Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende çay çok içiyorum işyerinde

İnternette falan arastırdım 1 fincan kahve hakkımızmış fazlası zararmış 24 ünde randevum doktoruma sormam lazım

Eslem'e ne dersin egemen diyince aklıma nedense eslem geldi :)

Bizim de ikiz annelerimiz var 17 anne ×2ser bebek mart 24 de 3 yıl bitecek grubu kuralı ve hemen hemen hepimiz yüz yüze tanıştım birbirimize çok desteğimiz oldu hem maddi hem manevi

Bizim de ikiz annelerimiz var 17 anne ×2ser bebek mart 24 de 3 yıl bitecek grubu kuralı ve hemen hemen hepimiz yüz yüze tanıştım birbirimize çok desteğimiz oldu hem maddi hem manevi

Ayyy hepinizi bir anda evimde ağırladığımı düşünemedim 34 bebek...

Bende öyle düşünüyorum tek olup üstüne 1 tane gelse kıskanır ama şimdi 2 tane büyüdüler baştan beri o yüzden onu da içlerine alacaklar ve öyle soyluyorum hep inşallah Allah yaniltmaz beni

Bu nasıl mide ağrısı yoldaşlar
Midemle yemek borusunun birleştiği yerde kramp gibi ağrılarım oluyor. 2-3 gündür zulüm bişeyler yemek.

Bu nasıl mide ağrısı yoldaşlar
Midemle yemek borusunun birleştiği yerde kramp gibi ağrılarım oluyor. 2-3 gündür zulüm bişeyler yemek.
Ben gunlerdir Gavisconla yasiyorum resmen
Aksam hele asla uyutmuyor onu icmezsem midemden uyuyamiyorum.

Ben gunlerdir Gavisconla yasiyorum resmen
Aksam gele asla uyutmuyor onu icmezsem midemden uyuyamiyorum.
Sende yanma oluyordu diye hatırlıyorum. Başka şeyler de mi eklendi. Benimki yanma değil o da çok beter ama bu daha evvel yaşamadığım farklı bi ağrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…