Bizimkinin de 2 oğlu var kız olduğunu duyunca "olsun" demişti sadece. Eşim de kız çok istiyordu sonuç yine anne oğul tartışmasıAman hepsi tuhaf bunlarin benkmkide kizim yok diye uzulur kendi kizi yok.keske bir kizim.olsaydi der hic erkek torunu yoktu benle allah ömür versin iki ohlan torunu oldu .3.cuyu ben cok istedim rabbim nasip etti sevinmedi öyle.esime diyormus keske erkek olsaydi.erkek az torunlar arasinda. Bende inadina yaninda.canim kizim prensesim diye seviyorum iyiki kiz falan diyorum catlasinlar
Gecmis olsun dicem kuzum.ama gecmiyor bitiyor gene geliyor
Geçmeyen öksürük bende de varbir de burnum akıyor 2 gündür grip gibi değilim ama tıkanıyorum. Hep hasta geçirdim şu hamileliği
Aynen ❤Yahu ne saçma şey. Artık insanlar kızı olsun diye bakıyor aksine. Evladın kızı erkeği mi olur? O mis gibi kokuyu içinize çekince cinsiyet falan kalmıyor. Her biri birbirinden tatlı, kukulu pipili minnoşlar onlar.
Aynen geçmiyor bana doktor balgamı atmıyorsun ondan dedi. Belki senin de ondandır.Gecmis olsun dicem kuzum.ama gecmiyor bitiyor gene geliyor
saol kuzum bakıyım bendeBen özdilekten aldım kuzum,1 pijama takımı geri hep gecelik. Ama yalovadaki özdilekten,köseköydekine bakmadım.
Bosver catlasin iste sonucta torunu ama beyinlermi kucuk anlamadim.ne taraftan bakiyorlar nasil goruyorlar bizleri aklim almiyor bazen.Bizimkinin de 2 oğlu var kız olduğunu duyunca "olsun" demişti sadece. Eşim de kız çok istiyordu sonuç yine anne oğul tartışmasıeşim kıskandı bizim kızımızın olmasını diyor. Biz de ikisi yan yana gelince hep bi kaos. Ben hep diken üstü hakem. Eşimi dürtmekten ayağım alındı.
Bana antibiyotik verdi sprey verdi gene gitmiyor cnm var balgamda .Aynen geçmiyor bana doktor balgamı atmıyorsun ondan dedi. Belki senin de ondandır.
çok güzelmiş kuzum güzel günlerde giy inşallahgünaydınnn ben lohusam.com dan aldım Catherine's 85154 Flower Arts Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Sipariş Ver | Lohusam
annem de bi tane beyaz dantelli bir takım almış bana
L beden aldım giyindim çok hafif bol oldu, doğurunca göbeğim yine bu aşamaya kadar iner diye düşünüyorum inşallah yaniGule gule giy cnm cok zarifmis guvenilir bir site ozamn.bedeni nasil sectin
maalesef adında lohusa-hamile geçen herşey çok pahalıBen de çok beğendim de her zarif şey gibi bu da çok pahalı
Amin canım inşallahçok güzelmiş kuzum güzel günlerde giy inşallah
Benimki de zengin bir akraba kızını istemiş,o gün bugün tavırlı bana,istemediği ne kadar iyi davransamda belli eşimin baba tarafında kız çocuğu yok 3 kuşaktır,bende oğlana hamileyim dedim,moralim bozuldu dedi,doğdu ben kız bekliyorum hala dedi,bebeğe Allah vergisi biz 3 kız kardeşiz soylarında kız yok.HamileyKüstüm 4 aydır bu da mı erkek demiş eşime o da evet demiş,gülmüş,Allah sanada yardım etsin ne zor çok iyi bilirim,inşallah duzelir birazkovulur mu hiç öylesi benimki kız oldu diye bin surat bebe doğdu sonra şeyini görünce tüh erkek değilmiş dedi hastane odasında burnumdan getirdi kendi istediği bir kızı alacakmış boşatacakmış vb. (doğumdan sonra kaç kez buluşturmaya kalktı o kızla eşimi) neler yaptı görümcelerim kayınbabam hepsi sonunda eşim düzeldi biraz ama o dogumdan sonraki 6 ayı bir bana son birde Allaha.. şimdi yine hamileyim öğrenince ne gereği vardı dedi insan hayırlı olsun vb der yalandan şimdiden eşimi doldurmaya başlamışlar doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum eşim sen bu bebelere bakamazsın nasıl bakacan vb. başladı işten eve geliyoruz ben yumurta yarim yeter vb. laflar bebek için ben yemek zorundayım şunu yapayım hergün o mu yenir bunu yapayım yok sevmem sevdiğin bişey yapayım o uzun sürer pişmesi kendi yer kalkar bende beraber yemek istiyorum ama malesef olmuyor bunları yaptıgında anlıyorum bir kaç saat sonra laf arasında soruyorum annesiyle bacılarıyla konuşmuş ne yapıp dolduruyorlarsa artık bana hamileliğimde de doğumumda da yaptıklarını Allaha havale ediyorum
inşallah düzelir canım kaynanalar eger gelini istemezse kız olsa neden oğlan olmadı oglan olmazsa neden kız olmadı diyolar bende şunu anlamıyorum madem istediğin kızı alacaktın bu adam benimle evlenene kadar niye almadın o zaman lafın geçmedi şimdi niye uraşıyon hala oglun almamış el kızı ne yapmış bizide bir ana doğurmuş bizmi düşmanız bizmi kötüyüzir akraba kızını istemiş,o gün bugün tavırlı bana,istemediği ne kadar iyi davransamda belli eşimin baba tarafında kız çocuğu yok 3 kuşaktır,bende oğlana hamileyim dedim,moralim bozuldu dedi,doğdu ben kız bekliyorum hala dedi,bebeğe Allah vergisi biz 3 kız kardeşiz soylarında kız yok.HamileyKüstüm 4 aydır bu da mı erkek demiş eşime o da evet demiş,gülmüş,Allah sanada yardım etsin ne zor çok iyi bilirim,inşallah duzelir biraz
Şimdi seni etiketleyip nasılsın diye yazacaktım ,mesajını gordum
Eşim tam tersi çok iyidir,Çok iyidir aramız ne güzel yuva kurdu,mutlular demiyor,en son 4 ay önce dedim,Allah aşkına boşanalım kimi istiyorsa al,rahatlayım istenmemekten bıktım.O da benim yanımda durdu,niye iyi giden evliliğimi bozayim sen annene değeliysen beni de bir ana doğurdum,bu nedir ya,konuştukça günaha giriyorum ama içime atınca da titreme tutuyorinşallah düzelir canım kaynanalar eger gelini istemezse kız olsa neden oğlan olmadı oglan olmazsa neden kız olmadı diyolar bende şunu anlamıyorum madem istediğin kızı alacaktın bu adam benimle evlenene kadar niye almadın o zaman lafın geçmedi şimdi niye uraşıyon hala oglun almamış el kızı ne yapmış bizide bir ana doğurmuş bizmi düşmanız bizmi kötüyüz
Ah gönüller biirŞimdi seni etiketleyip nasılsın diye yazacaktım ,mesajını gordum
Ben iyiyim şahsen
Sadece okula gitmek zor geliyor
32 olsam da izne ayrilsam diye bekliyorum
Olmaz herhalde canım ya keşke olsaAh gönüller biir
Doktorlardab rica ediverseniz erkenden yazamiyormu acaba
İnstagramdan zerrebebe sayfasından aldım canım lohusa sitelerinde olan bi çok ürün daha uygun tavsiye ederim bazı ürünlerde fiyat farkı varsaol kuzum bakıyım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?