Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlarr bu bebiş beni uykucu yaptı iyice sabahları zor uyanıyorum inşallah kendisi de böyle uykucu olur

Kuzular Polo da çok güzel indirim var. Ben denemek için bi
Üçlü zıbın bide elbise aldım güzelse devamına bakıcam ama yorumlar çok güzel bi bakın derim. Hastane çıkışım çok olduğu için almadım onlarda çok iyi düşmüş

Eklentiler

• 9C43609F-A6C9-4F6B-A0A8-1F9F8B5D7ADE.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar gunaydiiin tek kolumla misafir agirliyirum bugunn evimde nasil toz anlatamam
Vallahi insanlari anlamiyorum ya hamile kadinin evine ne diye gezmeye gidiyon ya. Arkdaslar bu devrani dondurelim bebislerimizden sonra hamile kimsenn evlerine gitmeyelim yaziktir gunahtir ya.
Canim sende yorma kendini vallahi insanlar bi yana karnindaki bebek bi yana. Evi dagit dök saç bulasiklari yığ. Tozlari gorsunler bidaha gelmesinler. İnsani delirtecekler he

Bizim de ikiz annelerimiz var 17 anne ×2ser bebek mart 24 de 3 yıl bitecek grubu kuralı ve hemen hemen hepimiz yüz yüze tanıştım birbirimize çok desteğimiz oldu hem maddi hem manevi
ne kadar güzel bizde bi kaç arkadaş görüştük hep görüşemediklerimle bile sanki görüşmüş gibiyiz

Bence uyuma imkaniniz varsa uyuyun benim yok siz simdiden enerji depolayin.sabah erkenden kalkiyoz kizimda alisti erkenci kuş hemen tekmeliyor kendini belli ediyor ,abileri okula birakiyoruz donuste marketti alisveristi eve gelis derken uykum zaten kaciyor.

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım Vicdansız kaynanalar da Allah merhamet versin en başta da benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…