Kuzular Polo da çok güzel indirim var. Ben denemek için bi
Üçlü zıbın bide elbise aldım güzelse devamına bakıcam ama yorumlar çok güzel bi bakın derim. Hastane çıkışım çok olduğu için almadım onlarda çok iyi düşmüş
Vallahi insanlari anlamiyorum ya hamile kadinin evine ne diye gezmeye gidiyon ya. Arkdaslar bu devrani dondurelim bebislerimizden sonra hamile kimsenn evlerine gitmeyelim yaziktir gunahtir ya.
Canim sende yorma kendini vallahi insanlar bi yana karnindaki bebek bi yana. Evi dagit dök saç bulasiklari yığ. Tozlari gorsunler bidaha gelmesinler. İnsani delirtecekler he
E-Devlet üzerinden yapılacak başvurularda 650 TL ev hanımı olan annelere ödenecek. 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da başvurular E-Devlet üzerinden...
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl,ben işteyim çalışıyorum şükür yaramaz bişey yok tekmeleri çok güçlü hissediyorum :) beni sallıyor bazen kıvrılıp gidiyor harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
E-Devlet üzerinden yapılacak başvurularda 650 TL ev hanımı olan annelere ödenecek. 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da başvurular E-Devlet üzerinden...
Bizim de ikiz annelerimiz var 17 anne ×2ser bebek mart 24 de 3 yıl bitecek grubu kuralı ve hemen hemen hepimiz yüz yüze tanıştım birbirimize çok desteğimiz oldu hem maddi hem manevi
Bence uyuma imkaniniz varsa uyuyun benim yok siz simdiden enerji depolayin.sabah erkenden kalkiyoz kizimda alisti erkenci kuş hemen tekmeliyor kendini belli ediyor ,abileri okula birakiyoruz donuste marketti alisveristi eve gelis derken uykum zaten kaciyor.
Eşim tam tersi çok iyidir,Çok iyidir aramız ne güzel yuva kurdu,mutlular demiyor,en son 4 ay önce dedim,Allah aşkına boşanalım kimi istiyorsa al,rahatlayım istenmemekten bıktım.O da benim yanımda durdu,niye iyi giden evliliğimi bozayim sen annene değeliysen beni de bir ana doğurdum,bu nedir ya,konuştukça günaha giriyorum ama içime atınca da titreme tutuyor