En zor insanlar hemen gaza hemen doldurusa gelen insanlardir benim kayinvalidede öyle.sizde cok seyler cekmissinizkovulur mu hiç öylesi benimki kız oldu diye bin surat bebe doğdu sonra şeyini görünce tüh erkek değilmiş dedi hastane odasında burnumdan getirdi kendi istediği bir kızı alacakmış boşatacakmış vb. (doğumdan sonra kaç kez buluşturmaya kalktı o kızla eşimi) neler yaptı görümcelerim kayınbabam hepsi sonunda eşim düzeldi biraz ama o dogumdan sonraki 6 ayı bir bana son birde Allaha.. şimdi yine hamileyim öğrenince ne gereği vardı dedi insan hayırlı olsun vb der yalandan şimdiden eşimi doldurmaya başlamışlar doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum eşim sen bu bebelere bakamazsın nasıl bakacan vb. başladı işten eve geliyoruz ben yumurta yarim yeter vb. laflar bebek için ben yemek zorundayım şunu yapayım hergün o mu yenir bunu yapayım yok sevmem sevdiğin bişey yapayım o uzun sürer pişmesi kendi yer kalkar bende beraber yemek istiyorum ama malesef olmuyor bunları yaptıgında anlıyorum bir kaç saat sonra laf arasında soruyorum annesiyle bacılarıyla konuşmuş ne yapıp dolduruyorlarsa artık bana hamileliğimde de doğumumda da yaptıklarını Allaha havale ediyorum
kovulur mu hiç öylesi benimki kız oldu diye bin surat bebe doğdu sonra şeyini görünce tüh erkek değilmiş dedi hastane odasında burnumdan getirdi kendi istediği bir kızı alacakmış boşatacakmış vb. (doğumdan sonra kaç kez buluşturmaya kalktı o kızla eşimi) neler yaptı görümcelerim kayınbabam hepsi sonunda eşim düzeldi biraz ama o dogumdan sonraki 6 ayı bir bana son birde Allaha.. şimdi yine hamileyim öğrenince ne gereği vardı dedi insan hayırlı olsun vb der yalandan şimdiden eşimi doldurmaya başlamışlar doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum eşim sen bu bebelere bakamazsın nasıl bakacan vb. başladı işten eve geliyoruz ben yumurta yarim yeter vb. laflar bebek için ben yemek zorundayım şunu yapayım hergün o mu yenir bunu yapayım yok sevmem sevdiğin bişey yapayım o uzun sürer pişmesi kendi yer kalkar bende beraber yemek istiyorum ama malesef olmuyor bunları yaptıgında anlıyorum bir kaç saat sonra laf arasında soruyorum annesiyle bacılarıyla konuşmuş ne yapıp dolduruyorlarsa artık bana hamileliğimde de doğumumda da yaptıklarını Allaha havale ediyorum
onlardan kazık yiyince sen ailesi olmuyorsun bunu da yaşadım malesefÖyle yapınca ellerine ne geciyor ne kadar vicdansız insanlar benim eşimin aileside parası varken kardesim oglum bilmem ne parası yokken yüzüne bile bakmazlar gel gör onlar daha degerliydi bana karsı ailesinden kazık yiyince ne hikmetse ben ailesi oldum hatırladkca yasadıklarımı sinirim tepeme çıkıyor
Sabahlık ilk doğumdan var diye almadım canim yaza da geliyor diyegünaydın güzeller :) gecelik sabahlık pijama takımı aldınızmı nerelerden aldınız acaba
günaydınnn ben lohusam.com dan aldım Catherine's 85154 Flower Arts Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Sipariş Ver | Lohusamgünaydın güzeller :) gecelik sabahlık pijama takımı aldınızmı nerelerden aldınız acaba
kovulur mu hiç öylesi benimki kız oldu diye bin surat bebe doğdu sonra şeyini görünce tüh erkek değilmiş dedi hastane odasında burnumdan getirdi kendi istediği bir kızı alacakmış boşatacakmış vb. (doğumdan sonra kaç kez buluşturmaya kalktı o kızla eşimi) neler yaptı görümcelerim kayınbabam hepsi sonunda eşim düzeldi biraz ama o dogumdan sonraki 6 ayı bir bana son birde Allaha.. şimdi yine hamileyim öğrenince ne gereği vardı dedi insan hayırlı olsun vb der yalandan şimdiden eşimi doldurmaya başlamışlar doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum eşim sen bu bebelere bakamazsın nasıl bakacan vb. başladı işten eve geliyoruz ben yumurta yarim yeter vb. laflar bebek için ben yemek zorundayım şunu yapayım hergün o mu yenir bunu yapayım yok sevmem sevdiğin bişey yapayım o uzun sürer pişmesi kendi yer kalkar bende beraber yemek istiyorum ama malesef olmuyor bunları yaptıgında anlıyorum bir kaç saat sonra laf arasında soruyorum annesiyle bacılarıyla konuşmuş ne yapıp dolduruyorlarsa artık bana hamileliğimde de doğumumda da yaptıklarını Allaha havale ediyorum
Herkese selamlar .dun dedikodu gunumuzdu efendim.bugunku program nedir
Şaka bir yana benim bu oksuruk arada yokluyor tam gecmiyor manyakmidir nedir baglandi bana birakmiyor
öyle okadar zoruma gitmişti ki o zaman Allahım bana da bir erkek evlat ver de hem yuvam için hemde kaynana değil anne olmayı da nasip et beni evladımı ve eşini üzecek bişey yapacaksam da verme erkek evlat diye dua ettim Allah duamı kabul etti şu an oglum olacak Allah nasip ederseYok artık yaaa. Kızın olduğu için mi eşinden boşatmaya kalktı. Nasıl bir insan bu yaaaa... Valla şuan diğer bütün kaynanalar başka bir sınıfta seninki başka bir sınıfta. Film gibi gerçekten. Allah ıslah etsin
Çok güzelmiş canımgünaydınnn ben lohusam.com dan aldım Catherine's 85154 Flower Arts Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Sipariş Ver | Lohusam
annem de bi tane beyaz dantelli bir takım almış bana
Osuruk diye okudum ya ben
kaynanam kız doğurdugu için bereketliymiş ben kız doğurunca öyle olmuyorBirkaç kez okuduğum yazdığını ama sindiremedim. Görümcelerin var belli, onları doğurdu diye iyi ki kendisinü boşatmamışlar. Nasıl bir zihniyet bu ayol,ürperdim. Kocanı ukrtar annem sen onların elinden.
Gule gule giy cnm cok zarifmis guvenilir bir site ozamn.bedeni nasil sectingünaydınnn ben lohusam.com dan aldım Catherine's 85154 Flower Arts Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Sipariş Ver | Lohusam
annem de bi tane beyaz dantelli bir takım almış bana
Ben de çok beğendim de her zarif şey gibi bu da çok pahalıGule gule giy cnm cok zarifmis guvenilir bir site ozamn.bedeni nasil sectin
amin canım Allah onlara vicdan versin diyorum ben her duamda off cok dertliyimEn zor insanlar hemen gaza hemen doldurusa gelen insanlardir benim kayinvalidede öyle.sizde cok seyler cekmissinizallah sabir versin onlarada akil
Aman hepsi tuhaf bunlarin benkmkide kizim yok diye uzulur kendi kizi yok.keske bir kizim.olsaydi der hic erkek torunu yoktu benle allah ömür versin iki oğlan torunu oldu .3.cuyu ben cok istedim kiz olsun rabbim nasip etti. sevinmedi öyle.esime diyormus keske erkek olsaydi.erkek az torunlar arasinda. Bende inadina yaninda.canim kizim prensesim diye seviyorum iyiki kiz falan diyorum catlasinlarkaynanam kız doğurdugu için bereketliymiş ben kız doğurunca öyle olmuyor
Geçmeyen öksürük bende de varHerkese selamlar .dun dedikodu gunumuzdu efendim.bugunku program nedir
Şaka bir yana benim bu oksuruk arada yokluyor tam gecmiyor manyakmidir nedir baglandi bana birakmiyor
Fiyat yuksek cnm. benim bir tane lila var eskiden kalma tabi kullanilmadigi icin yeni bir tane alsam yeter bir magazalara bakacagim bulamazsam mecbur internetten alirim .5 yil oncede 200 civari almistim iste lohusa olunca sacma sapan yukseltiyorlar fiyatiBen de çok beğendim de her zarif şey gibi bu da çok pahalı
Yahu ne saçma şey. Artık insanlar kızı olsun diye bakıyor aksine. Evladın kızı erkeği mi olur? O mis gibi kokuyu içinize çekince cinsiyet falan kalmıyor. Her biri birbirinden tatlı, kukulu pipili minnoşlar onlar.kaynanam kız doğurdugu için bereketliymiş ben kız doğurunca öyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?