Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bizimkinin de 2 oğlu var kız olduğunu duyunca "olsun" demişti sadece. Eşim de kız çok istiyordu sonuç yine anne oğul tartışması eşim kıskandı bizim kızımızın olmasını diyor. Biz de ikisi yan yana gelince hep bi kaos. Ben hep diken üstü hakem. Eşimi dürtmekten ayağım alındı.

Geçmeyen öksürük bende de var bir de burnum akıyor 2 gündür grip gibi değilim ama tıkanıyorum. Hep hasta geçirdim şu hamileliği
Gecmis olsun dicem kuzum.ama gecmiyor bitiyor gene geliyor

Aynen ❤

Bosver catlasin iste sonucta torunu ama beyinlermi kucuk anlamadim.ne taraftan bakiyorlar nasil goruyorlar bizleri aklim almiyor bazen.

Benimki de zengin bir akraba kızını istemiş,o gün bugün tavırlı bana,istemediği ne kadar iyi davransamda belli eşimin baba tarafında kız çocuğu yok 3 kuşaktır,bende oğlana hamileyim dedim,moralim bozuldu dedi,doğdu ben kız bekliyorum hala dedi,bebeğe Allah vergisi biz 3 kız kardeşiz soylarında kız yok.HamileyKüstüm 4 aydır bu da mı erkek demiş eşime o da evet demiş,gülmüş,Allah sanada yardım etsin ne zor çok iyi bilirim,inşallah duzelir biraz

inşallah düzelir canım kaynanalar eger gelini istemezse kız olsa neden oğlan olmadı oglan olmazsa neden kız olmadı diyolar bende şunu anlamıyorum madem istediğin kızı alacaktın bu adam benimle evlenene kadar niye almadın o zaman lafın geçmedi şimdi niye uraşıyon hala oglun almamış el kızı ne yapmış bizide bir ana doğurmuş bizmi düşmanız bizmi kötüyüz

Şimdi seni etiketleyip nasılsın diye yazacaktım ,mesajını gordum
Ben iyiyim şahsen
Sadece okula gitmek zor geliyor
32 olsam da izne ayrilsam diye bekliyorum

Eşim tam tersi çok iyidir,Çok iyidir aramız ne güzel yuva kurdu,mutlular demiyor,en son 4 ay önce dedim,Allah aşkına boşanalım kimi istiyorsa al,rahatlayım istenmemekten bıktım.O da benim yanımda durdu,niye iyi giden evliliğimi bozayim sen annene değeliysen beni de bir ana doğurdum,bu nedir ya,konuştukça günaha giriyorum ama içime atınca da titreme tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…