benim bulantılar 4.5 ay sürdü..
Bulanti kesilince çaya, kahveye vurdum resmen kendimi..
doktorum normalde hic birseyi kisitlamaz,
özel günlerde bir kadeh şarap bile içebilirsin bir sey olmaz diyen biri..
ama çay için günde 1 bardak sekersiz/açık ,
kahve için asla, ama dayanamam dersen sütün icine azcik kat haftada 1 gün iç dedi.
kafein direk plesantaya geciyor dedi ..
Bunu bile bile hala daha kahve peşindeyim
vah beni ya
benim bulantılar 4.5 ay sürdü..
Bulanti kesilince çaya, kahveye vurdum resmen kendimi..
doktorum normalde hic birseyi kisitlamaz,
özel günlerde bir kadeh şarap bile içebilirsin bir sey olmaz diyen biri..
ama çay için günde 1 bardak sekersiz/açık ,
kahve için asla, ama dayanamam dersen sütün icine azcik kat haftada 1 gün iç dedi.
kafein direk plesantaya geciyor dedi ..
Bunu bile bile hala daha kahve peşindeyim
vah beni ya
Bak baak anlativereyim hastanedeyiz, ben kara kara nolcak diye dusunuyorum eşim geldi gözleri dolu dolu oğlanin ismi egemen kizinki nolcak ya dedi
Ben en basindan beri Egemen istiyodum durmadan da Egemen olck dimi dimi diye ugrasiyodum, koca kafa bana boyle yaparsan nefret etcem dedi isimden dedi. Bende susmustum bayadir lafini bile etmiyodum. Hastanede bu iş baglandi galiba.
Ama kiz icin fikir bile yok
bizim ekim annelerimiz vardı ilk oğlumdan
doğum sonrası burda girip çıkmak zor olunca whatsaptan grup kurduk
buranın sayesinde çok güzel arkadaşlıklar kurduk buluştuk 3 yılı geçti hala konuşuyoruz çok şükür hep
ama ilk zamanlar oy geceleri herkesin emzirme dertleri o lohusa sorunları neler neler
sizlede inşallah böyle güzel grubumuz olur
Bizim de ikiz annelerimiz var 17 anne ×2ser bebek mart 24 de 3 yıl bitecek grubu kuralı ve hemen hemen hepimiz yüz yüze tanıştım birbirimize çok desteğimiz oldu hem maddi hem manevi
Bizim de ikiz annelerimiz var 17 anne ×2ser bebek mart 24 de 3 yıl bitecek grubu kuralı ve hemen hemen hepimiz yüz yüze tanıştım birbirimize çok desteğimiz oldu hem maddi hem manevi
Lafa gelince herkes herseyi biliyor. Sonra dagiliyorlar ay benimkilerde insallah dagilsinlar yeterki karismasinlar. Kendileri gibi yetistirmesinler cocuklarimi.
Söyliyecek laflari da bitmiyor valla. Seni iyi yonde desteklemesi gerekirken bide korkutuyormu. Valla felaket habercileri gibiler. Gercekten Allah hic kimseye muhtac etmesin bizi. Kardes buyuk cocuklari her zaman iyi yonde etkiliyor bence. Kiskanma olcagini sanmiyorum. Onlar zaten en basindan beri iki kardes yasiyorlar o duyguya alisiklar. Simdi de daha eglenceli olur gbi geliyor bana
Bende öyle düşünüyorum tek olup üstüne 1 tane gelse kıskanır ama şimdi 2 tane büyüdüler baştan beri o yüzden onu da içlerine alacaklar ve öyle soyluyorum hep inşallah Allah yaniltmaz beni