Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay aklima geldi.benimki ilk oglum 4 - 5 aylikken dedi bu cocuk kafasini tutamiyor hasta,engelli gibi birseyler soylemis millet beni ariyor ne yi var cocugun diye neler cektim ben ya.cok uzulmustum.psikolojiniz bozmayayim daha fazla.
Sen dogurdugun icin engelli demedigi kalır zaten ama kendi kızlarının olsa olumsuz seyleri bile çok güzel kıvırıp olumlu biseye dönüştürmeyi bilirler. Anası sevilmeyenin danası da sevilmezmiş boşverin amaaaan tırt

Öyle cnm kalpleri kararmis artik onlarin. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorundalar.biz onlardan sevgi istemiyoruz zatende en azindan saygi kismini yapabilirseler yeter

sinirimden ağladım,kovulurmu kendini hanımağa olarak görüyor,malesef ona kalan evlerin birinde yaşıyoruz,bana muhtaçlar gibi görüyor,kız çok dertliyimbakma
kovulur mu hiç öylesi benimki kız oldu diye bin surat bebe doğdu sonra şeyini görünce tüh erkek değilmiş dedi hastane odasında burnumdan getirdi kendi istediği bir kızı alacakmış boşatacakmış vb. (doğumdan sonra kaç kez buluşturmaya kalktı o kızla eşimi) neler yaptı görümcelerim kayınbabam hepsi sonunda eşim düzeldi biraz ama o dogumdan sonraki 6 ayı bir bana son birde Allaha.. şimdi yine hamileyim öğrenince ne gereği vardı dedi insan hayırlı olsun vb der yalandan şimdiden eşimi doldurmaya başlamışlar doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum eşim sen bu bebelere bakamazsın nasıl bakacan vb. başladı işten eve geliyoruz ben yumurta yarim yeter vb. laflar bebek için ben yemek zorundayım şunu yapayım hergün o mu yenir bunu yapayım yok sevmem sevdiğin bişey yapayım o uzun sürer pişmesi kendi yer kalkar bende beraber yemek istiyorum ama malesef olmuyor bunları yaptıgında anlıyorum bir kaç saat sonra laf arasında soruyorum annesiyle bacılarıyla konuşmuş ne yapıp dolduruyorlarsa artık bana hamileliğimde de doğumumda da yaptıklarını Allaha havale ediyorum

Öyle yapınca ellerine ne geciyor ne kadar vicdansız insanlar benim eşimin aileside parası varken kardesim oglum bilmem ne parası yokken yüzüne bile bakmazlar gel gör onlar daha degerliydi bana karsı ailesinden kazık yiyince ne hikmetse ben ailesi oldum hatırladkca yasadıklarımı sinirim tepeme çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…