Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
En zor insanlar hemen gaza hemen doldurusa gelen insanlardir benim kayinvalidede öyle.sizde cok seyler cekmissinizallah sabir versin onlarada akil

Yok artık yaaa. Kızın olduğu için mi eşinden boşatmaya kalktı. Nasıl bir insan bu yaaaa... Valla şuan diğer bütün kaynanalar başka bir sınıfta seninki başka bir sınıfta. Film gibi gerçekten. Allah ıslah etsin

Herkese selamlar .dun dedikodu gunumuzdu efendim.bugunku program nedir
Şaka bir yana benim bu oksuruk arada yokluyor tam gecmiyor manyakmidir nedir baglandi bana birakmiyor

onlardan kazık yiyince sen ailesi olmuyorsun bunu da yaşadım malesef
en azından ben ailesi olmuyorum sadece onlarla tekrardan can ciğer olana kadar bana sen evletlerım benim ailemsin senin arkandayım dedi onlarla barışınca sen hatalısın oluyor benim eşim hatalı olmadığımı bildiği halde görümcem yalandan göz yaşı döktü diye sen hatalısın özür dile dedi herkesin içinde okadar zoruma gitmişti ki arkandayım ailem sensin diyen kişi gitmişti el mahkum evlatlarım için özür diledim sadece orda eşime herkesin içinde bana yapılanı kendi kızlarına yapılsa ve eşi bunu yapınca ne yaparlar dedim öyle bişey söz konusu olamaz dedi onu sahipsiz sanmasın kimse dedi kaynanam kayınbabam eşim vb. bende peki ben cevabımı aldım dedim üstelik görümcemin çocugu annemle annanem yalan söylüyor yengem doğru söylüyor dediği halde

Birkaç kez okuduğum yazdığını ama sindiremedim. Görümcelerin var belli, onları doğurdu diye iyi ki kendisinü boşatmamışlar. Nasıl bir zihniyet bu ayol,ürperdim. Kocanı ukrtar annem sen onların elinden.

öyle okadar zoruma gitmişti ki o zaman Allahım bana da bir erkek evlat ver de hem yuvam için hemde kaynana değil anne olmayı da nasip et beni evladımı ve eşini üzecek bişey yapacaksam da verme erkek evlat diye dua ettim Allah duamı kabul etti şu an oglum olacak Allah nasip ederse

kaynanam kız doğurdugu için bereketliymiş ben kız doğurunca öyle olmuyor

Aman hepsi tuhaf bunlarin benkmkide kizim yok diye uzulur kendi kizi yok.keske bir kizim.olsaydi der hic erkek torunu yoktu benle allah ömür versin iki oğlan torunu oldu .3.cuyu ben cok istedim kiz olsun rabbim nasip etti. sevinmedi öyle.esime diyormus keske erkek olsaydi.erkek az torunlar arasinda. Bende inadina yaninda.canim kizim prensesim diye seviyorum iyiki kiz falan diyorum catlasinlar

Herkese selamlar .dun dedikodu gunumuzdu efendim.bugunku program nedir
Şaka bir yana benim bu oksuruk arada yokluyor tam gecmiyor manyakmidir nedir baglandi bana birakmiyor
Geçmeyen öksürük bende de var bir de burnum akıyor 2 gündür grip gibi değilim ama tıkanıyorum. Hep hasta geçirdim şu hamileliği

Ben de çok beğendim de her zarif şey gibi bu da çok pahalı
Fiyat yuksek cnm. benim bir tane lila var eskiden kalma tabi kullanilmadigi icin yeni bir tane alsam yeter bir magazalara bakacagim bulamazsam mecbur internetten alirim .5 yil oncede 200 civari almistim iste lohusa olunca sacma sapan yukseltiyorlar fiyati

Yahu ne saçma şey. Artık insanlar kızı olsun diye bakıyor aksine. Evladın kızı erkeği mi olur? O mis gibi kokuyu içinize çekince cinsiyet falan kalmıyor. Her biri birbirinden tatlı, kukulu pipili minnoşlar onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…