodum. Hastanede bu iş baglandi galiba.
Ama kiz icin fikir bile yok
benim bulantılar 4.5 ay sürdü..
Bulanti kesilince çaya, kahveye vurdum resmen kendimi..
doktorum normalde hic birseyi kisitlamaz,
özel günlerde bir kadeh şarap bile içebilirsin bir sey olmaz diyen biri..
ama çay için günde 1 bardak sekersiz/açık ,
kahve için asla, ama dayanamam dersen sütün icine azcik kat haftada 1 gün iç dedi.
kafein direk plesantaya geciyor dedi ..
Bunu bile bile hala daha kahve peşindeyim
vah beni ya