Kızçeler başımın arkası tam ensemin başladığı yerde çok ağrım var kulak ağrısı desem değil baş ağrısı değil ama sancı gibi neyin nesi anlamadım bi kaç gündür yokluyo tansiyon da normal off of
Kızlaar 26. Haftada bebeğim normal doğum pozisyonundaydı şuan sanki ayakları aşağıdaymış gibi hissediyorum acaba ters mi döndü bu mümkün olabiliyor mu bilen var mı
Eşimle isim konusunda anlaşamıyorduk,isimli set yaptırcam karar vevededim.Oğlum Mert diyordu,eşim Uras şükür içimize sindi Mert Uras koyacaz inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
İsim konusuna bizde henüz netlik kazandıramadı.elimizde bi ayşemiz var yanına alternatiflerimiz ayşe sena eşim istiyor kızım ayşe bilge,ayşe sema diyor bende ayşe sevde ya da ayşe sare diyorum.en son kura çekicez galiba
Bir günu daha devirdik
Doğuma 3 ay kalmış ,niye ben 6 hafta daha işe gitmek zorundayım.
İsteyenler keşke daha erken ayrilabilse
Cok zorlamaya başladı artık okul..
Benim kaynanam da sağolsun hiçbirşeye karışmaz, maddi-manevi elinden geldiğince destek verir, biz de ev aldık çıkardı para verdi aklı başında biri şükür. Zaten çok yakın değiliz, aramızda 100 km falan var ama yine de 10-15 gün arası görüşürüz. Bu zamana kadar ne laf sokma, ne iğneleme, ne benim dediğim olacak şekilde tutturması olmamıştır. Allah razı olsun, sizinkileri okuyunca Allah'ın sevgili kuluymuşum dedim
Arkadaşlar bilhassa aynı bele haftada olanlar sürekli bebeğim alt tarafima vuruyor yani sanki çıkacak gibi bı acı sızı oluyo anlatabildim mi bilmiyorum. SiZde oluyor mu bu
Arkadaşlar bilhassa aynı bele haftada olanlar sürekli bebeğim alt tarafima vuruyor yani sanki çıkacak gibi bı acı sızı oluyo anlatabildim mi bilmiyorum. SiZde oluyor mu bu
Benimki almıyor ama başka bebeklerle çok yarıştırıyor. Eşimin kuzeni doğurdu. telefonda bana 3.5 kg doğurmuş bizimkiler gibi iri sizinkiler gibi değil dedi. (annem beni 2900 kardeşimi 2800 doğurmuş onu diyor. )
Allah göstermesin hasta da olabilir,millete anlatınca noluyor acaba,bende doğum yaptım bebe emziriyorum,tel.le konuşuyor bebek te burda inek te burda dedi,ineği tekrarladı,karşıdaki kişi hoş değil dedi,oda öyle biz de olduk dedi,bence de inek hiç hoş değil dedim ya iğrenç laflar
Şaka bir yana ben bu kadar bilenmemiştim de. En büyük ayıbı ben kanamalı evde yatarken kendi eşini bırakıp gelemediği için annem gelip kalmıştı. 10 gün kadar annemi cuma günü arayıp haftasonu evine git sen kocası evde demişti. Annem de gitmişti. Eşim de kv'e ben tek bakamam anne niye öyle dedin bak kadın gelip kalıyor Allah razı olsun deme öyle alınır gelmezse sen de gelmiyorsun bu kız tek evde ne yapar demişti de pazartesi gelip anneme oğlumu doldurmuşunuz lafı yapıp ağlamıştı. Annem de ben birşey demedim demişti ki gerçekten demedi bizim yanımızda konuşuldu zaten. Ağladı oğluyla kavga etti vs. Bunları hep benim yanımda yaptı. Kanama olduğu gün ben hastaneden çıkarken doktor bunları aldı yanına bu kızın ilacı moral gram üzülmeyecek üzüntülü film bile izlemeyecek eğlendirin onu demişti. Hala bir insan doktor bunları derken nasıl bunları yapar anlamıyorum o gün bugündür affedemiyorum işte.