Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızçeler başımın arkası tam ensemin başladığı yerde çok ağrım var kulak ağrısı desem değil baş ağrısı değil ama sancı gibi neyin nesi anlamadım bi kaç gündür yokluyo tansiyon da normal off of

Kızlaar 26. Haftada bebeğim normal doğum pozisyonundaydı şuan sanki ayakları aşağıdaymış gibi hissediyorum acaba ters mi döndü bu mümkün olabiliyor mu bilen var mı
Bugün bende öyle hissediyorum. Gümbür gümbürüm. Daha önce bu pozisyondayken ağrım olmuştı bugünde var sanki bu sebepten mi bilmem

İsim konusuna bizde henüz netlik kazandıramadı.elimizde bi ayşemiz var yanına alternatiflerimiz ayşe sena eşim istiyor kızım ayşe bilge,ayşe sema diyor bende ayşe sevde ya da ayşe sare diyorum.en son kura çekicez galiba

Bir günu daha devirdik
Doğuma 3 ay kalmış ,niye ben 6 hafta daha işe gitmek zorundayım.
İsteyenler keşke daha erken ayrilabilse
Cok zorlamaya başladı artık okul..

Seninkide madalya takilasi kaynanalardanmis

Kizzlarr hastane küvözi icin tutumu bitirdim cok sukur bi benim fiyonkum kaldi

Eklentiler

• Screenshot_20200219_212144_com.google.android.apps.photos.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20200219_212150_com.google.android.apps.photos.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200219_212157_com.google.android.apps.photos.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar bilhassa aynı bele haftada olanlar sürekli bebeğim alt tarafima vuruyor yani sanki çıkacak gibi bı acı sızı oluyo anlatabildim mi bilmiyorum. SiZde oluyor mu bu

Arkadaşlar bilhassa aynı bele haftada olanlar sürekli bebeğim alt tarafima vuruyor yani sanki çıkacak gibi bı acı sızı oluyo anlatabildim mi bilmiyorum. SiZde oluyor mu bu
Hem de nasıl oluyor. Daha dün akşam süründürdü beni hatta. Bak hem de aynı haftalardayız. İçini ferah tut. Bu sürecin bir parçası maalesef

Valla senin kayınvaliden tam ağzına kürekle vurmalık

Eşine de bravo valla

Yok artık yaaaaaa nasıl kovmadın evden

Ahhh ahh bu hamilelik lohusalıkta mahsus mu yapoyorlar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…