Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

İsimler netleşti mi artık?

Benim kaynanam da sağolsun hiçbirşeye karışmaz, maddi-manevi elinden geldiğince destek verir, biz de ev aldık çıkardı para verdi aklı başında biri şükür. Zaten çok yakın değiliz, aramızda 100 km falan var ama yine de 10-15 gün arası görüşürüz. Bu zamana kadar ne laf sokma, ne iğneleme, ne benim dediğim olacak şekilde tutturması olmamıştır. Allah razı olsun, sizinkileri okuyunca Allah'ın sevgili kuluymuşum dedim

Aaaaaah, vallahi en başta sen olursun bizler senn kuyruklarin oluruz. Sen naparsan onu yapariz minnak kaynişleriz biz.
Sen kesin KAYNANA olursun

Ben kız anası olcam kız kaynanalık ta yapamam, damat kızmasın ama erkek anası olsam fena olurdum ondan çok eminimmmm.

evet şanlısın aynı benim gibi

İsimler netleşti mi artık?
Bak baak anlativereyim hastanedeyiz, ben kara kara nolcak diye dusunuyorum eşim geldi gözleri dolu dolu oğlanin ismi egemen kizinki nolcak ya dedi
Ben en basindan beri Egemen istiyodum durmadan da Egemen olck dimi dimi diye ugrasiyodum, koca kafa bana boyle yaparsan nefret etcem dedi isimden dedi. Bende susmustum bayadir lafini bile etmiyodum. Hastanede bu iş baglandi galiba.
Ama kiz icin fikir bile yok

Selam kızlar
Önceleri haftada 1 türk kahvesi tuketiyordum,
Şuan her gün bir fincan
yerine bir şey koymam lazım help me
Sütlü kahve demeyin,denedim olmadı.Kafeinsiz kahve aldım o digerinden daha zararliymis..
32. hafta gelsede kahveden çaydan bir uzaklassam ya ..

Ben kız anası olcam kız kaynanalık ta yapamam, damat kızmasın ama erkek anası olsam fena olurdum ondan çok eminimmmm.
Neydi bi laf vardi. Kiz anasi canta gibiymis nereye gidilse goturulurmus. Seni kunduz seniii. Hadi iyisin. Ben iki yönlü kaynanayim bana dokunmayin anam

bende içiyorum canım ama cayı bıraktım sade Türk kahvesi içiyorum

Egemen ismini severim evet beğendimmm. Enişte bey haline nasıl üzüldüyse artık, sana moral olsun diye onayı basmış

bende içiyorum canım ama cayı bıraktım sade Türk kahvesi içiyorum

benim bulantılar 4.5 ay sürdü..
Bulanti kesilince çaya, kahveye vurdum resmen kendimi..
doktorum normalde hic birseyi kisitlamaz,
özel günlerde bir kadeh şarap bile içebilirsin bir sey olmaz diyen biri..
ama çay için günde 1 bardak sekersiz/açık ,
kahve için asla, ama dayanamam dersen sütün icine azcik kat haftada 1 gün iç dedi.
kafein direk plesantaya geciyor dedi ..
Bunu bile bile hala daha kahve peşindeyim
vah beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…