kovulur mu hiç öylesi benimki kız oldu diye bin surat bebe doğdu sonra şeyini görünce tüh erkek değilmiş dedi hastane odasında burnumdan getirdi kendi istediği bir kızı alacakmış boşatacakmış vb. (doğumdan sonra kaç kez buluşturmaya kalktı o kızla eşimi) neler yaptı görümcelerim kayınbabam hepsi sonunda eşim düzeldi biraz ama o dogumdan sonraki 6 ayı bir bana son birde Allaha.. şimdi yine hamileyim öğrenince ne gereği vardı dedi insan hayırlı olsun vb der yalandan şimdiden eşimi doldurmaya başlamışlar doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum eşim sen bu bebelere bakamazsın nasıl bakacan vb. başladı işten eve geliyoruz ben yumurta yarim yeter vb. laflar bebek için ben yemek zorundayım şunu yapayım hergün o mu yenir bunu yapayım yok sevmem sevdiğin bişey yapayım o uzun sürer pişmesi kendi yer kalkar bende beraber yemek istiyorum ama malesef olmuyor bunları yaptıgında anlıyorum bir kaç saat sonra laf arasında soruyorum annesiyle bacılarıyla konuşmuş ne yapıp dolduruyorlarsa artık bana hamileliğimde de doğumumda da yaptıklarını Allaha havale ediyorum